reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ja to czasem wyobrażam sobie, że mój Wojt występuje w przedstawionku, ale bym była dumna!
Mejdia nie zdązysz sie obejrzeć a będziesz smigala na przedstawienia Wojusiowe.
Czas tak szyko leci. Jak przypomnę sobie pierwszą akademię akurat na Dzień Mamy to aż lezka sie kręci. Ale jest co wspominać

Kasiu dziękuje za miłe przywitanko:-)

reklama
Witajcie wieczorkiem!

Agusiu, ja również Cię witam! miło Cię widzieć z powrotem :-)

Julu już wykąpana, zaraz ją uśpię i posprzątam to tornado, co zdążyła zrobić :szok: Ania trochę marudzi, bo co uśnie to ją Julka budzi, i teraz przytuliła się go gąsienicy pluszowej i chyba znów usypia...

Agusia witaj :-) mam nadzieje, że po leniuchowaniu forumowym będzie Ciebie więcej ;-) Fajnie że Kacper tak rwie sie do tańcowania
Marlenko 500m :szok: ja może bym z 10 przepłynęła :zawstydzona/y: chociaz teraz z moim pływakiem (czyt. brzuchem) to może i z 5 więcej :-p oj masz kobitko kondycję :tak:
Lilianko no to fajniutkie święta Ci sie zapowiadają :-D
Kasiu przy czytaniu tez mięśnie się ćwiczy, no. nadgarstków przy przerzucaniu kartek :-p:rofl2:
Mejdija ale mi smaka na fistaszki narobiłaś... uwielbiam!!! a m mówi, że smakują jak żołędzie :eek:
Darunia no właśnie gdzie jesteś? Jak tam Bartuś się czuje?
u mnie juz leniwy wieczór, pomysły na 70% prezentów już są, oby tylko jutro długo nie trzeba było szukać... no i kurcze wyszło mi 21 osób do obdarowania :baffled:

Marlena ach ty lizusie :-D:-D:-D- takimi wołami mnie przebić:-)
Mata masz rację z tymi rękami a książki grube - ta ma ponad 700 stron to i trochę ważą :-D:-D:-D

Agusia witaj :-) mam nadzieje, że po leniuchowaniu forumowym będzie Ciebie więcej ;-) Fajnie że Kacper tak rwie sie do tańcowania
Martuś postaram sie być teraz częsciej. W końcu muszę z Wami pilnować naszego podwórka:-D:-D:-D;-);-) A Kacper to aż mnie zaskakuje z tymi tańcami. Codziennie pyta kiedy idzie:-D:-D

Kasiu już nam się chwal co za księge czytasz. Nie boj sie nie będziemy próbowały Cie wyprzedzić w ćwiczeniu bicepsów i innych tam mięśni:-D:-D

Kontaktowałam sie z Daruuunią, jest w pracy i może jak sie uda to zajrzy na BB. Bart chory i siedzi w domku z babcią

reklama
Witajcie!!!
Żyje, ale jak pisałam mam młyn, teraz też w robocie jestem, posiedzę do północy, albo i dłużej.
Przepraszam, że nie odpisuje każdej osobno, ale nie mam tyyyyle czasu, robota goni...
Bart był wczoraj u lekarza, antybiotyk odstawiliśmy,ale ma inne leki, w sumie ten katar go męćzy, już jest niby poprawa, ale czekamy do całkowitego wyleczneia... moja mama jeszcze u nas siedzi, co bardzo mi pasuje...
Jutro wychodzę z dziołchami na Ryneczek, na jakieś pifffko, co mnie tez bardzo cieszy...
Byłam z Bartem na godzine w żłobku na Mikołaja, biedny Bart bała się mikołaja hihi ;-)
Lecę na zamknięty ;-) i to migusiem, migusiem

Do góry