reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie z ranka,
Wojtuś już od 6.00 więc teraz drzemka.
Ja też jakaś śnięta jestem.
Co do domku to może uda nam się za roczek najwcześniej wprowadzić.
Teraz okna, potem elektryka, ogrzewanie, kanalizacja - to dopiero
wyzwanie!
Ja nadal wysyłam CV i cisza, zresztą na rynku łódzkim
to przestój przedświąteczny, a ja już chcę do pracy!!!

Marlenka szkoda, że na razie nie masz robotyki,
mam nadzieję, że szybko się coś ruszy i u Ciebie i u mnie...;)

Maajka dobrze, że już powiedziałaś zaufanej koleżance,
teraz z czystym sumieniem będziesz mogła unikać cięższych zajęć:)

Mata co za pech z tym kościółkiem, ale pewnie szopeczka wyszła idealnie!
Udanego spacerku...

reklama
Witam i ja
dzis od 9 na nóżkach wiec raczej standardowo!
Krokieciki z parówa to moja teściowa robi i m mnie wyprosił żebym też zrobila. To tak jak normalny krokiet tylko w śodku ma pawkę plaster sera żółtego i katchup.Żadna wyższa matematyka:-D:-D:-D

Martuś już ja znam twojw zdolności stajenka napewno rewelacja!!!
Marleńciu spokojne po nowym roku napewno jakieś zlecenia się pojawią!!!
Majeczko czekamy na wieści !!!
Mejdia zawsze okres przedświateczny to taki jakis przestuj! Zazwyczaj wszytko rusza po nowym roku!

A ja kawka, gielda i w międzyczasie BB . M śpi, mała o dziwo ogląda bajkę:shocked2: Pewnie zaraz bedzie mnie ciągnęł na góre do teściów, :sorry: tzn do dziadka żeby ją trochę popodrzucał do góry...:sorry:no nic zajrzę później

Witajcie, przymierzałam się z napisaniem od wczoraj, ale zawsze ktoś mi to uniemożliwiał...

No więc... u mnie troszkę się działo. Byłam u komornika, pogadać z nim, co i jak i w ogóle. Gość w miarę spoko, rozmawiał normalnie. Wytłumaczył mi wszystko. A i naważniejsze, nie zabiorą mi samochodu hurraaaaaaaaaa!!!

a niedawno wróciłam, bo wojowaliśmy z akumulatorem. Cholera nam się wyładowała i przedwczoraj staliśmy na ulicy, bo nam padł w drodze. Wysprzątałam go przy okazji więc git majonez :-D

Andziusia śpi, a Julka pewnie też niedługo uśnie. Obiadek mam tylko muszę Ani jakieś żarełko zrobić.

A i postanowiłam, idę do fryzjera :szok::-D aż się boję ;-)

KArolinko, miło, że jesteś! Mam nadzieję, że się szybko pogodzicie! :tak: to kiedy powtarzamy BB show? :-D

Martusiu, nie martw się tym pierniczkiem.
I udanego spacerku!

Marlenko, zdrówka dla ślicznotki!

udanego dnia lasencje dupenncjje ;-)

Dobry wieczór!

Wpadłam sie przywitac...
U nas ciezko, ale nie bede marudzic:zawstydzona/y: W pt sie wyjasni czy w sobote bedziemy mogli sie juz wprowadzic, w prawdzie spartanskie warunki jeszcze, ale lepsze to, niz mieszkanie z tesciami:-(
Ewka... o Tobie mysle, współczuje zycia z tesciową, jak Ty to wytrzymujesz?!:zawstydzona/y:Ja tu mieszkam 2,5 miesiaca i psychika siadła mi na amen:-( Podziwiam!
Agatka ma sie dobrze, tylko malutka jest..., spodziewałysmy sie z ginka, ze bedzie miała wiecej niz Paulina - jak to 2 dziecko, a mała jak bedzie miec 3,3kg to bedzie dobrze, ale dla mnie super, moze łatwiej bedzie wypchnac ja na swiat:-p Mi sie szyjka skraca i rozwiera, ale mam nie panikowac i wytrzymac jeszcze conajmniej 2 tyg, choc malenstwo i tak jest o 2 tyg mniejsze... Musze sie oszczedzac, choc teraz bedzie ciezko, bo zaczeło sie sprzatanie i bedziemy zwozic nasze rzeczy w koncu! No... zobaczymy!

Paulinka zdrowa (odpukac) i codziennie jestesmy u moich rodziców, same sobie tam siedzimy, ale mamy za to swiety spokój, bo tego mi najbardziej brakuje:zawstydzona/y:

no to chyba tyle...
buziaki dla mamuś i ich dzieciaczków!

Witajcie wieczorkiem!

Asiu, chyba się myślami ściągamy, bo ja też myślałam, co u Ciebie ;-)

a co do teściów i w ogóle... nie wiem, czy ja daję radę. Byłam dzisiaj na zakupkach - kupowałam warzywa dla Ani na jedzonko, i jak zobaczyłam te wszystkie świąteczne ozdoby, to mi się wyć zachciało... nie daję już rady. Rozmawiałam z zaprzyjaźnioną kierowniczką i na razie jak wykorzystuję zaległe urlopy, to wcześniej mnie do pracy nie wrócą. Ale najbardziej mi jest dzieci szkoda. Staram się być silna, nie pokazywać, że leże już na łopatkach i padam... ale one i tak to czują... nie mam już do tego wszystkiego siły, normalnie wyć mi się chce... już dawno przestałam dążyć do bycia idealną mamą. bo z każdej strony dostaję kopa odnoszę porażkę a w życiu nie mam znikąd pomocy. a mój mąż z bożej łaski nawet nie kwapi się do znalezienia jakiejkolwiek roboty, aby mi pomóc. Mam już tego dość...

a i powiem Wam w sekrecie coś, zaczęłam się leczyć ze sobą, trzymajcie kciuki, że się podniosę!

Hej Dziewczyny:-)
Asiowo-ja nie wierze,ze u Ciebie juz 35tc!!!!!w mojej glowie ciagle siedzi jakis 20-25tc....A Ty przeciez masz termin na styczen!Ale ten czas leci....Super,ze z Agatka wszystko w porzadku-3.3kg to przeciez tez dobra waga.Trzymaj sie i ''zaciskaj nogi'';-)
Jejku,to juz u Ciebie tak niedlugo,a dopiero co wstawialas zdjecie z pozytywnym testem.....

A ja dzis po wizycie i kamien z serca mi spadl:-)Serduszko bije jak trzeba,tylko ciaza o tydzien mlodsza niz powinna w/g OM-bo owulacja byla pozna.Wiec to dopiero 6t5d i malenstwo ma 8mm:-):-):-)
A tu pierwsza podobizna,na ktorej chyba tylko ja widze i glowke,i zgiete nozki i raczki;-)

Witajcie!

A cóż tu takie pustki??? czekam na Was z herbatką

Chcieliśmy zrobić małym śniadanie, okazuje się, że nie ma wody :szok: nawet chamy informacji nie podali :wściekła/y:

A Ania próbuje raczkować :szok: ale modelka, podnosi pupę do góry i przestawia nóżki :szok: szalona ;-)

udanego dnia dziewczęta!

Ja jestem i napisałam już długiego posta,
ale niestety Wojtol mi kompa wyłączył, więc napiszę później.
No nawet nie moge tego dokończyć bo mi łobuz ciągle przy klawiaturze majstruje.
No nic muszę się nim zająć...Pa

reklama
Witam,witam i o zdrowie pytam?;-)
Marysia wlasnie zasnela,a nie spala od 5.30,ja juz duzo porobilam w domku,okna umylam itp itd,teraz planuje umyc schody,pogoda wspaniala,blekitne niebo,sloneczko i +10st:-pniezle,ale ja tam sie ciesze,dzisiaj w domu narazie zostaje dopiero okolo 17 pojde na silownie,ale nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Paysage.gif

Do góry