reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej lasencje
Ja nareszcie sie pojawiam , jakosak mi dzisiaj dzień zleciał że brak słow i w sumie nie wiem na czym tak mi czas uciekł!
Ale za to pochwale sie moją zeszłonocną twórczością
DSC01663 [640x480].JPG
normlnie jakoś spać po nocach nie mogę ja M w pracy:sorry:
A widze ze świątecne przygotowania powoli powoli zaczynaja zabierać nam czas:confused2:
Marta ale jestem w szoku że Dobrusia tak w kościele siedzi grzecznie Zuzol to ma ADHD w życiu nie usiedzi dłużej niż 2 min!
Ewciu wytwałości kochana!
Majeczko alez cudniasta fasolunia! Nomalnie aż nie mogłam oderwać oczu!
Asiu kochana jak ten czas zleciał, ty już na finiszu!!! A ponad 3 kg to pzecież dobra waga, przynajmniej nie bedziesz musiała za dużo dźwigać;-)

reklama
Witam wieczorkiem,
mój mały szleniec już padł z wyczerpania ;))).

Marlenka BRAWO! Super Ci idzie na tej siłowni,
aż Ci zazdroszczę tego zapału, bo ja ostatnio cosik się zapuściłam przez tą destabilizację i już kilos mam do przodu.
Jakoś muszę się zmobilizować i troszkę poćwiczyć,
bo Sylwester się zbliża :)
A TY szalejesz kochana, jakiś duch odnowy w Ciebie wstąpił!

Mata z twojej Dobrusi to aniołeczek się robi!!!:)
A plackami się nie przejmuj może forma nie taka,
ale na pewno są pyszne!

Ewa gratulki dla Ani, ona jest silna dziewczynka
zobaczysz jak zaraz będzie śmigać po pokoju:)

Ula no CUDEŃKO żeś stworzyła, talenciara z Ciebie!
Jak Ty to posklejałaś???!!!

Ostatnia edycja:
Mejda mnie zmobilizowal przylot mamy,teraz mam wiecej czasu dla siebie,mam nadzieje,ze i Ty sie zmobilizujesz do cwiczonek,chociaz mi w domu nie chce sie cwiczyc,taki leniuch jestem,a na silowni jak widze niektorych to staram sie im dorownac:tak:
OOOOOOOOOOOOOOO kurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,Ulenko zdolniacho Ty jedna,ale piekna choineczka,jedyna w swoim rodzaju,gratuluje!!!!!!!!!!!!!

Pytanie na topie, gdzie spędzacie Sylwka?! gadajcie jak na świętej spowiedzi :-p

MArlenko, daj mi proszę trochę tej Twojej energii ;-)

Uleńko, śliczna choineczka! gratuluję takiego "drygu" ach, ale mamy sztukmisztrynie na BB :tak:

Karolinko, wstydź się! ja tam zadnej nadwagi nie widziałam, nie wymyślaj :-p:-D

Wy tu tak chwalicie obrusię, ale z niej to i tak niezły gagatek... a że napisałam, że siedziała na mszy godzinkę grzecznie to należało to przeczytać siedziała na rękach/kolanach ostro zabawiana przez rodziców ;-) no ale siedziała i mocno nie jęczała, więc powiedzmy, że była grzeczna jak aniołek :-p dzisiaj za to łobuzowała, ale bylismy prawie 1,5 h, więc się jej nie dziwię ;-)
Ewunia, to Ty A opierdzielaj na spacerze, czasem trzeba :tak:
Ula wow ale cudeńko, przyznaj się z czego te piórka wyskubałaś :cool2:
tu tak na poprawę humoru moje wyczyny ;-)
1. stajenka (dzisiaj dopiero padła ;-))
2. kościółek od frontu
3. z boku (dzisiaj wszystko się zapadło :cool2:)
najlepsze jest to, że w ogóle się nie wkurzałam :eek: a i zapomniałam napisac, że wczoraj miałam jeszcze akcje z karmelem, bo wyszłam na chwile z kuchni i mi sie przypalił :confused2: dym gryzący, gęsty, dobrze, że mała spała, to szybko zrobiłam z tym porządek...

Marlenia wow , fajne plany :-)
Uleńka choineczka jak z okieneczka - śliczne cudeńko :-)
Co do planów sylwestrowych to my jeszcze nie mamy planów

reklama
Do góry