reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Basiu po długości posta widzę, że wszystko juz do normy wraca ;-):-D
Kasiu młyn w pracy to chyba przedświąteczny, co?
Marlenko zdrówka dla Marysi, oby szybciutko wyzdrowiała :tak: Dobrze, że masz teraz mamę :tak: a tempo niezłe sobie narzuciłaś z ćwiczeniami, teraz to już nie laska, a modelka będziesz ;-) czemu ja nie mam takiej motywacji:confused2:
Dobrusia chlapie sie z tatusiem, a ja przygotowałam juz szablony na domek z piernika, ciasto się chłodzi w lodówce i jak mała pójdzie spać, to zabieram sie do dzieła :-)

reklama
Mata wiesz ja nigdy w zyciu nie mialam takiej motywacji co teraz i ja nie wiem skad mi sie to wzielo,nawet wczoraj moj R zrezygnowal z jednego dnia,a ja tam smigam na pieszo codziennie,cwicze na maszynach,plecy,barki,brzuszki,do tego steper,dodatkowo brzuszki na macie,basen,sauna taka parowa do suchej nie wchodze bo mam leki:eek::sorry:boje sie porostu,ze sie udusze:-p:cool2:hahahaahaha,serio,serio:szok:

Marysia moja kaszle w ciagu dnia,ale troszeczke,najgorzej jest wieczorem kiedy zasypia i w nocy,daje jej kropelki,zmienilam teraz bo nasivin tym razem nie podzialal,ida jej te 3 na dole,wydaje mi sie,ze jedna juz sie przebila,ale nie jestem jeszcze tego tak do konca pewna:tak:

Bylam u Alanka cale 50min i w tym czasie zrobil 2 kupki:-pszalony pruta jak z armatki,haahahaha,sliczny jest i jeszcze taki malusi,oczywiscie prezencik sie podobal,Iwonka mnie wycalowala za wszystkie czasy:-p

Stokrotko kochana zycze Wam upojnej nocki,hihi
Martus trzymam kciuki za domek i juz czekam na foto!
Kasiunia i co bedziesz porabiala wieczorkiem???
Ulus,ale Zuzinka jest wspaniala i juz sobie Ja wyobrazilam jak tam majstruje przy dvd,hihi

No Dziewczyny
jakoś przebrnęłam, po łebkach, bo po łebkach,
ale obraz ostatnich tygodni mam!

BARBURKOWE ŻYCZENIA BASIU :),
super, że już coraz lepiej się czujesz,
jesteś dzielna babeczka i przy swoich problemach
zawsze rozdajesz uśmiechy innym :)dlatego ja przesyłam
Ci najszczerszy i największy UŚMIECH na jaki mnie stać!

Mata Ty bidulko, obyś szybko pokonała to choróbsko!

Marlenka coś słyszałam o pracy... czy to prawda?
No i oczywiście zdróweczka dla Marysieńki!

Maajka nie przemęczaj się, teraz wypoczywaj ile tylko się da!

Asiowo Ty zresztą też, pięknie wykończyliście pokoik Paulince!:)

Ula fajnie, że u Was już po przeprowadzce, my niestety musimy jeszcze trochę poczekać aż do NASZEGO domku się wprowadzimy!
Dopiero okna wstawiamy...
Na razie przejściowo kątem u teściów byliśmy, a teraz do osobnego domku się wyprowadziliśmy, ale nadal na ich terenie...

Darunia- dla Barta też zdrówka!!!

Ewunia nie martw się , więcej optymizmu kochana!
Mąż Twój wcale nie takie lewe ręce ma :),
dzieciakami u mnie świetnie się zajmował,
aż byłam w szoku!
Zobaczysz, że sobie coś znajdzie,
tylko musicie razem się wspierać i jedno drugiemu pomagać!
W Jedności Siła ;)!!!
A teściów traktuj z przymrużeniem oka,
szkoda nerwów!

Mamootku gratuluję sukcesów i
trzymam kciuki za doktorat i Twój awansik!

No to już więcej nie pamiętam!
Kasia, Lilianka, Joasiek, Zuskus coś mało piszecie kobitki...

Ello z wieczora
Marynia księżniczko kochana zdrowiej słoneczko!!!
Marleńcia dupencjo ależ masz motorek w dupeczce! Oby zapał trwał i trwał!
Kasiu coż sięta co raz bliżej i niestety wszędzie już czuć to przedświąteczne napięcie!

a ja smaże naleśniorki , jutro w planie krokieciki z parowkami wiec wole sobie dzis wieczorwm spokojnie nasmażyć placków! A tak nienawidze tego robić

Ach ach i Martuś czekamy na foteczkę twego dzieła!

Hej Panienki!:-)
dziekuje Wam za troske,ale niestety kolezanki coreczka zachorowala,wiec musialam troche dluzej zostac-a nikt jeszcze nie wie o ciazy.Tzn.dzis wygadalam sie jednej,ze jutro ide potwierdzic ciaze i bardzo sie cieszyla,i juz planowala,ze beda mnie wyreczac przy ciezszych dzieciach:-)

Darunia bidulko, oby młyn się skończył i żebys mogła iśc do domku
Mejdija to kiedy planujecie na tyle ogarnąc budowę, że się wprowadzicie?
Majka to czekamy na jutrzejsze wieści od gina :-)
Ula a co to za krokiety z parówkami:eek:
Ja ekspresowo, bo mi sie ostatnie części do domka-kościółka pieką, a ciast a zrobiłam tyle, że i na piernikową stajenkę starczyło ;-) lecę wyciągać, karmel robic i kleić :-) a fotki będą, będą ;-)

Darunia, ale Ci daja popalic w robocie.
Martusia, mam nadzieję, ze szybciutko wyzdrowiejesz. Czekam na foteczki.:tak: Hehe, ja tez zawsze piernikuje po nocy.
Ula, ale masz slodkiego Łobuziaka! :-D

A ja dziś skoczyłam ze znajomymi na piwko. Marcin został z chłopcami, połozyl ich spać, a ja do knajpy. :-)
Juz środek nocy - ide spać.

Witam z rana
domek-kościółek nie wyszedł... jak sklejałam zleciał mi jeden bok i się połamał, a ciasta juz nie miałam, ani składników żeby dorobić :sorry: a chciałam zrobić podobny jak kościół, w którym mielismy ślub... dzisiaj mam nadzieję, skończę. Stajenka za to już stoi, tylko ozdobic lukrem i pudrem :tak:
no i nie dość, że późno się połozyłam, to spac nie mogłam, usnęłam może koło 2 :eek: małą na szczęście ładnie pospała, chociaż nie ukrywam, że nie obraziłabym się, jakby spała dłużej :-p
ze mną juz lepiej, więc dzisiaj idziemy po tygodniu na spacerek :-) przy okazji podejdziemy na targ, może jakieś prezenty wypatrzę ;-)

reklama
Dzien dobry:-)
Ja juz po kawce,zaraz bede sie szykowac do babci,idziemy dzisiaj do miasta zalatwic sprawy w aptekach,zamowic swiateczny tort itp itd;-)Marys oglada bajeczki,podalam jej juz antybiotyk i zaraz dostanie syropek,wstawilam pranko i teraz czekam na wschod slonca:sorry:

Martus,Uli krokiety to beda w stylu angielskim czy tez irlandzkim,nie jestem pewna,u nas sa wlasnie takie zawijaski z kielbaska w srodku:tak:

Majeczko czekamy na wiesci od gina:tak:

Mamociku fajnie jest tak wyskoczyc ze znajomymi:tak:

Darunia i jak,jestes juz w pracy,a moze jeszcze w domku???

Mejdia witaj,jak fajnie,ze jestes!mialam tez zapytac,kiedy myslicie wprowadzic sie do juz swojego domku,dlugo wam zajmie jeszcze wykonczenie???aaaaaaaaaaaaaaaaa,zapomialabym,pytalas mnie o prace,otoz narazie jej nie mam,mialam w planach powrot do pracy,ale niestety,narazie nieczego dla mnie nie ma,szkoda!!!

Dziewczynki milego dnia!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry