reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej Kobitki,
wiecie ja dopiero teraz obejrzałam zdjęcia ;)
Powiem Wam, że mój Wojtuś był zachwycony tym spotkaniem,
bo ostatni raz z dziećmi widział się miesiąc temu w żłobku!

A jakoś tak wyszło, że my z Ewunią nie zrobiłyśmy sobie zdjęcia,
a nawet nie wiedziałam, że ja jestem na jakimś.

Mata dołączam z kawką...

Darunia a Ty widzę szalejesz, co dzień imprezka!
Aż Ci zazdroszczę:)

Maajka nic się nie martw, tak jak dziewczyny ja też nie miałam na początku objawów, dopiero po półtorej miesiąca czułam się ciągle zmęczona i miałam mdłości.

Marlenka a jaką rybkę dajesz Marysi? Smażysz już?

Joasiek super, żeście się spotkały psiapsiółki, ja z moją na piateczek sie umówiłam i już się cieszę!

Kasia, Basia,Agusia, Lilka a Wy gdzie?
No i jeszcze Zuskus, Aniknulek, Ula, Jola, Azile, Wilmek, Mamoocik, Magdziarka, Magdalenkakol ? Kogo pominęłam???

reklama
Witam Wszystkie Cioteczki:-) Została sama z Kubą w domku. M zawiózł Kacpra do mojej mamy, a sam pojechał do mechanika. Może w końcu odbierze dzisiaj auto. Ja idę na 12 do dentysty bo od wczoraj wieczór ząb mnie napitala. Rano dzwoniłami udało mi sie na ubezpieczalnie zapisać.

Daruuunia cieszę sieże spotkanie ze znajomymi udane. Ale bym chciaął Bartusia zobaczyc w tym przebraniu. Napewno będzie wyglądał czadowo:tak:

Marta fajnie, że Dobrusia ladnie pospała. Ty trochę odpoczęłaś. I zęby tylko tak zostało:-)

?
Agusia juz nie wspomnie,ze zaniedbujesz bb i nas:tak:
Skarbie obiecuję poprawę jak tylko znajdę sie w Darlowie. Teraz to tak wszystko na wariata. Ostatnio wzięłam sie na sposób i Kacpra oddaję mojej mamie to mam trochę luzu;-) Mam nadzieję, że m ito wybaczysz;-)

Majka nie denerwuj sie. Każda ciąża jest inna. Ja nie miaąłm żadnych objawów. Żadnych mdłości i takich tam. za 2 tyg. upewnisz isę że wszystko jest OK. Dbaj o siebie i fasolkę

Joasiek cieszę się, że przyjaciółkę postawiłaś do pionu. Takie spotkano i rozmowy działaja cuda. Zwłaszcza jak jest blisko ktoś na kogo można liczyć. Gratulacje dla M, że tak dzielnie zajł sie Olą:tak::tak::tak:

Monia temperamentne te nasze dzieci. Wojciaszkowi nerwy póściły. Mówił powtarzał bez skutku to zainterweniował w inny sposób. U mnie Kacper popycha Kubę jak mu mocno przeszkadza nie patrząć czy upadnie na coś. Kuba zauważyłam że wymusza bo wszysscy wokoło mu ustępują bo mały jeszcze bo głupiutki. \ale czas z tym skończyć:tak::tak::tak:

Ewunia Mejdia widaćo fotach że spotkanko udane i to bardzo. Dzieciaczki są rozkoszne. Ania jaka jest duża. To teraz za niedługo pewnie będzie kolejne spotkanie`

Cześć dziewczynki moje malinki
Jak tam dzionek leci ?
Moja Ola właśnie wyje - w pracy przemeblowanko numer 2 , przyszłam z pracusi a Ola mi marudzi , musze się nią zająć , wpadnę za chwilunię

Cześć dziewczyny!
U mnie dzionek pracowity. W pracy cały czas przy kompie niestety - dane, liczby, itp. az o 16 juz oczy wyskakiwały z orbit :szok:, w domu obiad, zmywanko i robienie sałatek na jutro do pracki (śledziowych :-p), teraz odpoczywam mam jeszcze prasowanie i wywieszenie prania, jak na razie jestem na pełnych obrotach ale czasem padam na twarz, musze chyba pogonic tego mojego M żeby mi zaczął pomagac bo sezon na prezenty jeszcze sie nie zaczał :-D hihi

Pośladek oki ale Jasiek to mały terrorysta i wie, że przy dziadkach może sobie pozwolic na marudzenie bo zaraz znajdzie sie na babcinych lub dziadziusiwych rączkach niestety u mamusi to nie przejdzie - taka policjantka ze mnie ;-) wiem, że dziecko testuje rodziców i wiem kiedy udaje a kiedy rzeczywiście coś mu jest :-)

Kasiu spoźnione życzonka imieninowe :-) zdrówka, szczęścia, radości, miłości sukcesów i spełnienia marzeń :-)

Agusia dziękuje za słowa wsparcia - ja tez mam taka nadzieję :tak:

buziaczki kochane ;-)

Mamoot - no tak, przy dwojce chlopakow to trzeba uwazac zeby sie nie zjedli :-D

:-D:-D:-D
Joasiek, fajnie, że wyjazd udany. :tak:

Agusia, my nie możemy Staśkowie ustępować, bo nas totalnie sterroryzuje. Bo Wojtek to tak normalnie ise złości. Jak każdy 3latek. A Stasiowi, to rózki wyrastają. Dobrze, że przy tym jest taki uroczy i milusi, bo przez to rozbraja wszystkich.:-D

A my dzis bylismy dodatkowo na basenie. Ale te moje chłopaki lubią wodę!:-)

Czesc:-)

Aniuknulko,a z jakiej okazji robi sie takiego sledziowego???i jakie salatki zrobilas?
Mamociku fajnie macie z tym basenem:tak:
Kasiu i jak Olenka dlugo marudzila???
Mejdia ja robie rybe dla Mani na dwa sposoby,albo gotuje na parze,albo z tego przepisu,ktory kilka dni temu dalam na watek z przepisami,a rybe to zazwyczaj dorsz,panga,mintaj:tak:

My wczoraj bylysmy odwiedzic Alanka,jaki on jest malusi i slodziusi i jak fajnie pachnie,caly czas spal,albo jadl:rofl2:potem mialam problem z netem,dlatego nie bylo mnie wieczorkiem,dzisiaj juz zrobilam pranko,zjadlam sniadanko i wypilam kawke nr1,aaaaa zapomnialam wczoraj tez zrobilam mega zakupy czesciowo w polskiej hurtowni,do tego kupilam kilka rzeczy dla mamy,juz mam wszystko gotowe na jej przylot!buzka laseczki:tak:;-)

Milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki
Ola wczoraj marudziła , marudziła , marudziła , włączyłam jej bajkę i w końcu ją sama oglądałam a ona praktycznie może z 1/3 :-D aż w kocu położyłam się z nią i leżałam i leżałam aż w końcu usnęła

Cześć Dziewczyny,
ja dzis niewyspana - mój Wojtol obudził się
o 24.00 i chciał się bawić. Do 2.00 nie mogłam go uspić,
wstawał, łaził po pokoju, skakał na mnie, marudził itd.
Coś cholercik mu sie pochrzaniło!!!

Helloł!
Melduje się z pracy!
Wczoraj na tej imprezce Bartusiowej było bardzo fajnie, były wróżby na których wyszło, że Bartuś w przyszłości będzie policjantem :-D:-D:-D były tańce, hulańce w ogóle fajno było, dostaliśmy tez zaproszenie na mikołaki, będzie mikołaj prezenty rozdawał :-);-)
Teraz mam młyn w pracy, jak to zawsze bywa z końcem miesiąca :sorry:

Odezwę się później moje drogie!

Aniu fajnie, że jesteś częsciej z nami- bardzo mnie to cieszy...
Śniła mi się dzisiaj Magdziarka- ścięła włosy na chłopaka! :-D;-) Ale ładnie jej było/ Tobie- ja czytasz Magdziaro! :tak:

reklama
Witajcie!

Marlenko, śliczny avatarek!!! A Marysia modelka na tym filmiku :-D:-D:-D

Karolinka, chyba Wojtkowi jest Julka potrzebna, aby go wymęczyć :-D:-D a tak poważnie, to czemu nie spał Ci w nocy? zębiska idą czy co?

U nas Julu wstała z katarkiem, ale nie ma tempki więc spacerek został zaliczony. Julka walnęła już w kimono, a Ania się wścieka. Zjadła przed chwilką obiadek. A nam trojgu gotuję rosołek :-p jak Julka wstanie, to pewnie znów wyjdziemy na dwór, jest ciepło i słonecznie, więc szkoda siedzieć w domu :tak:

udanego dnia kobietki!

Do góry