reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Oto Ania

Martusiu, mamusie jak najbardziej przypadły sobie do gustu :tak: a dzieci? same wołanie Wojtusia "Julu, Lulu" o czymś świadczy :-D:-D

Załączniki

• Zdjęcie245.jpg
    Zdjęcie245.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie249.jpg
    Zdjęcie249.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Zdjęcia bombowe - najlepsze to wspólne w skrzynce :-D:-D

Kasiu, ja tez przesyłam Ci uściski imienionwe. Bądź zawsze szczesliwa! :tak::tak:

Agusia, u mnie tez Staś terroryzuje. Złości się okropnie. Wojtek to przy nim siła spokoju. Jakoś wydaje mi się, że nasi chłopcy sa do siebie podobni. :-) Mamy często o nich podobne komentarze.
A Wojtek ugryzł Stasia, bo ten próbował przejśc między krzesłami, z których Wojtek budował sobie tunel. Najpierw Wojtek krzyczał i trzymał krzesło, które próbował przesunąć Staś, a potem jak nie skutkowało, to musiał użyć ostrzejszych (dosłownie :-D) argumentów. I tyle.

Hej dziewczeta:-)
Ewa,Mejdia-ale fajne spotkanko mialyscie:-)Fotki tez super,widze,ze Wojtus bral sie do calowania Julci?;-):-)

U nas dobrze,tylko Maja cos sie dzika zrobila-placze straszliwie na widok niektorych ludzi w zlobku,az ciezko ja uspokoic.Poza tym takze zlosnica z niej straszna i bierzemy sie za nia troche.
Buziaczki dla Was:-)

Maajka, moja to też mały buntownik, widzi, że siedzimy z Anią, to specjalnie broi, aby na siebie uwagę zwrócić... a na tym zdjęciu, to Wojtuś wdzięczy się do Julki :-D

A jak samopoczucie mamusiu?

Witajcie Kochane Mamuski :-)

Jestem :-) Polecialam, pobylam, wrocilam :-D Bylo super :tak: przyjaciolka do pionu postawiona, nabrala checi do egzystencji ;-) Nagadalysmy sie chyba za wszeeeee czasy :-) i tyle wspomnien odzylo :zawstydzona/y: Znamy sie we trojke od 25 lat - jestesmy wieczne i laczy nas przyjazn nie do zdarcia :cool2: Mam wrazenie ze potrzebne to spotkanko bylo chyba rowniez i mnie... :zawstydzona/y: Pozwiedzalysmy miasteczko i bylam na cuuudniastym morzem (hmm kanalem ;-)) zakupki male oczywiscie tez zrobilam :zawstydzona/y: Nie bylabym soba :-D Tylko tak strasznie krootko...plany szczytne byly zobaczyc wiecej ale moze na wakacje sie uda:tak: A moi panowie sprawili sie REWELACYJNIE :tak: Niepotrzebnie sie martwilam :zawstydzona/y: i Ola grzeczna byla, na spacerkach tylko szalala :-D Jestem z calej trojki bardzo dumna :tak: z siebie troche mniej, bo wyc mi sie za ola chcialo chwilami baaardzo :sorry: No ale koniec koncem rade tez dalam :-) A u Was widze troche sie podzialo...
Mejdia, Ewa - fajne spotkanko :tak: chyba czesciej bedzie, cio? tylko czy ja dobrze widze ze na fotach tylko mejdia? :-p albo nie poznaje... :zawstydzona/y:
Kasia - najlepszego babiszonku ;-)
Maajka - jak samopoczucie?
Mata - tak czytam ze znow Dobrusia rzadzi - charakterna corcia Ci sie trafila :zawstydzona/y:
Daruunia - Bartus - czarodziej pewnie czadowo bedzie wygladal :tak: czekam rowniez na fotki
Aniknulka - jak posladek? jest slad po zabkach? :-D
Marlenka - i jak babcia i jej balejaz? ;-)
Mamoot - no tak, przy dwojce chlopakow to trzeba uwazac zeby sie nie zjedli :-D Moja terorrystka tez mnie kasac chce :zawstydzona/y:
Basia - dni bez bolu zycze!!!

Milego wieczorku Kobitki :tak:

reklama
Do góry