reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej Kobietki,
my czekamy na T., zaraz ma sie u nas pojawić
i juro jedziemy już w łódzkie... więc narazie
znów będzie przestój dopóki sobie interku nie założymy.
Już tęsknię za Wami!

Trzymajcie się cieplutko, dbajcie o siebie i dzieciaki,
cieszcie się z drobiazgów i oby Mikołaj w tym roku Wam nie poskąpił!
Całuję mocniutko WSZYSTKIE!!!

Ello:biggrin2: Wskoczyłam na chwileczkę zobaczyć co tam u Was;-) Za godzinkę przychodzą znajomi i robimy sobie dzisiaj wieczór Andrzejkowy:-D Wstępnie w niedzielę wracamy do domku, więc jutro będziemy odpoczywać i sie kurować;-):-D Kubalo daje popalić, jest mega marudny i żłosnik okropny. Gdzie to moje grzeczniutkie dziecko.

Marlenko Marysia pięknie gra na organkach:tak::tak: Utalentowana jest jak tralalala, pewnie po mamusi;-) Przepiękny avatarek masz:biggrin2:

Mejdia zakładaj szybko internet i melduj sie na BB, Czekam:tak::tak:

Daruunia cieszę sie że zabawa Andrzejkowa w żłobku sie udała:tak::tak: Kto wie kto wie moze w przyszłości Bart zostanie policjantem:-D:-D:-D Foto mile widziane

Mamooot widzę, że Staś to identyczny charakterek z Kubą. Mnie też powala na łopatki swoimi minkami zwłaszcza jak coś zmajstruje, albo coś chce. Ja już postanowiłam, że po powrocie do domku bierzemy sie za młodego. Tutaj wszyscy mu ustępują. I ciągle słyszę tekst do Kacpra który działa na mnie jak płachta na byka "no daj tą zabawkę Kubie przecież jest młodszy i nie rozumie" Przymykałam oko a teraz mam to co mam:wściekła/y:

Hej!!!!
Dzieki dziewczyny za pocieszenia w sprawie braku objawow ciazowych:-)Pomoglo mi to:-)
Och,jak dobrze,ze juz weekend.....

Witam i ja
Mejdija oby szybciutko necik Wam podłączyli, już tęsknimy :-(
Marlenko ale z Marysi agentka, jak nic wirtuoz rośnie :rofl2: a nowy avatarek śliczny :tak:
Darunia no to pierwsza edukacyjna impreza Bartusia zaliczona. czekam na fotki najprzystojniejszego czarodzieja w grupie ;-)
Agusia to ostatnie momenty Waszego krótkiego ;-) urlopu, podładujcie akumulatorki :tak: ja nie wyobrażam sobie, żebym tyle czasu dała radę spędzić poza domem, ze mnie to chyba kura się zrobiła i na własnej grzędzie najlepiej :-p
Aniknulka fajnie, że zajrzałaś :-) i goń tego swojego m, goń, oboje pracujecie to i oboje domem się zajmowac powinniście :tak:
a m dzisiaj wybrał w końcu urlop, więc ja ruszyłam na zakupy, w końcu znalazłam spodnie w których się zmieściłam i nawet ładnie leżą, kilka tam pierdółek, małą obkupiłam, ogólnie zakupy udane ;-) dawno tak nie łaziłam po sklepach i padam :eek: mała standardowo marudziła w nocy, ale nie miałam siły do niech co chwilke ganiać i ona sama była spiąca, więc popłakiwała z 1,5 godzinki i usnęła :sorry:

Witam wieczorkiem:-)
Marysia moja juz spi,miala problem z zasinieciem,do tego jest odparzona,kapie ja w krochmalu,uzywalam bepanthenolu i maki ziemniaczanej i nic,dzisiaj poszlam do apteki i dostalam jakas podobno super-duper masc,no zobaczyny,dwie 3 jej ida na dole,kupki nieciekawe robi,pogoda nawet,nawet,na chwile bylismy u R siostry i mamy w odwiedzinach,dostalismy zaproszenie na Chrzest,na nastepna sobote:tak:ogolnie dzien super-duper:-D

Dzieczynki dziekuje za wspaniale komenti dotyczace Marysi:tak:
Martus daj zdjecie spodni,juz nie wspomne o tym sweterku:-p
Mejdia juz tesknimy:tak:
Ewcia co tam porabiasz?
Kasienko jak sie czujesz?
Basiu?Lili? o Agusie nie zapytam bo wiadomo co robi:-p

Marlenko, dzięki za pamięć! a właśnie sobie siedzę, przeglądam BB i próbuję okiełznać Anię, bo się wścieka :-D:-D i zaczepia mnie krzycząc i śmiejąc się, cudak mały :-)

Witajcie dziewczynki :-)
Jak tam dzionek się zaczął ?
Śpicie jeszcze czy już na nogach ?
My pospaliśmy do 7,30 ale mieliśmy pobudkę w novy bo mała wstała z wykiem i zaprowadziła mnie do kuchni bo chciała jeść truskawki z kompotu :eek:
Miłego dzionka :-)

reklama
Witam w sobotni poranek!

Marlenko... ja niestety nie mogę włączyć filmiku w pracy, w domu nie mam jak kompa włączyć, bo Bart odrazu przybiega i zaczyna mi świropwać... na dodatek zanim znajdę ten pieprzony zasięg w playu to już szlak mnie trafia! Dlatego już nie pamiętam kiedy nie korzystałam z kompa w domu... :sorry: ale Marysia słonko pewnie cudownie tam gra! No a zdjęcie księżniczki cuuudowne!!!!

Martucha bardzo się cieszę, że w końcu wyrwałaś się na zakupy, które Cię "uszczęśliwiły" :tak: fajniuso, że znalazłaś spodnie, które Ci się podobają... oby było więcej takich dni :-)

Majeczko cieszę się że już humor dopisuje, nie ma się co martwić na zapas, dzidziulek sobie spokojnie rośnie w brzuszku, pewnie już niedługo zacznie szaleć i będziesz tęskniła za "spokojem" ;-):-)

Aguś, pewnie chłopcy szybko dojdą do porządku jak sie za nich weźmiesz, a po drugie i tak masz cudowne dzieciaczki, u mnie przecież bardzo ładnie się zachowywali!!! Także może tak przy babci wariują ;-) mam nadzieje że andrzejki się udały, no i teraz smacznie sobie wszycy śpicie...Szerokiej drogi na niedziele i jedźcie ostrożnie i bezpiecznie!!!!

Mejdia mam nadzieje że uda się Wam założyc szybko neta i bedziesz razem z nami pisała ;-)

Kasia, Basia i cała bb załoga! no HELLOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ! Piszta co tam u Was...

Ja jak wiecie w robocie, Ł śpi po nocy- tzn. ma się zajmowac Bartem, pewnie też drzemie bo wrócił dopiero o 7 :szok: biedny....
No a mnie już wołają do roboty, wiięc leće...

Do góry