reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej Kobietki,
my czekamy na T., zaraz ma sie u nas pojawić
i juro jedziemy już w łódzkie... więc narazie
znów będzie przestój dopóki sobie interku nie założymy.
Już tęsknię za Wami!

Trzymajcie się cieplutko, dbajcie o siebie i dzieciaki,
cieszcie się z drobiazgów i oby Mikołaj w tym roku Wam nie poskąpił!
Całuję mocniutko WSZYSTKIE!!!

Ello:biggrin2: Wskoczyłam na chwileczkę zobaczyć co tam u Was;-) Za godzinkę przychodzą znajomi i robimy sobie dzisiaj wieczór Andrzejkowy:-D Wstępnie w niedzielę wracamy do domku, więc jutro będziemy odpoczywać i sie kurować;-):-D Kubalo daje popalić, jest mega marudny i żłosnik okropny. Gdzie to moje grzeczniutkie dziecko.

Marlenko Marysia pięknie gra na organkach:tak::tak: Utalentowana jest jak tralalala, pewnie po mamusi;-) Przepiękny avatarek masz:biggrin2:

Mejdia zakładaj szybko internet i melduj sie na BB, Czekam:tak::tak:

Daruunia cieszę sie że zabawa Andrzejkowa w żłobku sie udała:tak::tak: Kto wie kto wie moze w przyszłości Bart zostanie policjantem:-D:-D:-D Foto mile widziane

Mamooot widzę, że Staś to identyczny charakterek z Kubą. Mnie też powala na łopatki swoimi minkami zwłaszcza jak coś zmajstruje, albo coś chce. Ja już postanowiłam, że po powrocie do domku bierzemy sie za młodego. Tutaj wszyscy mu ustępują. I ciągle słyszę tekst do Kacpra który działa na mnie jak płachta na byka "no daj tą zabawkę Kubie przecież jest młodszy i nie rozumie" Przymykałam oko a teraz mam to co mam:wściekła/y:

Hej!!!!
Dzieki dziewczyny za pocieszenia w sprawie braku objawow ciazowych:-)Pomoglo mi to:-)
Och,jak dobrze,ze juz weekend.....

Witam i ja
Mejdija oby szybciutko necik Wam podłączyli, już tęsknimy :-(
Marlenko ale z Marysi agentka, jak nic wirtuoz rośnie :rofl2: a nowy avatarek śliczny :tak:
Darunia no to pierwsza edukacyjna impreza Bartusia zaliczona. czekam na fotki najprzystojniejszego czarodzieja w grupie ;-)
Agusia to ostatnie momenty Waszego krótkiego ;-) urlopu, podładujcie akumulatorki :tak: ja nie wyobrażam sobie, żebym tyle czasu dała radę spędzić poza domem, ze mnie to chyba kura się zrobiła i na własnej grzędzie najlepiej :-p
Aniknulka fajnie, że zajrzałaś :-) i goń tego swojego m, goń, oboje pracujecie to i oboje domem się zajmowac powinniście :tak:
a m dzisiaj wybrał w końcu urlop, więc ja ruszyłam na zakupy, w końcu znalazłam spodnie w których się zmieściłam i nawet ładnie leżą, kilka tam pierdółek, małą obkupiłam, ogólnie zakupy udane ;-) dawno tak nie łaziłam po sklepach i padam :eek: mała standardowo marudziła w nocy, ale nie miałam siły do niech co chwilke ganiać i ona sama była spiąca, więc popłakiwała z 1,5 godzinki i usnęła :sorry:

Witam wieczorkiem:-)
Marysia moja juz spi,miala problem z zasinieciem,do tego jest odparzona,kapie ja w krochmalu,uzywalam bepanthenolu i maki ziemniaczanej i nic,dzisiaj poszlam do apteki i dostalam jakas podobno super-duper masc,no zobaczyny,dwie 3 jej ida na dole,kupki nieciekawe robi,pogoda nawet,nawet,na chwile bylismy u R siostry i mamy w odwiedzinach,dostalismy zaproszenie na Chrzest,na nastepna sobote:tak:ogolnie dzien super-duper:-D

Dzieczynki dziekuje za wspaniale komenti dotyczace Marysi:tak:
Martus daj zdjecie spodni,juz nie wspomne o tym sweterku:-p
Mejdia juz tesknimy:tak:
Ewcia co tam porabiasz?
Kasienko jak sie czujesz?
Basiu?Lili? o Agusie nie zapytam bo wiadomo co robi:-p

Marlenko, dzięki za pamięć! a właśnie sobie siedzę, przeglądam BB i próbuję okiełznać Anię, bo się wścieka :-D:-D i zaczepia mnie krzycząc i śmiejąc się, cudak mały :-)

Witajcie dziewczynki :-)
Jak tam dzionek się zaczął ?
Śpicie jeszcze czy już na nogach ?
My pospaliśmy do 7,30 ale mieliśmy pobudkę w novy bo mała wstała z wykiem i zaprowadziła mnie do kuchni bo chciała jeść truskawki z kompotu :eek:
Miłego dzionka :-)

reklama
Witam w sobotni poranek!

Marlenko... ja niestety nie mogę włączyć filmiku w pracy, w domu nie mam jak kompa włączyć, bo Bart odrazu przybiega i zaczyna mi świropwać... na dodatek zanim znajdę ten pieprzony zasięg w playu to już szlak mnie trafia! Dlatego już nie pamiętam kiedy nie korzystałam z kompa w domu... :sorry: ale Marysia słonko pewnie cudownie tam gra! No a zdjęcie księżniczki cuuudowne!!!!

Martucha bardzo się cieszę, że w końcu wyrwałaś się na zakupy, które Cię "uszczęśliwiły" :tak: fajniuso, że znalazłaś spodnie, które Ci się podobają... oby było więcej takich dni :-)

Majeczko cieszę się że już humor dopisuje, nie ma się co martwić na zapas, dzidziulek sobie spokojnie rośnie w brzuszku, pewnie już niedługo zacznie szaleć i będziesz tęskniła za "spokojem" ;-):-)

Aguś, pewnie chłopcy szybko dojdą do porządku jak sie za nich weźmiesz, a po drugie i tak masz cudowne dzieciaczki, u mnie przecież bardzo ładnie się zachowywali!!! Także może tak przy babci wariują ;-) mam nadzieje że andrzejki się udały, no i teraz smacznie sobie wszycy śpicie...Szerokiej drogi na niedziele i jedźcie ostrożnie i bezpiecznie!!!!

Mejdia mam nadzieje że uda się Wam założyc szybko neta i bedziesz razem z nami pisała ;-)

Kasia, Basia i cała bb załoga! no HELLOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ! Piszta co tam u Was...

Ja jak wiecie w robocie, Ł śpi po nocy- tzn. ma się zajmowac Bartem, pewnie też drzemie bo wrócił dopiero o 7 :szok: biedny....
No a mnie już wołają do roboty, wiięc leće...

Do góry