reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewa,Joasiek-moje samopoczucie dzisiaj bylo dobre,ale wczoraj kiepsko sie czulam psychicznie.Troche sie obawiam braku konkretnych objawow ciazowych...:-(Fakt,ze to jeszcze wczesnie.Najgorsze jest to,ze wizyta u ginki dopiero za 2 tygodnie.

reklama
Basiu po pierwsze jestem niefotogeniczna, a po drugie nie chciałam, abyście się przestraszyły mojej gęby i nie chciałam, aby film się zerwał :-D:-D:-D sama nie lubię, jak się mnie fotografuje i dlatego ja robiłam za fotografa :tak: i mam taką cichą nadzieję, że nie będzie to nasze ostatnie spotkanie! fakt, dzieci wybawiły się ze sobą, dawno nie widziałam Julki tak zadowolonej... łaknie kontaktu z dziećmi, a z Wojtusiem nie odstępowali się na krok...

a Karolina śmiała się, że jak się postawią to będą myśleć :-p

Maajka, początek u Ciebie, więc się nie martw, choć życzę Ci, aby wszelkie dolegliwości Cię ominęły, bo to wcale nie jest nic przyjemnego...

Witam z rana, Mejdija gdzie jesteś:cool2:

Ewa,Joasiek-moje samopoczucie dzisiaj bylo dobre,ale wczoraj kiepsko sie czulam psychicznie.Troche sie obawiam braku konkretnych objawow ciazowych...:-(Fakt,ze to jeszcze wczesnie.Najgorsze jest to,ze wizyta u ginki dopiero za 2 tygodnie.

Majka ja nie miałam żadnych objawów ciążowych, jedynie takie przedokresowe, które trwały bardzo długo ;-)

u nas lepsza nocka, ale ja i tak niewyspana :sorry:

Witam z ranca :-)

Pospalysmy sobie na maxa dzisiaj,wczoraj neta nie mialam i niestety nie mogalam do Was zajrzec,ale...

Ewcia,Mejdia wspaniale foteczki,czy mi sie zdaje czy Mejdia obciela i ufarbowala wlosy,hmm?swietnie wygladasz Karolinko,do twarzy Ci z Anulka w ramionach,Juleczka i Wojtus sa niemozliwi w swoich pomyslach,wspaniale sie bawili,Ewcia tylko Ciebie brakuje na zdjcieach,szkoda...mam nadzieje,ze jednak cos wrzucisz:-p

Joasiek wspanialy wyjazd mialas,echh,pozazdroscic,milo sie czytalo o Twojej/Waszej przyjazni i o tym,ze mezczyzni wspaniale sobie poradzili z kasiezniczka Olenka:tak:

ps Babcia ma super balejaz ciemny blond z jasnym,tylko slabiutko sie czula wczoraj i zaraz po fryzjerze wracalysmy do domku

Milego dnia,zaraz doczytam to jeszcze cos napisze:-p

Ostatnia edycja:
Witam!

Martusiu, znów Ci Dobrusia dała do wiwatu?
u mnie nie lepiej, Julce też coś odbiło... przebudziła się po 2, krzyk niesamowity, Adam do niej poszedł, przysnęła, ale od wpół do 7 nie śpi, a Ania właśnie mi na siedząco usnęła :-D jakiś dziwny ten dzień...

Marlenko, kiedyś wstawię swoje zdjęcie :tak: specjalnie dla Ciebie. A teraz czekam na Twoje odwiedziny :cool2:

u nas piękne słonko, ale jeszcze dosyć chłodno. Muszę Adama wygonić po chleb i masełko, a sama sobie hebatkę wypiję ;-)

udanego dnia!!!

Ewcia jak tak piszesz o pogodzie to az mi sie milusio zrobilo i przypomnialam sobie jaka jesien jest piekna w Pl:tak:
Ewunia,ale czy wogole zrobilyscie sobie wspolne zdjecie z Karola???

Ja juz zjadalm jaogurt,wypilam kawke nr1,wstawilam pranko i chyba obejrze jakis film,czy widzialyscie juz ten 2012???

Mejeczko ja tez nie miaalm typowych obiawow ciazowych,tylko bol podbrzusza i piersi,potem tylko nie moglam jesc niczego z czosnkiem:-p:tak:
Martus proponuje kawke,zaraz poczujesz sie lepiej:tak:
Basienko kochana jek sie dzisiaj czujesz?
Agusia juz nie wspomnie,ze zaniedbujesz bb i nas:tak:
Liluszko jak dzieciaczki???

Ewunia mała dzis ładnie spała, popłakiwała koło 1 ale sama usneła, potem obudziła się o 4 i o 6, poszłam do niej i leżałyśmy-drzemałyśmy do 7.30 :-p, więc jak na jej możliwości to super nocka, ale ciężko tydzień zarwanych nocek szybko odespać :sorry:
Marlenko no jdna kawkę juz wypiłam, ale jak zapraszasz, to idę sobie drugą robić ;-)
małą wcina śniadanko, obowiązkowo ser zółty z ketchupem, na talerzyku z Kubusiem :cool2: co to będzie później to ja nie wiem :confused2:

Dzień dobry dziołchy!
Ja tylko wpadłam się przywiatć- jestem w pracy i jestem lekko nie przytomna bo znajomi siedzieli u nas do 2 w nocy :szok:
Dziewczyny zdjęcia bradzo uadne- rozkoszne dzieciaczki!

Marlenko ja nie widziałam tego filmu, ale chciałabym na niego pójć do kina ;-)
Mata dobrze, że Dobrusia lepeij spała- tak trzymać! :-)

Dzisiaj nas czeka ta imprezka :rofl2:

reklama
Marlenko, nie mamy wspólnego zdjęcia, ale obiecuję poprawę :cool2:

Ewa dostaniesz odemnie po pupie,za brak takich zdjec:tak:
Ewunia ja dopiero wiosna-lato bede w Pl,wiec kto wie,moze wyladuje przed Twoim blokiem:rofl2:

ser zółty z ketchupem, na talerzyku z Kubusiem :cool2: co to będzie później to ja nie wiem :confused2:

:rofl2::-D

Moja Marys narazie nie chce jesc,naszczescie kaszka jej smakuje,w ciagu dnia troche zje warzy,ryby,mam rybe prawie codziennie R sie smieje,ze mi pletwy wyrosna:ninja2:
Darunia Tobie tez proponuje kawke i milego dnia w pracy zycze!

Do góry