reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewa,Joasiek-moje samopoczucie dzisiaj bylo dobre,ale wczoraj kiepsko sie czulam psychicznie.Troche sie obawiam braku konkretnych objawow ciazowych...:-(Fakt,ze to jeszcze wczesnie.Najgorsze jest to,ze wizyta u ginki dopiero za 2 tygodnie.

reklama
Basiu po pierwsze jestem niefotogeniczna, a po drugie nie chciałam, abyście się przestraszyły mojej gęby i nie chciałam, aby film się zerwał :-D:-D:-D sama nie lubię, jak się mnie fotografuje i dlatego ja robiłam za fotografa :tak: i mam taką cichą nadzieję, że nie będzie to nasze ostatnie spotkanie! fakt, dzieci wybawiły się ze sobą, dawno nie widziałam Julki tak zadowolonej... łaknie kontaktu z dziećmi, a z Wojtusiem nie odstępowali się na krok...

a Karolina śmiała się, że jak się postawią to będą myśleć :-p

Maajka, początek u Ciebie, więc się nie martw, choć życzę Ci, aby wszelkie dolegliwości Cię ominęły, bo to wcale nie jest nic przyjemnego...

Witam z rana, Mejdija gdzie jesteś:cool2:

Ewa,Joasiek-moje samopoczucie dzisiaj bylo dobre,ale wczoraj kiepsko sie czulam psychicznie.Troche sie obawiam braku konkretnych objawow ciazowych...:-(Fakt,ze to jeszcze wczesnie.Najgorsze jest to,ze wizyta u ginki dopiero za 2 tygodnie.

Majka ja nie miałam żadnych objawów ciążowych, jedynie takie przedokresowe, które trwały bardzo długo ;-)

u nas lepsza nocka, ale ja i tak niewyspana :sorry:

Witam z ranca :-)

Pospalysmy sobie na maxa dzisiaj,wczoraj neta nie mialam i niestety nie mogalam do Was zajrzec,ale...

Ewcia,Mejdia wspaniale foteczki,czy mi sie zdaje czy Mejdia obciela i ufarbowala wlosy,hmm?swietnie wygladasz Karolinko,do twarzy Ci z Anulka w ramionach,Juleczka i Wojtus sa niemozliwi w swoich pomyslach,wspaniale sie bawili,Ewcia tylko Ciebie brakuje na zdjcieach,szkoda...mam nadzieje,ze jednak cos wrzucisz:-p

Joasiek wspanialy wyjazd mialas,echh,pozazdroscic,milo sie czytalo o Twojej/Waszej przyjazni i o tym,ze mezczyzni wspaniale sobie poradzili z kasiezniczka Olenka:tak:

ps Babcia ma super balejaz ciemny blond z jasnym,tylko slabiutko sie czula wczoraj i zaraz po fryzjerze wracalysmy do domku

Milego dnia,zaraz doczytam to jeszcze cos napisze:-p

Ostatnia edycja:
Witam!

Martusiu, znów Ci Dobrusia dała do wiwatu?
u mnie nie lepiej, Julce też coś odbiło... przebudziła się po 2, krzyk niesamowity, Adam do niej poszedł, przysnęła, ale od wpół do 7 nie śpi, a Ania właśnie mi na siedząco usnęła :-D jakiś dziwny ten dzień...

Marlenko, kiedyś wstawię swoje zdjęcie :tak: specjalnie dla Ciebie. A teraz czekam na Twoje odwiedziny :cool2:

u nas piękne słonko, ale jeszcze dosyć chłodno. Muszę Adama wygonić po chleb i masełko, a sama sobie hebatkę wypiję ;-)

udanego dnia!!!

Ewcia jak tak piszesz o pogodzie to az mi sie milusio zrobilo i przypomnialam sobie jaka jesien jest piekna w Pl:tak:
Ewunia,ale czy wogole zrobilyscie sobie wspolne zdjecie z Karola???

Ja juz zjadalm jaogurt,wypilam kawke nr1,wstawilam pranko i chyba obejrze jakis film,czy widzialyscie juz ten 2012???

Mejeczko ja tez nie miaalm typowych obiawow ciazowych,tylko bol podbrzusza i piersi,potem tylko nie moglam jesc niczego z czosnkiem:-p:tak:
Martus proponuje kawke,zaraz poczujesz sie lepiej:tak:
Basienko kochana jek sie dzisiaj czujesz?
Agusia juz nie wspomnie,ze zaniedbujesz bb i nas:tak:
Liluszko jak dzieciaczki???

Ewunia mała dzis ładnie spała, popłakiwała koło 1 ale sama usneła, potem obudziła się o 4 i o 6, poszłam do niej i leżałyśmy-drzemałyśmy do 7.30 :-p, więc jak na jej możliwości to super nocka, ale ciężko tydzień zarwanych nocek szybko odespać :sorry:
Marlenko no jdna kawkę juz wypiłam, ale jak zapraszasz, to idę sobie drugą robić ;-)
małą wcina śniadanko, obowiązkowo ser zółty z ketchupem, na talerzyku z Kubusiem :cool2: co to będzie później to ja nie wiem :confused2:

Dzień dobry dziołchy!
Ja tylko wpadłam się przywiatć- jestem w pracy i jestem lekko nie przytomna bo znajomi siedzieli u nas do 2 w nocy :szok:
Dziewczyny zdjęcia bradzo uadne- rozkoszne dzieciaczki!

Marlenko ja nie widziałam tego filmu, ale chciałabym na niego pójć do kina ;-)
Mata dobrze, że Dobrusia lepeij spała- tak trzymać! :-)

Dzisiaj nas czeka ta imprezka :rofl2:

reklama
Marlenko, nie mamy wspólnego zdjęcia, ale obiecuję poprawę :cool2:

Ewa dostaniesz odemnie po pupie,za brak takich zdjec:tak:
Ewunia ja dopiero wiosna-lato bede w Pl,wiec kto wie,moze wyladuje przed Twoim blokiem:rofl2:

ser zółty z ketchupem, na talerzyku z Kubusiem :cool2: co to będzie później to ja nie wiem :confused2:

:rofl2::-D

Moja Marys narazie nie chce jesc,naszczescie kaszka jej smakuje,w ciagu dnia troche zje warzy,ryby,mam rybe prawie codziennie R sie smieje,ze mi pletwy wyrosna:ninja2:
Darunia Tobie tez proponuje kawke i milego dnia w pracy zycze!

Do góry