reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Korzystając z tego, że mała wcina śniadanie chciałam sie przywitać ;-)
Kasiu wszystkiego naj z okazji imieninek :-)
Darunia wczoraj mi uleciało.... ale fajnie w tym żłobku, juz bale, fiu fiu, co to będą później wymyślać :-D no i nie musze chyba mówic, żebyś zdjęcia czarodzieja Bartusia dała ;-) no i z nożem na siostrę:szok: widzę, że juz za młodu byłaś agentka (agęęęęę jakby to Dobrusia powiedziała :cool2:)
Mejdija Wojtuś chyba sobie ukochaną znalazł :-D szkoda, że Ty tymczasowo tak blisko Ewuni mieszkasz... a później to będziecie miały do siebie bardzo daleko?
U nas tak jak przypuszczałam koncertowo, nie wiem co małej ostatnio odbija, ale to juz chyba 4 nocka z rzędu gdzie przysypia na 10 min, potem sie budzi i się drze (płaczem tego nazwać ie można) i tak w kółko od 1 do 4, dzisiaj juz od 1 chciała cyca, ale nie dostała, usneła po 4 i dopiero jak sie obudziła o 6 to dostała, mam nadzieje, że w końcu odpuści sobie to terroryzowanie w nocy, bo na rzęsach chodzę:confused2: a juz było tal fajnie...

reklama
Ewunia cieszę się ,że się u mnie trochę zrelaksowałaś :)
A dziś Wojtol od rana woła Julu, Lulu... :)
Oj długo chyba będzie pamiętał Juleczkę!

Aleś mnie rozbawiła z samego rana :-D:-D:-D raczej nie zapamięta, tylko popamięta, już chyba dawno nikt nie dał mu tak w kość ;-) usnęła przed 22 a jeszcze śpi.

Ania wczoraj bawiąc się pocharatała się w nos, cały nos ma zadrapany aż do krwi...

Martusiu, trochę będzie daleko, a tak od siebie miałyśmy 34 km. Ale chyba co się odwlecze, to nie uciecze, no nie KArolinko??? :-D

KAsiu z okazji imienin dużo zdrówka, radości pociechy z dzieci i spełnienia marzeń!!!

udanego dnia!!!

PS Teściowo mojej Julki odezwij się jeszcze :-D:-D

Kasiunia wszystkieg
yg215.gif
o najlepszego z okazji imienin,Milego dnia zyczy M&M

Wstalysmy o 5,dobrze,ze wczoraj wczesnie sie polozylam,dzisiaj ide zobaczyc Alanka,juz sie nie moge doczekac,a to dopiero po poludniu,rano biore babcie do fryzjera na balejaz:laugh2:
Daria wspanialy jest zlobek Bartusia,tyle atrakcji:tak:
Basiu jakie plany na dzisiaj masz???
Ewcia fajnie napisalas cyt.tesciowo mojej Julki....:-D:-D:-Dpadlam;-)
Mejdia slodki jest Twoj Wojtus z tym nawolywaniem Juleczki:tak:
Agus co u Ciebie???

Milego dnia:-)

Marta aleś Ty biedna kobietko,
oj ten Twój Nocny Marek mógłby już odpuścić...

Ewunia mam nadzieję,
że jeszcze kiedyś uda nam się spotkać :)
A teściową Kochana to ja dłuuugo jeszcze nie zamierzam zostać,
dopiero od niedawna żoną i mamą jestem. ;)

Marlenko to ta Twoja babcia to dopiero musi być elegantka!
A ja dziś z moją pierogi robię :)
i oczywiście plotkujemy troszkę!

Mój nocny marek własnie odpadł do spania, pizza siedzi w piekarniku, mieszkanko ogarnięte na błysk, to normalnie chyba sie polenię :cool2:
Marlenko no to teraz jak z babcią na spacer pójdziesz, to jeszcze jakieś dziadki będą ją wyrywać ;-) ciekawe jak tam Alanek, słodziak maly, chyba już w domku są? czy do szpitala idziesz?
Mejdija ani się nie obejrzysz a będziesz wnuki bawić :-D czas leci jak oszalały...

Kasieńko Kochana przyjmij ode mnie:

Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!

Witajcie Kochane Babeczki:-) U mnie ok. Kuba wczoraj był jakis niewyraźny. Położyłam go spać na noc i latałam co chwilę. Wyglądało n=że coś mu siedzi na żolądku, miał odrychy wymiotne ale nie mógł zwrócić (takie oszczędne to moje dziecko:-D:-D) Na szczęście od północy spał jak suseł do rana. Nie wspominam że jest mega łobuzem ostatnio. Wymusza wszystko krzykiem płaczem. Oszaleć można czasami. Mały terrorysta mi rośnie. Kacper też daje popalić. Rozpuścil isę jak dziadowski bicz. Wzieliśmy sie w końcu za niego bo wstyd będzie go do przedszkola puścić. Mam nadzieję, że szybko wskoczy na właściwy tor.

Ewunia Mejdia fajnie, że spotkanko się udało. Miło tak spotkać sie w realu. Teraz czekam na foteczki:tak::tak:

Marlenko szaleje ta Twoja babcia szaleje. Dba o siebie kobitka ino patrzeć jak jakiegoś dziadziusia przygarnie pod swoje skrzydełka:-D:-D
A i gratuluję zostania ciocia. Słodziachny jest Alanek

Daruuunia ale czadowa imprezkę będzie miał Bartut w żłobku. Juz nei mogę sie doczekać foteczek. I jak szybko zorganizowałaś strój. No ale z Twoim temperamentem to nic dziwnego;-) Miłej pracki Kochana. :-)

Mamoot oby Wojtusiowy incydent był tylko jednorazowym wybrykiem. Chyba Staś musiał mu porządnie zaleźć za skórę;-) Strach pomyśleć po opowieściach dziewczyn co będzie za kilka czy kilkanaście lat:szok:

Aniknulka fajnie, że zaglądasz do nas częsciej. Cieszę się, że masz taką fajną opiekunkę dla Jasia przynajmniej nie musisz sie martwić, że coś jest nie tak. Taka niania to skarb. Życzę Ci żeby wszystko Ci się poukładało jak należy.

Dziewczynki no dziękuję za życzonka , Baśka ale opis wstawiłaś łoł i to jeszcze prawdę piszesz :-D
:-) tak po prawdzie powinnam mieć dziś imieniny ale mama chciała żebyśmy miały w jednym miesiącu z siostrą i tak już zostało .
Tak czy siak - dzięki - miłe zaskoczenie ;-)
Ja dopiero wróciłam z zebrania w szkole i jeszcze obiadu nie jadłam - szok .

reklama
Dodaję foteczki, zdjęcia robione telefonem, ale mam nadzieję, że są w miarę wyraźne ;-) Jak widać, zabawa była przednia :-D

Załączniki

• Zdjęcie286.jpg
    Zdjęcie286.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie289.jpg
    Zdjęcie289.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 40
  • Zdjęcie300.jpg
    Zdjęcie300.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie301.jpg
    Zdjęcie301.jpg