reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruuunia no to świetne Andrzejki się szykują,
i dla Ciebie i dla Barta...:)

Mamootku Wojtaszek w końcu musiał pokazać kto tu rządzi.

Ja pamietam demonstracje siły u moich braci, tylko tu było
odwrotnie, młodszy starszemu rozwalił głowę tłuczkiem do mięsa.
Na szczęście dużo siły nie miał i obyło się bez szycia,
ale mogło się skończyć tragicznie.
Dobrze, że Wojtek posłużył się "tylko" zębami!

Dobra kobitki lecę, bo mój tata chce siąść na kompie troszkę ;)

reklama
Witajcie, widzę, że Mejdia już na mnie nakablowała ;-) zdjęcia są zrobione telefonem. Zrzucę je do Adama telefonu, bo ja mam USB zepsute :-p i pokażę Wam rozróby Wojtusia i Julki, a jest co oglądać :-D

A Mejdia to super babka!!! fajna, wygadana :tak: wygadałam i wyśmiałam się za wszystkie czasy, wybawiłam się z dzieciakami... fajnie było tak posiedzieć i nie myśleć o niczym... inaczej człowiek się czuje :tak: a Wojtuś jest prześliczny, a cudak nieziemski :-D gadał jak najęty, a z Julką latali i nie odstępowali się na krok ;-) Juluś też już wyautowana, nie spała cały dzień ;-)

Ania, jeszcze mnie tu zaczepia, ale pewnie zaraz walnie w kimono ;-) też jest zmęczona...

Dziewczyny super, że spotkanko udane, no ale nie mogło byc inaczej, bo my tu na bb to same fajne babeczki jesteśmy :-p:-D
Dobrze, że Wojtek szczepiony. ;-):-D
To na wściekliznę tez chłopaków szczepicie :eek:;-):-D dobrze, że tylko tak sie skończyło, no ale to dopiero początek "miłości" braterskiej :rofl2:

młodszy starszemu rozwalił głowę tłuczkiem do mięsa.
no to miałaś towarzystwo do zabawy :baffled::-D

Mata jak wygląda sytuacja z Dobrusi oczkiem?
Na szczęście oczko juz ładnie wygląda i tylko jak się przyjrzeć dokladnie to widać miejsce po jęczmieniu, ale pewnie i to niedługo zniknie :tak:
pisz Basiu jak tam z Tobą?

a my dzisiaj z m mieliśmy akcję (bez skojarzeń proszę :-p) oglądałam film i szydełkowałam, na chwilę wstałam i szydełko mi w fotel wpadło, a że nie mam innego o podobnym rozmiarze, trzeba było obicie od spodu rozwalać :eek: na szczęście po jakichś 20 minutach udało nam się szydełko odzyskać, a jutro czeka nas naprawa tapicerki :confused2:
smigam zaraz do łóżka, bo małą coś niespokojnie spi i pewnie kolejna wesoła nocka przed nami :sorry:

Ja pamietam demonstracje siły u moich braci, tylko tu było
odwrotnie, młodszy starszemu rozwalił głowę tłuczkiem do mięsa.
Na szczęście dużo siły nie miał i obyło się bez szycia,
ale mogło się skończyć tragicznie.
Dobrze, że Wojtek posłużył się "tylko" zębami!

Mejdia, pliizzz, nie przerażaj mnie. :szok:Ja nawet nie chcę próbować myśleć co im do tych łepetynek przyjdzie. :-D

To na wściekliznę tez chłopaków szczepicie :eek:;-):-D dobrze, że tylko tak sie skończyło, no ale to dopiero początek "miłości" braterskiej :rofl2:

Nie mówiłam, ze na wściekliznę. :-D Ale może by się przydało?;-):-D

Ewunia, aż miło czytać ześ taka zadowolona. :tak:

Kasiula no to jeśli masz imieniki to również życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń....

Witajcie!
Ja już melduje się z pracy, właśnie pije kawkę i czekam aż coś się zes...a;-)
Mata dobrze, że z oczkiem Dobrusi dużo lepiej!A akcja z fotelem suuuper... :-)
Mejdia no to miałas pomysłowych braci, ja pamiętam, jak kiedyś moja siostra mnie wkurzyła i nie wiem dlaczego biegłam za nią z nożem i akurat babcia do nas weszła :shocked2::-D obyło się bez krwii :sorry:;-) ale babcia najadła się strachu :tak:
Basiu a Ty nic o sobie znowu nie napisałaś... mam tylko nadzieje że wszystko ok u Ciebie!

Życzę Wam miłego dnia!!!!

aaaa, zapomniałam sobie, strój czarodzieja tj. peleryne zrobi mi moja znajoma krawcowa, natomist czapkę poszukam w tesco bo słyszłam że podobno są jakieś, a różdżkę to jakoś wykombinuje :-)

reklama
Kasiu przesyłam imieninowego CAŁUSA

Ewunia cieszę się ,że się u mnie trochę zrelaksowałaś :)
A dziś Wojtol od rana woła Julu, Lulu... :)
Oj długo chyba będzie pamiętał Juleczkę!

Mata och te szalone szydełka!!!

Basiu no właśnie, a jak u Ciebie,piszesz ciągle o
innych- Skromniaczku...

Darunia może w Tesco też znajdziesz różdżkę,
teraz to tyle tych gotowych strojów robią...

Dziewczyny idę bo mi Wojtol marudzi

Do góry