reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam sie i ja :-)

Przysiadlam na chwilke bo dziecie spi, mieszkanko jakos wyglada i obiadek wstawiony :tak: Nie pisalam wczoraj bo jak kazdy moj dzien wyglada tak samo to coz pisac :zawstydzona/y: U nas dzis slonecznie wiec pewnie po obiadku czeka nas dluuugi spacerek za to ze wczoraj nie bylysmy :tak: Wieczorem przyjezdza moja przyjaciolka :-) bedzie okazja posiedziec, pogadac, poogladac fotki z wesela ;-) A jutro... lece z nia do Anglii :-) ale sie ciesze no i do konca nie moge w to uwierzyc :cool2: Odwiedzimy nasza psiapsiolke z podstawowki - jest troche w nienajlepszym stanie psychicznym :-( wiec chcemy ja wesprzec swoja obecnoscia :tak: Ola zostaje z tatusiem i z dziadkiem - nie wiem jak ja dam rade bez niej :zawstydzona/y: to niby tylko 4 dni, ale ja juz tesknie :eek: Stresuje sie tym bardzo... i tyle sprzecznych uczuc we mnie :sorry:

Martusia - mam nadzieje ze to tylko od bananka te wymioty :-( zdrowka dla malej!
Lila - mysle ze konsultacja jak najbardziej wskazana, lepiej chuchac na zimne...
Agusia - Wy macie prawdziwe wakacje ;-) juz sie nie moge dovczekac tej ilosci zdjec :tak:
Mejdia - majsterkowicz z Wojtusia :-D moja mama tez wiecznie zapomina klasc okularki poza zasiegiem rak olenki - no i sa "troszku" sfatygowane ;-)
Marlenka - dla Ciebie chyba, jak dla Daruuni, dzien bez wrazen i biegania to dzien stracony ;-) ale za to sie nie nudzisz! :tak:
Zuzia - moze Ci w nawyk wejda te poranne wizyty :tak:

Milego dzionka babiszonki :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Lilianko dobrze, że chcesz szybko działać :tak: mam nadzieję, że zostaniesz dokładnie przebadana, ale wg mnie nie ma co panikować ;-) co do zi to ja dopiero jestem baron jagoda :rofl2:
Joasiek udanego lotu i mam nadzieję, że postawicie przyjaciółkę na nogi:tak: a Oleńką sie nie martw, dziadek i tatus sobie poradzą :tak:
Agusia to widzę, że macie ambitne plany jeszcze, ale pewnie po co jechać tylko w jedno miejsce, jak i tak przejechaliście całą Polskę :tak: mam nadzieję, że spotkasz się z Darunią i pogoda umożliwi Wam zwiedzanie :-)

A ja wyskoczyłam z małą na targ po świeżą marchewke i zrobiłam marchwianke dla niej, mam nadzieję, że zje. Ładnie odpadła od spania, więc wszystko wskazuje, że sytuacja opanowana...

Własnie Martuś mialam Ci napisać o marchwiance :-) życzę Dobrusi powrotu do zdróweczka ...
Ooo moja własnie obudzila się ...
Lecę...

Ja na ZI jestem sprzedawcą działki, mam 430 tys pkt...

Martusiu, a co masz nowego z roślin teraz na tym poziomie????

u mnie małe śpią, niestety, drakula wróciła, skończyło się dobre :-( przywieźli se ciotkę, potrzebna nam ona jak wrzód na pupie :rofl2:

obiadek dla małych mam, my zjemy ryżu z jabłkami :tak: a co ;-)

U nas się piękna pogoda zrobiła:szok: co się rano wcale nie zapowiadało, więc wybyliśmy z Maćkiem na spacerek. Po drodze odebraliśmy Krzysia z przedszkola. A nia też już jest więc dzieci nakarmiłam, Maćka uśpiłam i luuuzik

Lilianko może nie będzie tak żle:no: życzę aby to nie było nic poważnego, ale zbadać się zawsze warto.
Na ZI jestem dopiero sprzedawcą ziela:-)

Agusia to Wy się widzę na dłuższą objazdową wycieczkę wybraliście;-)

Ewunia ja dziś na obiad też miałam ryż z jabłkami:tak:

Joasiek udanego plotkowania:-)

Mata dobrze że Dobrusi już lepiej. Oby tak zostało:tak:

Pozdrawiam!

Hej dziewczynki!:-)
Marta-tak oprocz marchwianki mozesz Dobrusi zrobic na obiad ziemniaka z marchewka i odrobina kurczaka (lub bez)-tak mi zalecala lekarka przy wymiotach Majki.

A u mnie jakos leci....Mam troche dola,ale za to z M ostatnio super nam sie uklada.Taki sie zrobil czulszy:-)

Dzień dobry!
Melduje sie z pracy!
Mata mam nadzieje że z Dobrusia juz lepiej!
Aguś... tak jak sie umawiałyśmy będziemy w kontakcie! Mam nadzieje że się zobaczymy!

A ja dzisiaj byłam z Bartem u lekarza, lekarka mówiła, że chory nie jest a ten katar to alergiczny i dała nam Zyrtec, teraz Ł z moją mama pojechali do drugiego lakarza, zobaczymy co powie :sorry: dosyć mam już tej choroby... co za durny okres!

Napiszę coś później, bo zwairiowany dzień, co chwilę coś... i znów.... :sorry:

No i wiecie, niestety okulary zginęły smiercią tragiczną-
- nie do wyratowania!
Zamówiłam nowe, 3 stówki zamiast na buty to na okulary wydam. Dobrze, że mam tą ostatnią pensyję jeszcze ;)
Mata - u Was za darmo to naprawiają - SZOK -

A dziś miałam tel. w sprawie pracy zaprosili mnie na jutro na rozmowę, i niestety musiałam odmówić, bo nie mam możliwości dojechać jutro do Łodzi rano.
Ale co się odwlecze to nie uciecze...

Basiu ja też żałuję, że jakoś się nie mogłyśmy zmobilizować! Może jeszcze będziemy miały szansę...

Ewunia najprawdopodobniej zostaniemy w kieleckim jeszcze jeden tydz., to mam nadzieję, że Wojtek się wykuruje i może choć nasze spotkanko wypali...
U teściów wszyscy chorzy więc nie ma sensu wracać...

Maajka - ocieplenie w związku powiadasz - to czemuż to doła masz kochana?

Agusia - wypoczywaj,
Joasiek - udanego spotkanka,
A Wam Wszystkie @CIOTECZKI@ jak najmniej uciążliwych dni...;))

reklama
Mejdia, będę czekac jak na szpilkach na jakiegoś newsa, wyślę Ci PW jeszcze :tak:

No i do Adama się odezwali od tego pracodawcy, niestety decyzja odmowna, płakać mi się chce!!! w ogóle brak jakichkolwiek perspektyw! wysyłamy te cholerne CV i nic :wściekła/y:

Do góry