reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Helloł!
Mejdia zdrówka dla Wojtka, no i trzymam kciuki za pracę no i za spotkanko!
Ewcia, kurcze z czasem na pewno coś znajdzie Twój m... głowa do góry!

Ł właśnie dzwonił, ze wyszedł już z Bartem od lekarza, w sumie powiedział to samo, tylko że przepisał coś innego- bo Diphergan, ma mocniejsze działanie i zosatniemy przy tym leku... mam nadzieje że pomoże!!! Mam też nadzieje że Bart będzie lepiej po tym spał, bo tak też czytałam, a Bart w nocy strasznie się wierci, moja mama z nim śpi w pokoju i jest w szoku co Bart wyprawia...
A lekarka mówiła, że Bart jest nadwyraz ruchowym dzieckiem (po mamusi :-p) i przyda mu się takie lekarstwo, dziecko po nim jest spokojniejsze no i jak już pisałam lepiej śpi... ;-) a te lekarstwo tylko na noc się daję ;-)\

Kurecze ja jeszcze w robocie, jeszcze dwie godzinki i lecę do domku, Ł po mnie przyjedzie :tak:

Miłego wieczorku... a ja jutro znowu do pracy na 8- nie zdąże się położyć i zaraz znowu do pracy, nie lubię jak pracuje do 22 a na drugi dzień ranna zmiana :no::cool:
No ale cóż... ŻYCIE ;-)

reklama
Witajcie:-)
uffffffffffffff,jestem padnieta,domu dla mnie odpowiedniego nie ma,jutro maja mi cos tam pokazac,bylam w szpitalu z babcia,miala robione przeswietlenie,a potemmmmmmmmmmmmmm zabieg na lokiec,bylam z nia caly czas w pokoju kiedy lekarz jej kombinowal przy lokciu,brrrr,byla w znieczuleniu miejscowym,juz jest w domu,potem pojechalam zaszczepic siebie i Marysie na swinska grype,druga dawka za jakis czas maja zadzwonic do mnie,teraz popijam wode,Marysia juz spi,R na silowni,luzik:tak:

Mejdia szkoda okularkow
Zuzia fajnie,ze wybralas sie na spacerek:tak:
Darunia zdrowka dla Bartusia,mam nadzieje,ze to alergiczne:tak:ciesze sie,ze spotykasz sie z Agusia,pamietajcie o fotach!!!!
Mata i jak Dobrusia?
Agunia teskno mi bez Ciebie:tak:
Ewunia gratuluje zostania modem:tak:
Kasiu,a gdzie Ty sie podziewasz,wywoluje Cie do tablicy:-p
Lili nie mow mi o takich rzeczach,to tylko wezly,Basia dobrze to wyjasnila:tak:
Basiu jakby kto pytal to jestem na S:-p:cool2:
Majka witaj i glowa do gory,czemu jestes smutna?
Joasiek,ale Ci fajnie,ciesz sie wyjazdem,pamietaj tylko o kurtce przeciwdeszczoewj,hihi

Ostatnia edycja:
Marlenia , nie mam weny dziś, jestem zmęczona po pracy bo kolegi nie było i wszystko na mojej głowie a poza tym szwagierka miała dziś operację i trochę przeżywałam ale już jest po i jest ok :-)

Darunia, szerokiej drogi!!!

KAsiu, zdrówka dla szwagierki!!!

Marlenko, dziękuję słonko :*

moje małe zasypiają, Adam ogląda coś w TV, to ja myk i do Was, poczytać, co słychać ;-):tak:

Kasiunia zdrowka dla szwagieki,niech teraz odpoczywa duzo:tak:
Darunia milej nocki,do juterka:tak:
Ewunia mam nadzieje,ze A cosik znajdzie jeszcze przed Swietami

Znów mnie nie było 2 dni, bo małz ten doktorat pisze wieczorami. A potem nie daję rady nadrobić zaległości.

Wojciach już ma się dobrze, ale jeszcze do przedszkola do końca tygodnia nie chodzi. Za to Stas dostał gorączki. Nie wiem, czy się zaraził od Wojtka, czy to coś innego.:no: W każdym razie jak mu do rana nie przejdzie, to idziemy się słuchiwac do pani doktor. A miał iść jutro na szczepeienie. I czuję, że nic z tego nie będzie. Na szczescie nasza pani doktor rozsądna i powiedziała, że jakby co to przyjmie go na szczepienie innym razem, jak będzie zdrowy, już bez wcześniejszego zapisywania.
Pewnie noc będzie wesoła skoro Stas z tą gorączką....

Szukam jakiegoś fajnego miejsca na sylwestra, bo jak co roku chcemy się gdzies ze znajomymi wybrać i cos kiesko mi idzie. Obstawiamy jakieś domki do wynajęcia w całości, najlepiej na jakimś odludziu, ale coś wszystko pozajmowane. Marzy mi się Roztocze. :-)

witam sie tylko bo dawno mnie nie bylo i zmykam :tak:
pracuje od niedzieli i na nic nie mam czasu a wieczorem jestem tak padnieta ze nic mi sie nie chce...
buziaki babeczki i zdrowka dla dzieciaczkow :tak:

reklama
Monia mi się marzy sylwek z kuligiem i zabawami na śniegu , ognichem , na odludziu .... ach na razie to tylko w snach
Wilmek pozdrowionka :-)
Ewula no twój nie może roboty dostac bo ja już go zatrudniłam przy twoich królewnach , jeszcze masz czas , szkolenia , te sprawy i będzie gites

Do góry