reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiu trzeba było od razu na bb wchodzić, a nie smutna siedzieć ;-)
Mamoot zdrówka chłopakom Widzę, że macie ambitne plany sylwestrowe, mam nadzieję, że wypali Roztocze tak blisko mojej ukochanej Bukowiny;-)
Marlenko no to już dzień pełen wrażeń za Tobą, jutro pewnie kolejny (może w końcu trafi się fajny domek )
Ewunia nie poddawajcie się, na pewno gdzieś czeka na A praca sytuacja na rynku pracy nie jest za dobra, jednak tragicznie nie jest ;-)
Wilmek pracusiu sił życzę i więcej wolnego czasu
U nas sytuacja opanowana,wygląda na to, że to ten nieszczęsny banan tak jej zaszkodził... tylko apetytu nie ma, zjadła 50 ml kaszki, pewnie w nocy będzie trzeba jeszcze jej robić, no i mało pije, mam nadzieję, że jutro wróci wszystko do normy.
M zamulony ogląda tv, ledwo żywy pojechał do pracy bo spał na raty tylko 5 h a ja dzięki zarwanej nocce w końcu wstałam bez bólu głowy jednak te prawie 1,5 roku częstego wstawania weszło mi chyba w krew
Mamoot zdrówka chłopakom Widzę, że macie ambitne plany sylwestrowe, mam nadzieję, że wypali Roztocze tak blisko mojej ukochanej Bukowiny;-)
Marlenko no to już dzień pełen wrażeń za Tobą, jutro pewnie kolejny (może w końcu trafi się fajny domek )
Ewunia nie poddawajcie się, na pewno gdzieś czeka na A praca sytuacja na rynku pracy nie jest za dobra, jednak tragicznie nie jest ;-)
Wilmek pracusiu sił życzę i więcej wolnego czasu
U nas sytuacja opanowana,wygląda na to, że to ten nieszczęsny banan tak jej zaszkodził... tylko apetytu nie ma, zjadła 50 ml kaszki, pewnie w nocy będzie trzeba jeszcze jej robić, no i mało pije, mam nadzieję, że jutro wróci wszystko do normy.
M zamulony ogląda tv, ledwo żywy pojechał do pracy bo spał na raty tylko 5 h a ja dzięki zarwanej nocce w końcu wstałam bez bólu głowy jednak te prawie 1,5 roku częstego wstawania weszło mi chyba w krew
marlena nad
:)
Martus powiem Ci,ze i ja jak nie wstanie chociaz raz do Marysi,albo chociaz siusiu to potem mam bol glowy
Wilmek witaj,milej pracki Ci zycze i zagladaj do nas czesciej
Ewuniaaaaaa tak mi przykro,ze ten Twoj A pracy nie moze znalezc,mam nadzieje,ze wkrotce zaswieci dla Was sloneczko
Kasiu a jak Wercia,zdrowa juz???
Mamoociku zdrowka dla chlopcow,ja na Sylwestra wyladuje pewnie na disco,a przed disco pewnie na plazy bedziemy pic piwoze znajomymi,plaza w Sylwestra jest zawsze pelna
Wilmek witaj,milej pracki Ci zycze i zagladaj do nas czesciej
Ewuniaaaaaa tak mi przykro,ze ten Twoj A pracy nie moze znalezc,mam nadzieje,ze wkrotce zaswieci dla Was sloneczko
Kasiu a jak Wercia,zdrowa juz???
Mamoociku zdrowka dla chlopcow,ja na Sylwestra wyladuje pewnie na disco,a przed disco pewnie na plazy bedziemy pic piwoze znajomymi,plaza w Sylwestra jest zawsze pelna
Marlenko, ale masz fajnie z tą plażą... u nas był placyk, gdzie się zbierały tysiące ludzi i się bawiło... czemu był? bo teraz jest tam... PARKING WIELOPOZIOMOWY
Pytanie z innej beczki, co jest nowego do zasiania na poziomie Baron Jagoda na ZI???
Pytanie z innej beczki, co jest nowego do zasiania na poziomie Baron Jagoda na ZI???
Ostatnia edycja:
marlena nad
Ewcia,a mi sie marzy taki wlasnie kulig z ogniskiem,kiedys kilka lat temu taki mielismy z saniami,echhh,marzenie;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Ewunia tu masz co na jakim poziomie mozna sadzić http://img269.imageshack.us/img269/7415/listaroslinbyareke.png baron jagoda ma jagody i maliny ;-)
marlena nad
Ewcia kochana moze niedlugo i Wy gdzies sie wybierzecie na imprezke
Mata dzieki,ja o tym nie wiedzialam teraz mam caly wykres
Mata dzieki,ja o tym nie wiedzialam teraz mam caly wykres
reklama
Podziel się: