reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Mała własnie tez juz kitki pościągała :sorry:
Kasiu niby nie dużo, bo tylko tydzień, ale ja w ogóle okresowo się nie czuję ;-) a teścik negatywny wyszedł, więc trzeba teraz czekac na @:confused2:

Dzien dobry
U nas wszystko ok, ja własnie dostalam @ i moje samopoczucie jest do niczego...
Co do zdjęcia to niestety jeszcze nie mam, ale w piątek mam imprezkę na sali z okazji 50 ur mojej mamy i pewnie tam pocykamy kilka fotek.
Zdróweczka życzę
Pozdrawiam Was

Witam gorace czerwcowki;-):cool2::-p

Dzionek zlecial,momentalnie,najpierw spacerek z babcia,potem poszlam do lekarza z Marysia,od kilku dni ma chrupe i czerwone krosteczki na ustach,podobno to jakas infekcja,narazie czekamy,apetytu nie ma,ja gotuje i wyrzucam,echhh,pogoda straszna.............leje i wieje

Martusia zycze szybkiego pojawienia sie@
Lili to ja juz czekam na foteczki z niecierpliwoscia i napewno wstawie tez swoje jak tylko ogarne swojego kompa:sorry:
Darunia ciesze sie,ze imprezka udana i tez czekam na foteczki:tak:

Milego wieczorku:-)

Matko ale sie wkurzyłam na babę z allegro
Ponad miesiąc temu kupilam swterek Nadii, zaplacilam jej na drugi dzien i wyobrazcie sobie, ze nie odpisywala przez miesiąc czasu, napisalam w koncu na allegro, w koncu mi napisala, ze umarla ale juz zyje i sweter po weekendzie mi przysle , tylko ze po tamtym niby miala, w czwartek napisalam jej ze swetra nie mam, a dzisiaj wystawilam negatyw! a ta mi neutrala wystawila ...Gratuluję bycia "NadCzłowiekiem" i bez problemowego życia... Pani została przeproszona i poinformowana o wysyłce, niestety na pracę poczty wpływu już nie mam..."

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: małpiszonica
hmm zastanawiam sie co odpisać małpie cholercik kasy nie mam , swetra nie mam a ta mi neutral wystawia

Lilianko to i tak nie jest źle, ja kiedyś za nutrala dostałam negatyw :eek:
w Twoim przypadku to szczyt bezczelności :crazy:
Marlenko zdrówka dla Marysi i słoneczka na co dzień :tak::-)
Mała dziś ładnie usnęła, ciekawe czy też ładnie pospi, oby bo ja jakas zakręcona jestem :sorry:

Lili ja sie nie znam na allegro,ale fakt faktem swetra miesiac nie masz:sorry:baba wstrenta jedna,napisz jej cos konkretnego co jej w piety pojdzie:tak:

Martus moja Marys tez pieknie zsnela,ciekawe do ktorej pospi:tak:

Lila odpukać ..ja nie miałam jeszcze takiego przypadku , jak na razie allegro i ja dwa bratanki :-) ale....
Wiadomo, że babie też nie pasuje negatyw i się zwyczajnie broni a z drugiej strony ty masz prawo być wściekła - si :-)
Może poproś ją o jakiś dokument , że wysłała tą paczkę ( niby że chciałabyś
usunąć negatywa ) jeśli ci da szansę , w końcu jeśli nie ma nic do ukrycia to ci wyśle potwierdzenie wysyłki a ty usuniesz negatywa i wszyscy będą happy.
A jeśli się baba wtedy będzie migać , to nie wiem , może trzeba napisać donos do allegro

Kasiu ja juz dawno prosilam ją od dowód nadania paczki i nic... zglosilam to juz w allegro z 10 dni temu, dzisiaj ponownie to uczyniłam... no wiesz broni sie, ale w ostatnim czasie nie jestem jedyną co wystawia jej negatyw, poza tym jest dostępna na allegro bo widze ze sie loguje i wystawia kolejne ciuszki ...

reklama
Witajcie :-)

Jestem i ja po pieeeknym weekendziku :tak: Spacerki rodzinne zaliczone i sloneczko dopisalo ;-) Za to ola w sobote pogonila nam gosci wieczorem - wyla dopoki nie wyszli ;-) ale mamy odstraszacza w domu :-D Dzis tez bylo pieknie wiec i spacerek na nozkach zaliczony ;-)a reszta dzionka jak zwykle :-p

Lila - ja tez ostatnio nacielam sie na allegro - kupilam tunike, a pani wyslala zamiast paczka priorytetowa - listem zwyklym (bez nadania). Towaru nie dostalam, kasy nie zwrocila - bo nie mam jak udowodnic ze jej nie dostalam :crazy: Nie mam wiec jak Ty ani tuniki, ani kasy. Negatyw wystawilam, napisalam do allegro ale pozostaje tylko zgloscic na policje... poki co nie dostalam w odwecie... Szkoda gadac jacy ludzie moga byc nieuczciwi... :no:

Do góry