reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kogo jak kogo ale Zuzkus sie rano nie spodziewałam :rofl2: zdrówka dla Maćka :tak:
u nas kolejna fajna nocka, małą obudziła się doiero koło 5 na cyca i potem ładnie pospała do 7 :tak: a ja przez te jej przespane nocki chodze zakręcona i boli mnie głowa - z nadmiaru snu :cool2:
zaraz na zakupki, szykuje sobie kapuste na łazanki (wzięłam wielki słoik od teściówki) i zrobię kapuśniaczki do barszczu. Ostatnio mam tyle pomysłów na obiad :szok:
meldować sie kobitki :sorry::rofl2:

reklama
No to Cię zaskoczyłam Martusia:-);-)

A z tym spaniem to jest tak że człowiek podświadomie się już budzi czy dziecko wstaje czy nie:-D Oby Ci Dobrusia dalej tak dobrze spała:tak:

Witajcie,
melduję się, Martusia, na Twoje wezwanie ;-)

u nas nocka ok, małe niedawno wstały, już są po śniadanku. U nas leje i z wyjścia na dwór nici :-( może sie wypogodzi po południu...

Zuzkus, zdrówka dla Ciebie i Maciusia!

Martusiu, ale Dobrusia pięknie śpi!!! brawo!

u mnie dziś rosołek będzie... a Ani spróbuję podać danie z mięskiem, zobaczymy, czy zje ;-)

udanego dnia kobietki

Ja już po kawce!

Wojtol śpi, ja zaraz mu muszę jakiś obiadek zmontować.
Pogoda paskudna i spacer też odpada,
bo Łobuz ma zapalenie ropne noso-gardła i zapalenie oskrzeli.
Powoli już wychodzimy z tego cholerstwa.

Dziewczyny chyba nadrobić mi się za bardzo nie uda wszystkiego,
wybaczcie!

EWUNIA jakby Wojt nie był chory to może udałoby nam się spotkać w tych Świętokrzyskich Górach ;)

LILIANA, ale Cię babka wyrolowała, mam nadzieję, że się skutecznie odegrasz!

BASIU Ty bidulko, dzielna jesteś, ja na samą myśl o zastrzykach dostaję skurczu pośladków - trauma z dzieciństwa.

MATA, a jak tam z pracką, bo nie doczytałam...

AGUSIA fajnie masz z tą działeczką u brata.

DARUNIA - super imprezkę zaliczyłaś!!!
Ja po ostatnim spotkanku z babami przed wyjazdem z Wawy
do pracy spóźniłam się 3 godz!!!! Tylko do szefa co godz. dzwoniłam, że jeszcze nie dam rady....hi,hi!
Ale się śmiał, no i zostało mi to wybaczone, nawet na odejście dostałam mały bonusik :)

MAMOOTKU - ja widziałam takie bareczki w Holandii- świetna sprawa, ale nie wiem czy na stałe bym chciała tak mieszkać...

Kobitki wpadnę potem - Całuski!

Mejdija zdrówka dla Wojtka :tak: co do pracki... zrezygnowałam... ale jakoś bardzo nie żałuję :sorry: jeśli chodzi o zastrzyki, to m jak był mały to często chorował i co chwila miał zastrzyki, to tak potrafił zacisnąc mięśnie, że pielęgniarki mu na tyłku igły łamały :szok::-D

mała dzis szybko odpadła, bo juz przed 11, ciekawe jak długo będzie spać :confused2: ja już zrobiłam obiad, kapuśniaczki dochodzą w piekarniku, kurcze tyle tego narobiłam, że chyba jutro mam obiad z głowy :cool2:
u nas pochmurno, czasem deszcz pokropi... ale przynajmniej nie wieje i jest dośc ciepło :tak:

U nas też ciepło, 12 stopni, ale cóż z tego jak dżdżysto i mglisto bleeee, nie lubię takiej pogody. Niedługo położe Julkę spać, bo rozrabiać zaczyna, jak nie będzie padać, to po drzemce wyjdziemy na dworek :tak: nudzi mi się siedzenie w domu :tak:

Witajcie
U nas pięknie , słonecznie i chyba ciepło :) w domu jeszcze jestem i chyba dzisiaj nie wyjdę, poprosilam opiekunkę by wpadla na trochę i zabrala Nadię na spacer...
Ja dzisiaj zdycham przez@ wrr a to dopiero początek...

Witaj Mejda :) :-)
Martuś Ty to gospocha jestest jak Trza ... ja mam dwie lewe ręce do gotowania - szkoda...aaa i super, ze Dobrusia ładnie przesypia nocki :-)
Zuza ja tez inhaluje od tygodnia ale Fabiana, zmęczona juz jestem ... tez wstaje w nocy do niego, czasami musze w nocy go włączyc bo takie ma ataki kaszlu...

Do miłego Baby

reklama
Czesc:tak:

Dzionek super-duper,rano zakupy,gotowalam dzisiaj obiadek na parze,mniammmmmmmm,potem pojechalam do kolezanki na kawusie,na jutro jestesmy zapisane na szczepienia przeciwko swinskiej grypie idziemy na 17.45,brrr,pogoda straszna,ale to juz normalka o tej porze roku,kupilam tez dzisiaj pizamke,bamboszki i koldre dla mamy,juz niebawem bedzie:tak:

Zuzia fajnie,ze zajrzalas juz z rana:tak:
Mejdia zdrowka dla Wojtusia:tak:
Mata co to sa te kapusniaczki,slinka mi leci,ale nie wiem do czego,hahahhahahaa,pewnie na sama mysl o kapusie:eek::-D
Basiu jakie plany na wieczor masz???
Lili jak sie czujesz?
Ewcia i co bylas z ksiezniczkami na spacerku??

Do góry