reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Kogo jak kogo ale Zuzkus sie rano nie spodziewałam :rofl2: zdrówka dla Maćka :tak:
u nas kolejna fajna nocka, małą obudziła się doiero koło 5 na cyca i potem ładnie pospała do 7 :tak: a ja przez te jej przespane nocki chodze zakręcona i boli mnie głowa - z nadmiaru snu :cool2:
zaraz na zakupki, szykuje sobie kapuste na łazanki (wzięłam wielki słoik od teściówki) i zrobię kapuśniaczki do barszczu. Ostatnio mam tyle pomysłów na obiad :szok:
meldować sie kobitki :sorry::rofl2:

reklama
No to Cię zaskoczyłam Martusia:-);-)

A z tym spaniem to jest tak że człowiek podświadomie się już budzi czy dziecko wstaje czy nie:-D Oby Ci Dobrusia dalej tak dobrze spała:tak:

Witajcie,
melduję się, Martusia, na Twoje wezwanie ;-)

u nas nocka ok, małe niedawno wstały, już są po śniadanku. U nas leje i z wyjścia na dwór nici :-( może sie wypogodzi po południu...

Zuzkus, zdrówka dla Ciebie i Maciusia!

Martusiu, ale Dobrusia pięknie śpi!!! brawo!

u mnie dziś rosołek będzie... a Ani spróbuję podać danie z mięskiem, zobaczymy, czy zje ;-)

udanego dnia kobietki

Ja już po kawce!

Wojtol śpi, ja zaraz mu muszę jakiś obiadek zmontować.
Pogoda paskudna i spacer też odpada,
bo Łobuz ma zapalenie ropne noso-gardła i zapalenie oskrzeli.
Powoli już wychodzimy z tego cholerstwa.

Dziewczyny chyba nadrobić mi się za bardzo nie uda wszystkiego,
wybaczcie!

EWUNIA jakby Wojt nie był chory to może udałoby nam się spotkać w tych Świętokrzyskich Górach ;)

LILIANA, ale Cię babka wyrolowała, mam nadzieję, że się skutecznie odegrasz!

BASIU Ty bidulko, dzielna jesteś, ja na samą myśl o zastrzykach dostaję skurczu pośladków - trauma z dzieciństwa.

MATA, a jak tam z pracką, bo nie doczytałam...

AGUSIA fajnie masz z tą działeczką u brata.

DARUNIA - super imprezkę zaliczyłaś!!!
Ja po ostatnim spotkanku z babami przed wyjazdem z Wawy
do pracy spóźniłam się 3 godz!!!! Tylko do szefa co godz. dzwoniłam, że jeszcze nie dam rady....hi,hi!
Ale się śmiał, no i zostało mi to wybaczone, nawet na odejście dostałam mały bonusik :)

MAMOOTKU - ja widziałam takie bareczki w Holandii- świetna sprawa, ale nie wiem czy na stałe bym chciała tak mieszkać...

Kobitki wpadnę potem - Całuski!

Mejdija zdrówka dla Wojtka :tak: co do pracki... zrezygnowałam... ale jakoś bardzo nie żałuję :sorry: jeśli chodzi o zastrzyki, to m jak był mały to często chorował i co chwila miał zastrzyki, to tak potrafił zacisnąc mięśnie, że pielęgniarki mu na tyłku igły łamały :szok::-D

mała dzis szybko odpadła, bo juz przed 11, ciekawe jak długo będzie spać :confused2: ja już zrobiłam obiad, kapuśniaczki dochodzą w piekarniku, kurcze tyle tego narobiłam, że chyba jutro mam obiad z głowy :cool2:
u nas pochmurno, czasem deszcz pokropi... ale przynajmniej nie wieje i jest dośc ciepło :tak:

U nas też ciepło, 12 stopni, ale cóż z tego jak dżdżysto i mglisto bleeee, nie lubię takiej pogody. Niedługo położe Julkę spać, bo rozrabiać zaczyna, jak nie będzie padać, to po drzemce wyjdziemy na dworek :tak: nudzi mi się siedzenie w domu :tak:

Witajcie
U nas pięknie , słonecznie i chyba ciepło :) w domu jeszcze jestem i chyba dzisiaj nie wyjdę, poprosilam opiekunkę by wpadla na trochę i zabrala Nadię na spacer...
Ja dzisiaj zdycham przez@ wrr a to dopiero początek...

Witaj Mejda :) :-)
Martuś Ty to gospocha jestest jak Trza ... ja mam dwie lewe ręce do gotowania - szkoda...aaa i super, ze Dobrusia ładnie przesypia nocki :-)
Zuza ja tez inhaluje od tygodnia ale Fabiana, zmęczona juz jestem ... tez wstaje w nocy do niego, czasami musze w nocy go włączyc bo takie ma ataki kaszlu...

Do miłego Baby

reklama
Czesc:tak:

Dzionek super-duper,rano zakupy,gotowalam dzisiaj obiadek na parze,mniammmmmmmm,potem pojechalam do kolezanki na kawusie,na jutro jestesmy zapisane na szczepienia przeciwko swinskiej grypie idziemy na 17.45,brrr,pogoda straszna,ale to juz normalka o tej porze roku,kupilam tez dzisiaj pizamke,bamboszki i koldre dla mamy,juz niebawem bedzie:tak:

Zuzia fajnie,ze zajrzalas juz z rana:tak:
Mejdia zdrowka dla Wojtusia:tak:
Mata co to sa te kapusniaczki,slinka mi leci,ale nie wiem do czego,hahahhahahaa,pewnie na sama mysl o kapusie:eek::-D
Basiu jakie plany na wieczor masz???
Lili jak sie czujesz?
Ewcia i co bylas z ksiezniczkami na spacerku??

Do góry