reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej Dziewczynki:-) Ja juz na nogach popijam kawusię, umyłam głowę i siedzę sobie przed BB;-) Kuba leży grzecznie, M i Kacper śpią. Nic narazie nie mam zaplanowanego, ale chyba powoli czas najwyższy zwijać żagle i zacząć pakowanie.

Mamoot jak będziesz miała foteczki to chętnie obejrzę. Też jestem bardzo ciekawa jak to wygląda;-) Dobrze, że gorączka ustąpiła i życę Wojciaszkowi szybkiego powrotu do zdrówka

Martuś wczoraj miałaś bardzo fajny dzionek. I jeszcze jak ładnei Dobrusia Ci pospała w nocy. Super:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie!

My niedawno wstaliśmy :zawstydzona/y: małe w trakcie śniadanka, a ja znalazłam chwilkę i podczytuję, co u Was. Dołączam się z herbatą do Agusi, i czekamy dalej na chętne do kawki z nami :-p ;-)

Martusiu :szok::-D ale Ci Dobrusia pięknie pospała!!! oby jej to tak zostało :tak: czyli musisz ją bardzo wymęczyć, to będzie spać normalnie ;-)

Agusiu, to będziecie szykować na powrót do domu?

udanego poniedziałku kobietki

Dzisiaj znowu pustki, oj kobitki co się dzieje?

ale dzisiaj miałysmy z małą akcję... zrzucamy drewno do piwnicy (malutko zostało) i pod ostatnimi kawałkami siedziały 2 myszy,a le jakieś dziwne, jakby myszo-skoczki, ja wzrokiem za Dobrusią co tam wywija, a tu coś mi pod ręką skacze :-D potem chciałam jeszcze nogą jedną wygonić, to mi na spodnie skoczyła:-D mała miała ubaw, a jak zwiały, to ze łzami w oczach chodziła i wołała pipipi :sorry:
Dobrusia jeszcze śpi, ja własnie zjadłam obiadek i korzystam z błogiej ciszy ;-)

Dzień dobry!

Melduje się z roboty! Mojaj mama właśnie jest u mnie i siedzi z Bartutkiem w domu, sistra z chłopakiem już wracją do siebie...
Impreza była taka GRUBA że dzisiaj mam takie mega zakwasy od tańców że szok!!!!! Przetańczyłam całą noc, w domu byliśmy po 4! :szok: Bart był razem z moją mamą u teściów, więc pospaliśmy- pierwszy raz od urodzi Barta! Masakra! Impreza była taka fajna że szok, mam zjęcia zrobione jeszcze w domu, natomisat z imprezy będę miała później, jak kumpela mi zrzuci ;-)

Najgorsze jest to że Bart rano miał katar i kaszel, dopiero co wyzdrowiał, a tu chyba znowu chory będzie... zosatł z babcią w domu, kurcze martwię się że znowu będzie chory :-( no nic, babcia zrobi syrop z cebuli, może pomoże,,,

Miłego dnia! Odezwe się pozniej!

Marta-ale Dobrusia odwazna!;-):-)

Ja w tym tygodniu pracuje od rana do poludnia,wiec juz od jakiegos czasu jestesmy w domku.

Witam i ja na chwilkę . Mam m w domku ,dziś ma urodziny :-)
Mała zdrowa , Weronika jeszcze kaszle ale bierze leki i jest coraz lepiej .
Matra to miałaś ubaw , moja Ola jak wzięła chomika do ręki to go mało nie zgniotła . Ciekawe jak Dobrunia by myszki przytuliła.
Daria super że się wybawiłaś , taka odskocznia jest konieczna

Witaj, Kasiu! wszystkiego naj dla męża!!! Zdrówka dla Weroniczki!!!

Darunia, zazdroszczę Ci tylu zabaw :tak: też bym się chętnie pobawiła...

Martuś, ale miałaś przeprawę z myszami :szok: ja bym chyba umarła :szok::-D:-D

Darunia no to impreza mega udana, oby więcej takich ;-)zdrówka dla Bartutka :-)
Kasiu wszystkiego dobrego dla M i zdrówka dla Werci :tak:
Ja tam sie myszy nie boję, ale kilka razy dzis krzyknęłam w przerwie ze śmiechem ;-) Dobrusia kiedyś brała małe kotki, to jednego ścisnęła pod pachą, drugiego za skórę jedną, a trzeciego za gardło do góry :eek: ale kocha zwierzątka ;-):-D
zrobiłam jej 2 kiteczki (bo jednej jeszcze nie złapiemy) i o dziwo gania juz tak godzinę (chyba się nie zorientowała :cool2:)
m zaraz mi test przywiezie, więc się dowiemy co i jak z @ :sorry:

reklama
Do góry