reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mamootku, jednak się skusiła, jak widać, jeszcze żyję ;-) tylko jak dla mnie trochę za słone, ale pierwsze koty za płoty ;-)

u nas ok, małe ładnie pospały, siedzimy w domu... idzie jajko znieść z tych nudów :szok:

a co tam u Was wieczorkiem babeczki?

reklama
a co tu taka cisza :-D jak makiem zasiał
Mikołaj ma przekrwione gardełko kaszel i kater i stwierdził u niego silne przeziębienie wykluczył jaką kol wiek grypę dzięki Bogu ufff
Dostał leki i jest dużo lepiej bo chociaż kaszel go tak nie męczy :tak:

Czesc dziewczyny!

wpadam tylko na chwilke powiedziec,ze narazie zdjec nie dodam,mam problemy z kompem i nie moge zgrac z telefonu na kompa,echhh,musze go naprawic,ale narazie czasu brak!

to ja się zamelduję ;-)
Ewunia chata wolna, to i A szaleje w kuchni :rofl2: kurcze szkoda, że Wam mieszkanko przeszło koło nosa, bo bez nadzoru wszystko pewnie zaczęło się Wam układać no i byście mogli sie w końcu dotrzeć tak jak trzeba,bez wszędobylskiego nosa i oka drakullo i spółki :dry: ale jak widać nawet teraz wszystko jest na dobrej drodze :tak:
Marlenko no to imprezka urodzinowa udana, bardzo się cieszę :tak: mam nadzieję, że szybko dojdziesz do ładu z kompem i pokarzesz zdjęcia ;-)
Ja dziś na uczelni siedziałam dośc długo, wcześniej poszłam na zakupy, oczywiście małej tylko kupiłam pare rzeczy :sorry: (niedawno była mowa o rajtuzkach, w textilu są z Disneya i woli za 9,99 :tak:). Na szczęście wczoraj narobiłam krokietów, więc zjedliśmy normalny obiad, a m po ostatnim moim wykładzie posprzątał całe mieszkanko, wcześniej był z małą na zakupach, a po południu nawet wyszedł z nią jeszcze na spacer, więc można, tylko trzeba chcieć :-p

MArtusiu, mielibyśmy szansę na mieszkanie z obecnym dochodem, ale musialabym się wymeldowac z mojego rodzinnego domu i w taki sposób miałabym status bezdomnej, bo inaczej kicha, bo moje 300 zł brutto jest ok :-( a Adam, niech próbuje gotować :tak: a jest tak przyjemnie, tak cicho bez drakuli że mmmmmmmm ;-)

Witam rankiem:-)

Wstalysmy o 6.30,juz jestesmy po sniadanku,dzisiaj zjadlysmy kanapeczki,zaraz wlacze jakis filmik,narazie czekam na wschod slonca:sorry:dzisiaj jade kupic Maryni mojej kurtke zimowa,pewnie pojdziemy do Kosciolka i pojedziemy na wycieczke po okolicy,ot i to nasze plany na dzisiaj:tak:

Martus gratulki dla Ciebie widze,ze rozmowa poskutkowala,brawo kochana,ale masz fajnego m:tak:

Jola dobrze,ze z MIkusiem juz lepiej i kaszel juz go tak nie meczy:tak:

Ewcia ja kocham placki ziemniaczane,nie jadlam juz kilka lat:sorry:dlaczego mnie nie zaprosilas???:-p

Agusiu,Basienko a co u Was dziewczyny???

Milego dnioa moje kochane:-)

reklama
Witajcie

Marlenko, byłaś offline to jest raz, a dwa, że nie wiedziałam, że lubisz, następnym razem ja robię i lecisz do mnie na poczęstunek :-p:rofl2:

Joluś, dobrze, że z małym już lepiej :tak:

my niedawno wstaliśmy :zawstydzona/y: małe już po śniadanku. Podpatruję, co tam u Was. u nas, co wczoraj było piękne słonko, dziś mglisto i pochmurno... ale najważniejsze, że nie pada!!! :tak:

udanego dzionka kobietki

Do góry