reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
fodselsdag20%5CCALEBPL2.gif

Piękne oczy, ładna mini,
sexi kiecka lub bikini
i najwięksi nawet macho
już z milosci rzewnie placzą.
Niech to facet Cie zdobywa,
niech z milosci we łzach pływa,
niech zarywa wszystkie nocki
i niech będzie cool w ...te klocki

Marlenko Wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin:-)

reklama
Martus sliczne zyczonka,dziekuje bardzo,bardzo:tak:

Agusia widze w swietnym humorze od rana,hihi,dziekuje bardzo za fajowski wierszyk/zyczonka:tak:

Ja tam od rana placze,co zyczenia dostaje to lza w oku sie kreci:tak::cool2::sorry:

Marlenko
W Dniu Twych Urodzin,
moja kochana życzę Ci
pięknych chwil już od rana,
lekkich wieczorów i upojnych nocy,
niech nigdy blasku nie tracą Twe czy

Dla Ciebie -

Kochana Marlenko,
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens.
Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce
i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to,
co już gdzieś przygasło.
Życzę Ci miłości tak ogromnej,
że nie można jej zatrzymać dla siebie.
A przede wszystkim, życzę Ci,
aby każdy kolejny dzień
był piękniejszy od poprzedniego.

A ja w domku dziś siedzę , zostałam z Wercią i Olą bo sama źle się wczoraj czułam i plecy mnie bolą ale poza tym git :-)

Marlenko kochana, niech każdy dzień przynosi Ci radośc i uśmiech!!!
:-):-):-)

Wojtek tak średnio - w nocy miał znów 39,5oC... Dzwoniłam do naszej lekarki, czy tak może być, że poszła już 6 dawka antybiotyku, a taka temperatura. Powiedziała, żeby jeszcze się wstrzymać do jutra, to będa pelne 3 doby antybiotyku. Jesli jutro tez bedzie taka goraczka, to trzeba go osluchac. Kiepsko by było gdyby to poszło w płuca...
Wysokie poduszki na noc dla Wojciaszka pomogły - udało mi się względnie wyspać. :biggrin2::-)

Kasiu ale Ci dobrze ;-) oby tylko nic Was nie złapało :tak:
My po zakupko-spacerku, zaraz zrobię ciasto na naleśniki i jak mała pójdzie spać, to usmażę. Dziś na obiad śledzie będą, ciekawe czy mała zje (zapomniałam jej wczoraj zupę schować do lodówki :zawstydzona/y:)

Witajcie!

:-)MARLENKO!!!!:-)
Z okazji Twoich urodzin życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, tych malutkich i tych najbardziej skrytych i nawet tych różowych... pamiętaj, że wszystko jest możliwe... żyj nam MILION lat!!!

A więc... w pracy wczoraj na koniec miałam młyn jakich mało, zamiast skończyć o 16-stej w domu byłam o 18:50, pedem zabrałam strój i pobiegłam na aerobic, ledwo co przeżyłam, bo cały dzień nic nie jadłam, ale później zrobiłam sałatkę i zjedliśmy razem z Ł, dzisiaj z kolei mam na 14-stą, rano odwiozłam Barta do żłobka, pojechałam koleżance po prezent urodzinowy- kupiłam torebkę, chciałam kupić sobie bluzkę, ale nie leżała na mnie... szkoda, bo była ładna...
Jutro idę na imprezkę i już doczekać się nie mogę!!! Jutro też przyjedzie moja mamcia, którą nie widziałam od lipca i przyjedzie też moja siostra z chłopakiem, też bardzo się cieszę ;-)

Zdrówka dla chorujących!!! Lecę na inne wątki!

reklama
Do góry