reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
KAsiu, chyba żartujesz. on się nie umie nimi zająć :baffled: a nic mi to nie da jego siedzenie w domu, na 4 osoby mamy 1100zł BRUTTO i za to mamy przeżyć miesiąc! więc lepiej niech się za robotę weźmie, ale naprawdę nie wiem, co ja zrobię przez te 3 mce...

Lilianka, na pewno fryzurka superrrrr!!! ja miałam włosy króciutkie, a zaniedbałam się i włosy mam już do ramion :szok:

a ja siedzę i wyję i mam doła, żyć mi się nie chce, mam DOŚĆ!!!

reklama
Ewa zabrania Ci tak mówić, masz dwie piękne córeczki, zdrowe, wesołe... masz rodzinę... i trzeba widzieć pozytywy tego, Bóg dał Ci dwie córki, bo wiedział że sobie poradzisz... no i dlaczego ma być inaczej... głowa do góry! Będzie dobrze... :tak:

Lilia zdjęcia prosszę nasza Ślicznotko! Udanych zakupów!

Kasia a Ty co porabiasz? ;-)

A cała załoga? ;-)

Ja to allegro i nk mam zablokowane w robocie wrrrrrrrrrr :eek::-) z resztą prawie wszystko poblokowane, dobrze, że bb mam i mogę pocztę sprawdzić i zobaczyć jak mi jeżdżą autobusy ;-) no i wiadomości jakies poczytać ;-)

Ja oglądam ciuchy na allegro i takie tam, prasowałam , obiadek robiłam
Jakie ciuszki? :-p Ja poluje na eleganckie spodnie i zimowe sweterki :tak: Dzis widzialam czadowy na targu, ale kasy w portfelu niet i z ola do przymiarki nie za bardzo ;-)

Generalnie dzionek minal pozytywnie, pewnie przez to sloneczko na niebie :-)
Planujemy z m wieczorek przy winku i ogladaniu, najpierw Garfielda a potem Gothiki - mamy z tym filmem bardzo mile wspomnienia :zawstydzona/y::tak:;-)
Milych wieczorkow i weekendowania :-)

dla Werci , ja juz nakupiłam za dużo w tym miesiącu dla siebie.
Daruunia to całe szczęście że masz w pracy bb:-)

Ewa zabrania Ci tak mówić, masz dwie piękne córeczki, zdrowe, wesołe... masz rodzinę... i trzeba widzieć pozytywy tego, Bóg dał Ci dwie córki, bo wiedział że sobie poradzisz... no i dlaczego ma być inaczej... głowa do góry! Będzie dobrze... :tak:
Darunia, nie będzie dobrze, bo z dnia na dzień jest coraz gorzej, staram się nie okazywać mojej słabości psychicznej, ale dzisiaj to weszłam do pokoju Julki i wyłam tak po prostu... już ze mną jest źle, nie mam do niczego siły, płakać mi się chce, i żyć też nie... brak jakichkolwiek pres[ektyw na życie, nic mie się nie układa i nikt mi nie pomaga. Nie daję już rady.Niby dał mi te dwie córki, ale ja nie umiem ich wychować na ludzi. Wszystko, co robię, jest złe. mam już serdecznie dość

buuu i znów ryk...

przepraszam za zaśmiecanie wątku

Ewula a co ten twój na to wszystko ? może jakbyś mu tak wywaliła prosto z mosta co o tym myślisz ,jakie masz odczucia to by nim trząchnęło jak porządna seta

Moj, Droga Kasiu, ma to wszystko gdzieś, woli schować głowę w piasek, bo on nie chce konfliktów. Ale jak go teście atakują wyzywają od najgorszych, to ja staję za nim murem... numery wywija a potem oczekuje przeprosin, a on powinien pierwszy krok wykonać... ach, mam dosć, takiego życia bo takie życie to g******...

nieraz mu mówiłam, co myślę, ale jak grochem o ścianę

reklama
To ci się egzemplarz trafił , szok.
Ciekawe co by zrobił jakby tak posiedział sam z dzieciakami z tydzień sam ?
A vdziś piątek 13 -stego i nasza Ewula dlatego ma taki zły humorek
A ja mam coś dla Ewuli na poprawę humorku

Do góry