reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
CZeść Laski,:-)
ja dziś byłam taka padnięta po tym całym weekendzie,
że razem z Wojtkiem padłam ok. 19.00.
Wstałam godzinkę temu, pozmywałam, posprzątałam,
prysznic wzięłam i znów do wyrka idę!;-)
Może nareszcie odeśpię troszki, bo nockę mieliśmy znów niespokojną!
Wiecie co ostatnio mój szef zaczął marudzić coś, że się przeprowadzam,
bop on myślał, że na cały etat wrócę
Coś mi mówi, że będę musiała chyba rozglądać się za nową pracą
w okolicach Łodzi. Tak czy siak takie plany miałam, bo te dojazdy to
masakroza .
Patyk - świetny pokoik, taki kolorowy, gdzie kupiłaś takie ładne firaneczki???
Co do zabezpieczeń na szuflady ja zakładałam dłuuugą łyżkę do butów ,
ale też muszę pomysleć o czymś bardziej profesjonalnym.
Agusia - cieniowanie ja też zaliczyłam w weekend i z włosów za łopatki zostały mi ledwo sięgające do ramion;-).
Może wrzucę jakieś fotki, ale nie dziś bo aparatos już wyjechał.
Joasiek jak Olunia? Przypomniałaś mi o szczepieniu!
Z tego wszystkiego to ja głowę tracę!;-)
Marlenka bank holiday powiadasz, a jak przygotowania do Helloween,
bo wiem, że w WB to się hucznie obchodzi?
Mata to kiedy do pracki ruszasz?
Basiulku jak tam u Ciebie?
Lilka a twój brzusio jak się czuje?
Ewcia nie daj się teściówce ;-)
Miłej nocki DZIEWECZKI:-)
ja dziś byłam taka padnięta po tym całym weekendzie,
że razem z Wojtkiem padłam ok. 19.00.
Wstałam godzinkę temu, pozmywałam, posprzątałam,
prysznic wzięłam i znów do wyrka idę!;-)
Może nareszcie odeśpię troszki, bo nockę mieliśmy znów niespokojną!
Wiecie co ostatnio mój szef zaczął marudzić coś, że się przeprowadzam,
bop on myślał, że na cały etat wrócę
Coś mi mówi, że będę musiała chyba rozglądać się za nową pracą
w okolicach Łodzi. Tak czy siak takie plany miałam, bo te dojazdy to
masakroza .
Patyk - świetny pokoik, taki kolorowy, gdzie kupiłaś takie ładne firaneczki???
Co do zabezpieczeń na szuflady ja zakładałam dłuuugą łyżkę do butów ,
ale też muszę pomysleć o czymś bardziej profesjonalnym.
Agusia - cieniowanie ja też zaliczyłam w weekend i z włosów za łopatki zostały mi ledwo sięgające do ramion;-).
Może wrzucę jakieś fotki, ale nie dziś bo aparatos już wyjechał.
Joasiek jak Olunia? Przypomniałaś mi o szczepieniu!
Z tego wszystkiego to ja głowę tracę!;-)
Marlenka bank holiday powiadasz, a jak przygotowania do Helloween,
bo wiem, że w WB to się hucznie obchodzi?
Mata to kiedy do pracki ruszasz?
Basiulku jak tam u Ciebie?
Lilka a twój brzusio jak się czuje?
Ewcia nie daj się teściówce ;-)
Miłej nocki DZIEWECZKI:-)
marlena nad
:)
Witajcie z ranca
ojoj,a sie porobilo z ta zmiana czasu,hahahawstalysmy,uwaga!!! o 4niezle,no nic ja jeszcze polezalam do 5.30,a Marysia krecila sie po moim lozku,potem zeszla z lozka i poszla do psa(tez spi w sypialni)teraz bawi sie moimi kosmetykami,a ja dopijam kawke nr 1,ale na jednej sie dzisiaj nie skonczypranko juz sie pierze,zaraz wywiesze,wstawie zupine brokulowa dla Marysi i basta
Mejdia kochana nie moge uwierzyc,ze pocieniowalas wloski,takie juz dlugie mialas,czekam na foteczki i szkoda,ze tak wyszlo z ta praca,ale nie widze sensu pojazdu z Lodzi tak na dluzsza mete
W Halloween robimy imprezke dla dzieci,do tego kupujemy slodycze i bedziemy witac w progu inne dzieciaczki i rozdawac slodkosci,a i oczywiscie straszyc je i pozwalac sie byc straszonym,zrobie foteczki napewno
Ewunia i jak tam dzisiaj,juz oki z tesciowka,idziesz na spacerek z dziewczynkami?
ojoj,a sie porobilo z ta zmiana czasu,hahahawstalysmy,uwaga!!! o 4niezle,no nic ja jeszcze polezalam do 5.30,a Marysia krecila sie po moim lozku,potem zeszla z lozka i poszla do psa(tez spi w sypialni)teraz bawi sie moimi kosmetykami,a ja dopijam kawke nr 1,ale na jednej sie dzisiaj nie skonczypranko juz sie pierze,zaraz wywiesze,wstawie zupine brokulowa dla Marysi i basta
Mejdia kochana nie moge uwierzyc,ze pocieniowalas wloski,takie juz dlugie mialas,czekam na foteczki i szkoda,ze tak wyszlo z ta praca,ale nie widze sensu pojazdu z Lodzi tak na dluzsza mete
W Halloween robimy imprezke dla dzieci,do tego kupujemy slodycze i bedziemy witac w progu inne dzieciaczki i rozdawac slodkosci,a i oczywiscie straszyc je i pozwalac sie byc straszonym,zrobie foteczki napewno
Ewunia i jak tam dzisiaj,juz oki z tesciowka,idziesz na spacerek z dziewczynkami?
Ostatnia edycja:
mata-kow
mama do kwadratu :)
Witam i ja
Marlenko
Mejdija niezbyt szef sie popisał ta rozmową, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz
A u nas od rana jęcząco... mała wcześnie wstała i tylko na kolanach u mnie jak coś robimy ok
z pracą chyba niewypał będzie, bo lekarz nie mógł stwierdzic na podstawie usg co sie tam porobiło i dopiero na stole operacyjnym będzie mógł powiedzieć więcej... jeszcze pogadam na spokojnie z tesciówką co i jak, ale raczej nie będę chciała jej jeszcze marudzącej Dobrusi zostawiać...
lecę do mojej marudki, może jak pośpi to coś więcej poklikam
Marlenko
Mejdija niezbyt szef sie popisał ta rozmową, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz
A u nas od rana jęcząco... mała wcześnie wstała i tylko na kolanach u mnie jak coś robimy ok
z pracą chyba niewypał będzie, bo lekarz nie mógł stwierdzic na podstawie usg co sie tam porobiło i dopiero na stole operacyjnym będzie mógł powiedzieć więcej... jeszcze pogadam na spokojnie z tesciówką co i jak, ale raczej nie będę chciała jej jeszcze marudzącej Dobrusi zostawiać...
lecę do mojej marudki, może jak pośpi to coś więcej poklikam
marlena nad
Mata powiedz jaka pogoda u Ciebie??
Agusia wywoluje Ciebie
Ja juz zjadlam sniadanko,Marysia tylko pol danonka,i pol jablka,teraz oglada bajeczke,a ja moge chwile poklikac,u mnie pochmurno i bedzie padac na 100%
Agusia wywoluje Ciebie
Ja juz zjadlam sniadanko,Marysia tylko pol danonka,i pol jablka,teraz oglada bajeczke,a ja moge chwile poklikac,u mnie pochmurno i bedzie padac na 100%
mata-kow
Marlenko u mnie jak u Ciebie, pochmurno i co chwilke pada siedzimy więc w domu i mam nadzieję, że mała go nie rozniesie
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie Kochane;-) Ja rano wstałam zawiozłam kacpra do przedszkola, teraz zrobiłam obie kawusię, Kuba leży włżóeczku i pije mleczko, a m śpiZa oknem mzawka
Marlenko co to się z moja synową porobiło. Mam nadzieję, że szybko zacznie spać dłuzej a tym samym Ty będziesz bardziej wypoczęta. Marysiu posłuchać cioteczki a przyszłej teściówki śpij słońce moje dłuzej;-)
Marta nie martw ise na zapas. Porozmawiaj z teściówką i zobaczysz co Ci powie. A nie myslałaś o tym żeby wziać opiekunkę do Dobrusi?
Mejdia koneicznie chcę zobaczyćfotkę fryzurki A co do szefa to nie będę komentowała. Szkoda słów. Mam nadzieję, że w razie co szybko uda Ci się znaleźć nową pracę bliżej domku
Marlenko co to się z moja synową porobiło. Mam nadzieję, że szybko zacznie spać dłuzej a tym samym Ty będziesz bardziej wypoczęta. Marysiu posłuchać cioteczki a przyszłej teściówki śpij słońce moje dłuzej;-)
Marta nie martw ise na zapas. Porozmawiaj z teściówką i zobaczysz co Ci powie. A nie myslałaś o tym żeby wziać opiekunkę do Dobrusi?
Mejdia koneicznie chcę zobaczyćfotkę fryzurki A co do szefa to nie będę komentowała. Szkoda słów. Mam nadzieję, że w razie co szybko uda Ci się znaleźć nową pracę bliżej domku
marlena nad
My tez dzisiaj zostajemy w domu,nie chce mi sie latac,pozatym jest tylu ludzi w miescie,ze szok,poprostu wariuja z tymi zakupami,teraz jest to swieto i juz wogole dzieciaki maja tydzien wolnego z okazji dnia zmarlych,lataja juz poprzebierane,tyle sie dzieje,ze ja wole przeczekac to w domku
Marynia moja marudka
Agusia pamietaj o fotach!
Marynia moja marudka
Agusia pamietaj o fotach!
reklama
mata-kow
opiekunka to u nas minimum 600-800zł, ja na dojazdy wydawałabym około 200zł i z wypłaty zostawałoby mi prawie nic... niestety u nas dużo nie płacą a Dobrusia nie zostanie z kimś obcym... poza tym sama nie chciałabym jej tak zostawić...Marta nie martw ise na zapas. Porozmawiaj z teściówką i zobaczysz co Ci powie. A nie myslałaś o tym żeby wziać opiekunkę do Dobrusi?
teściówka pewnie będzie mówiła, że sobie poradzi, ale jak jej będą musieli zrobic operację, to ja nie mam z kim Dobrusi zostawić a i pracy z dnia na dzień nie rzucę, bo to nie w porządku...
Podziel się: