reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
U mnie Juluś już wyautowana. Ania broi jeszcze, ale zaraz rozrobię wodę i ją wykąpię. Teściowa przy okazji psuje nerwy, wiecznie jej się coś nie podoba :no: mam dość tej baby :angry:

reklama
Hej dziewczyny!:-)
U nas Maja nie zareagowala na zmiane czasu,na szczescie.
Patyk-ale wspaniale to wszystko u Ciebie wyglada!!!!!Az trudno uwierzyc zdjeciom sprzed kilku miesiecy....Piekny pokoik Arturka:-)

CZeść Laski,:-)
ja dziś byłam taka padnięta po tym całym weekendzie,
że razem z Wojtkiem padłam ok. 19.00. :szok:
Wstałam godzinkę temu, pozmywałam, posprzątałam,
prysznic wzięłam i znów do wyrka idę!;-)
Może nareszcie odeśpię troszki, bo nockę mieliśmy znów niespokojną!
Wiecie co ostatnio mój szef zaczął marudzić coś, że się przeprowadzam,
bop on myślał, że na cały etat wrócę:baffled:
Coś mi mówi, że będę musiała chyba rozglądać się za nową pracą
w okolicach Łodzi:shocked2:. Tak czy siak takie plany miałam, bo te dojazdy to
masakroza :dry:.
Patyk - świetny pokoik, taki kolorowy, gdzie kupiłaś takie ładne firaneczki???:confused:
Co do zabezpieczeń na szuflady ja zakładałam dłuuugą łyżkę do butów :-D,
ale też muszę pomysleć o czymś bardziej profesjonalnym:tak:.
Agusia - cieniowanie ja też zaliczyłam w weekend i z włosów za łopatki zostały mi ledwo sięgające do ramion;-).
Może wrzucę jakieś fotki, ale nie dziś bo aparatos już wyjechał.
Joasiek jak Olunia? Przypomniałaś mi o szczepieniu:szok:!
Z tego wszystkiego to ja głowę tracę!;-)
Marlenka bank holiday powiadasz, a jak przygotowania do Helloween,
bo wiem, że w WB to się hucznie obchodzi?:yes:
Mata to kiedy do pracki ruszasz?
Basiulku jak tam u Ciebie?
Lilka a twój brzusio jak się czuje?
Ewcia nie daj się teściówce ;-)
Miłej nocki DZIEWECZKI:-)

Witajcie z ranca:tak:

ojoj,a sie porobilo z ta zmiana czasu,hahaha:-Dwstalysmy,uwaga!!! o 4:eek:niezle,no nic ja jeszcze polezalam do 5.30,a Marysia krecila sie po moim lozku,potem zeszla z lozka i poszla do psa(tez spi w sypialni)teraz bawi sie moimi kosmetykami,a ja dopijam kawke nr 1,ale na jednej sie dzisiaj nie skonczy:-ppranko juz sie pierze,zaraz wywiesze,wstawie zupine brokulowa dla Marysi i basta

Mejdia kochana nie moge uwierzyc,ze pocieniowalas wloski,takie juz dlugie mialas,czekam na foteczki i szkoda,ze tak wyszlo z ta praca,ale nie widze sensu pojazdu z Lodzi tak na dluzsza mete:tak:

W Halloween robimy imprezke dla dzieci,do tego kupujemy slodycze i bedziemy witac w progu inne dzieciaczki i rozdawac slodkosci,a i oczywiscie straszyc je i pozwalac sie byc straszonym,zrobie foteczki napewno:tak:

Ewunia i jak tam dzisiaj,juz oki z tesciowka,idziesz na spacerek z dziewczynkami?

Ostatnia edycja:
Witam i ja
Marlenko :-p:-p:-p :-D
Mejdija niezbyt szef sie popisał ta rozmową, ale przynajmniej wiesz na czym stoisz :tak:
A u nas od rana jęcząco... mała wcześnie wstała i tylko na kolanach u mnie jak coś robimy ok :confused2:
z pracą chyba niewypał będzie, bo lekarz nie mógł stwierdzic na podstawie usg co sie tam porobiło i dopiero na stole operacyjnym będzie mógł powiedzieć więcej... jeszcze pogadam na spokojnie z tesciówką co i jak, ale raczej nie będę chciała jej jeszcze marudzącej Dobrusi zostawiać...
lecę do mojej marudki, może jak pośpi to coś więcej poklikam :sorry:

Mata powiedz jaka pogoda u Ciebie??

Agusia wywoluje Ciebie:-p

Ja juz zjadlam sniadanko,Marysia tylko pol danonka,i pol jablka,teraz oglada bajeczke,a ja moge chwile poklikac,u mnie pochmurno i bedzie padac na 100%

Witajcie Kochane;-) Ja rano wstałam zawiozłam kacpra do przedszkola, teraz zrobiłam obie kawusię, Kuba leży włżóeczku i pije mleczko, a m śpi:-D:-DZa oknem mzawka

Marlenko co to się z moja synową porobiło. Mam nadzieję, że szybko zacznie spać dłuzej a tym samym Ty będziesz bardziej wypoczęta. Marysiu posłuchać cioteczki a przyszłej teściówki śpij słońce moje dłuzej;-)

Marta nie martw ise na zapas. Porozmawiaj z teściówką i zobaczysz co Ci powie. A nie myslałaś o tym żeby wziać opiekunkę do Dobrusi?

Mejdia koneicznie chcę zobaczyćfotkę fryzurki:tak::tak::tak: A co do szefa to nie będę komentowała. Szkoda słów. Mam nadzieję, że w razie co szybko uda Ci się znaleźć nową pracę bliżej domku

My tez dzisiaj zostajemy w domu,nie chce mi sie latac,pozatym jest tylu ludzi w miescie,ze szok,poprostu wariuja z tymi zakupami,teraz jest to swieto i juz wogole dzieciaki maja tydzien wolnego z okazji dnia zmarlych,lataja juz poprzebierane,tyle sie dzieje,ze ja wole przeczekac to w domku:-p

Marynia moja marudka:sorry:

Agusia pamietaj o fotach!

reklama
Marta nie martw ise na zapas. Porozmawiaj z teściówką i zobaczysz co Ci powie. A nie myslałaś o tym żeby wziać opiekunkę do Dobrusi?
opiekunka to u nas minimum 600-800zł, ja na dojazdy wydawałabym około 200zł i z wypłaty zostawałoby mi prawie nic... niestety u nas dużo nie płacą :zawstydzona/y: a Dobrusia nie zostanie z kimś obcym... poza tym sama nie chciałabym jej tak zostawić...
teściówka pewnie będzie mówiła, że sobie poradzi, ale jak jej będą musieli zrobic operację, to ja nie mam z kim Dobrusi zostawić a i pracy z dnia na dzień nie rzucę, bo to nie w porządku...

Do góry