reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
No to Martusia wszystko mi już wyjasniłaś;-) Tak czy siak mam nadzieję, że wszystko sie poukłada. Ja tam trzymam kciuki:tak:

Marlenko postaram ise nie zapomnieć o fotce, chociaż to nie będzie nic nadzwyczajnego bo tylko cieniowanie. Więc różnica nie będzie wielka:tak:

reklama
witam :-)
ale sie dzis wyspalam :) obudzilam sie sama o 6ej a moje dziecko spalo do 7ej mimo zmiany czasu..po wczorajszej nocce gdzie nie spal od 23ej do 3ej to ogromna zmiana :tak:
u nas tez w sklepach haloweenowe szalenstwo..musze pamietac o slodyczach i ciekawa jestem jak bruno na przebierancow zareaguje:-)
pogoda taka sobie pochmurno ale w miare cieplo wiec chyba okolo poludnia pojdziemy pokarmic kaczuchy:-)
Mata no to masz ciezki orzech do zgryzienia z ta praca...ale jak ci ona odpowiada to moze szkoda rezygnowac i na czas operacji tesciowej (jesli oczywiscie jej to odpowiada) znalezc kogos do opieki nad Dobrusia...probowalas ja kiedys zostawic z kims kogo zna troche mniej? moze Cie zaskoczy...ja musialam Bruna zostawic kiedys z mezem przyjaciolki i okazalo sie ze nie bylo problemu:tak:
Marlenko ale mialas pobudke:szok: a Marysia chodzi spac po nowym czy starym czasie? ja bruna musze troszke przetrzymywac wieczorem bo boje sie ze jak pojdzie po starym czasie to bedzie mi wlasnie wstawal tak wczesnie:zawstydzona/y:
Mejdia trzymam kciuki zebys znalazla prace blizej:tak:
Agusia m dzis odsypia caly ten czas kiedy musial wstawac do pracy?:-D

Wilmek,MArysia moja chodzi po starym czasie,wiem,wiem,musze ja przetrzymac,ale ona wieczorem jest juz taka padnieta,no moze dzisiaj zaczniemy przestawianie,ja narazie po 1 kawce,zastanawiam sie nad druga,Marysi zrobilam kisielek,wysmarowala wloski,koszulke,buzie,a reszte zostawila:laugh2:

Witam sie i ja :-)

My juz na nogach od 7, Ola obudzila sie przez zaklinowane nozki w szczebelkach :zawstydzona/y: Czesto tak spi na brzuchu, a miedzy szczebelkami zwisaja jej nogi...:-( Generalnie jestem wyspana, ale pogoda chyba daje o sobie znac bo lepetynka daje mi sie we znaki :sorry: Zjadlysmy sniadanko i poszlysmy na spacerek - pomijam fakt ze mama co chwile mokla, bo cos tam z nieba lecialo, grunt ze dziecko zadowolone :tak: Teraz mala odpadla mysle :sorry: na swoja pierwsza drzemke, mam nadzieje ze jak wczoraj conajmniej na 2h, bo planuje cos pobuszowac w kuchni ;-)

Milego dzionka!

Witajcie

u nas nocka przespana. Ania już po 1 drzemce, pewnie zaraz dam jej warzywka. Ja z kipą po pas, smarkam na zielono :no: a nawet do lekarza nie idę, bo przepisze mi leki, a nie mam za co ich wykupić. Może samo przejdzie...

Ewunia i jak tam dzisiaj,juz oki z tesciowka,idziesz na spacerek z dziewczynkami?
Nie Marlenko, jest tragicznie, chociaż mnie to się śmiać chce, wiecznie jej się coś nie podoba, dzisiaj wymyśliła, że mnie wyrzuci, bo nie mam meldunku, a dzieci zostaną z nią. Była awantura, zaczęła atakować, po co stoi rowerek czy słoń na biegunach... to ja sobie po niej przejechałam bo jej wiecznie coś nie pasuje. To zaczęła na mnie ubliżać, na dzieci, na Adama, poprawiłam znów jej powiedziałam, co myślę, to się rozpłakała, że nie życzy sobie aby się jedyny syn do niej odzywał... idiotka...nawet na nią ryja nie wydarłam a ta grozi, straszy, ale toto głupie...

A na spacerek chyba nie wyjdziemy, bo jest zachmurzone, a czekam na Adama bo jest w tej chwili na rozmowie i czekam na wieści. Ja się nie za dobrze czuję i nci mi się nie chce :-(

nie będę Wam smęcić, ale chciałam się wyżalić...

udanego dnia babeczki

A co to tak cicho ? hop hop ...
U nas Ola już po kąpieli ale bawi się skarpetkami taty i próbuje je założyć.
Ewula szkoda ,że masz takie relacje z teściową .
Mejdia czekamy na foteczki nowej fryzurki
Mata ale się porobiło z twoją teściową , może jednak jakoś wybrniesz z sytuacji i jeszcze się ułoży z tą pracą.

Ale pogoda!:cool:
Jestem padnięta, spać ciągle mi się chce.
Własnie zjadłam ziemniaki z jajkiem sadzonym
bo byłam strasznie głodna, dziś tylko na 2 kanapkach od rana:confused2:.
Wojtek był taki marudny i łaził jak pijany, że położyłam go na drzemkę:szok:.
Co to się z tym czasem porobiło!
Nie mogłam już go przetrzymać dłużej, zobaczymy co w nocy będzie.

Marlenka, Wilmek, ale macie fajnie z tymi przebierańcami.
Mata, ja też na Twoim miejscu bym nie rezygnowała,
trzeba iść za ciosem a wszystko się ułoży!:tak:
Agusia mam nadzieję, że zadowolona od fryzjera wrócisz!
Ewunia naprawdę Ci współczuję takiej teściowej,
może kiedyś uda Wam się zamieszkać na swoim to odżyjesz:sorry:.
Dziewczyny wczoraj z ciekawości weszłam na to słynne ZI i wiecie co też sobie posadziłam marcheki i sałaty:-D:-D:-D, a co!!!

No dobra , to i ja się przyznam że tam wlazłam i sadzę :-D:-D:-D:-D

Ja się do fryzjera wybieram w piątek i się zdecydować nie mogę czy cieniowanie czy bobik
Mała śpi od 19,30 szok

reklama
Do góry