reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Wow Patyk super, warto było sie pomęczyć teraz to na dłuższy czas spokój z remontami :-)
Gwiazda usneła, ja zdążyłam obiadek zrobic a teraz mały relaks, bo jak wstanie, to znow się zacznie jęczenie a ja przcież cały dzień nie mogę z nią siedzieć i bajki czytać
Gwiazda usneła, ja zdążyłam obiadek zrobic a teraz mały relaks, bo jak wstanie, to znow się zacznie jęczenie a ja przcież cały dzień nie mogę z nią siedzieć i bajki czytać
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Witajcie :-)
Patyk - mieszkanko super a kuchnia w kolorze mojej kuchni ;-)
Mata - korzystaj, korzystaj jak mala spi...
U nas nocka oczywiscie ze wstawaniem, ale jakos do 7:30 Olenka pokimala Teraz mam obecnie luzy (jak Ty Mata ;-)) bo mala spi juz ponad 2h Nie wiem czy cos jej nie lapie, bo cieplawa jakas byla przed snem (oczywiscie nie dala zmierzyc temp ) i maruda z niej straszna byla... tylko "mama" i "do mamy" raczki w gorze Oby nic jej nie wzielo, jutro szczepienie... mnie gardlo boli i jakos nie chce odpuscic :-( Obiadek juz mamy, pranko kolejne do powieszenia Jak mala wstanie, zje i moze(jak nie bedzie temp) wyskoczymy na spacerek - u nas sliczne sloneczko
Milego popoludnia dzieweczki :-)
Patyk - mieszkanko super a kuchnia w kolorze mojej kuchni ;-)
Mata - korzystaj, korzystaj jak mala spi...
U nas nocka oczywiscie ze wstawaniem, ale jakos do 7:30 Olenka pokimala Teraz mam obecnie luzy (jak Ty Mata ;-)) bo mala spi juz ponad 2h Nie wiem czy cos jej nie lapie, bo cieplawa jakas byla przed snem (oczywiscie nie dala zmierzyc temp ) i maruda z niej straszna byla... tylko "mama" i "do mamy" raczki w gorze Oby nic jej nie wzielo, jutro szczepienie... mnie gardlo boli i jakos nie chce odpuscic :-( Obiadek juz mamy, pranko kolejne do powieszenia Jak mala wstanie, zje i moze(jak nie bedzie temp) wyskoczymy na spacerek - u nas sliczne sloneczko
Milego popoludnia dzieweczki :-)
mata-kow
Joasiek mam nadzieję, że Olcia wstanie bez tempki i wyjdziecie na dworek. U nas tez dziś pięknie i jak gwiazda wstanie (spi już 2 h ) to lecimy na kolejny spacer
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Mata, to nam dzieci dzis pieknie spia zycze zeby tak zostalo ;-)
My juz po spacerku, dosc krotkim niestety bo sie zachmurzylo poza tym ola wyciska ze mnie wszytskie sily jak chce zeby ja niesc (poszysmy bez wozka...) No i zwiedza wszystkie trawniki, kaluze, blota... byla wiec brudna dokumentnie, a z nia niestety ja
My juz po spacerku, dosc krotkim niestety bo sie zachmurzylo poza tym ola wyciska ze mnie wszytskie sily jak chce zeby ja niesc (poszysmy bez wozka...) No i zwiedza wszystkie trawniki, kaluze, blota... byla wiec brudna dokumentnie, a z nia niestety ja
agusia04
Czerwcowa mama'08
Patyczku ślicznie masz kuchnię zrobionę i pokój Arturka też cudowny. Az chcialoby sie zrobic remoncik;-):-)
Dziewczyny mam nadzieję, że te tempki dzieciaczków to na ząbki. Zdróweczka życzę
U mnie jak to zwykle bywa o tej porzę Kuba spi a Kacper jeszcze sie bawi. Umówiłam się na jutro do fryzjera będę tylko cieniowała włoski, a w domku może zafarbuje sobie ale nie wiem jeszcze na jaki kolorek.
A Wy laseczki-dzieweczki co porabiacie????
Dziewczyny mam nadzieję, że te tempki dzieciaczków to na ząbki. Zdróweczka życzę
U mnie jak to zwykle bywa o tej porzę Kuba spi a Kacper jeszcze sie bawi. Umówiłam się na jutro do fryzjera będę tylko cieniowała włoski, a w domku może zafarbuje sobie ale nie wiem jeszcze na jaki kolorek.
A Wy laseczki-dzieweczki co porabiacie????
mata-kow
Hmm co porabiam... siedzę sama w domku (m pojechał z teściową do lekarza), mała usnęła z nieco mniejszymi pretensjami niż ostatnio, może dlatego, że byłyśmy dziś w sumie ponad 4 h na dworku ale jak widziałam prognozę na jutro i cały tydzień, to już się boję deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz
Witajcie wieczorkowo laseczki... u nas Juluś zasypia, a Anidzia gada tu do mnie i mnie zaczepia i gadam z nią w międzyczasie Adam ogląda film jakiś, ale ja nie lubię takich, co diabły latają i im się oczy świecą, więc dupa... Ale od czego mam Was
jakieś plany na wieczór macie, babeczki?
jakieś plany na wieczór macie, babeczki?
reklama
Podziel się: