reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Wow Patyk super, warto było sie pomęczyć :tak: teraz to na dłuższy czas spokój z remontami :-)
Gwiazda usneła, ja zdążyłam obiadek zrobic a teraz mały relaks, bo jak wstanie, to znow się zacznie jęczenie :baffled: a ja przcież cały dzień nie mogę z nią siedzieć i bajki czytać:dry:

Witajcie :-)

Patyk - mieszkanko super :tak: a kuchnia w kolorze mojej kuchni ;-)
Mata - korzystaj, korzystaj jak mala spi... :zawstydzona/y:

U nas nocka oczywiscie ze wstawaniem, ale jakos do 7:30 Olenka pokimala :tak: Teraz mam obecnie luzy (jak Ty Mata ;-)) bo mala spi juz ponad 2h :szok: Nie wiem czy cos jej nie lapie, bo cieplawa jakas byla przed snem (oczywiscie nie dala zmierzyc temp :zawstydzona/y:) i maruda z niej straszna byla... tylko "mama" i "do mamy" raczki w gorze :sorry2: Oby nic jej nie wzielo, jutro szczepienie... mnie gardlo boli i jakos nie chce odpuscic :-( Obiadek juz mamy, pranko kolejne do powieszenia :tak: Jak mala wstanie, zje i moze(jak nie bedzie temp) wyskoczymy na spacerek - u nas sliczne sloneczko :tak:

Milego popoludnia dzieweczki :-)

Mata, to nam dzieci dzis pieknie spia :tak: zycze zeby tak zostalo ;-)
My juz po spacerku, dosc krotkim niestety bo sie zachmurzylo :dry: poza tym ola wyciska ze mnie wszytskie sily jak chce zeby ja niesc (poszysmy bez wozka...) No i zwiedza wszystkie trawniki, kaluze, blota...:baffled: byla wiec brudna dokumentnie, a z nia niestety ja :dry:

Patyk ślicznie , moje kolorki , takie cieplutkie:-)
Ola wstała dziś wcześnie ale była dość grzeczna a potem standard , spała mamie 3,5 h:confused:

Patyczku ślicznie masz kuchnię zrobionę i pokój Arturka też cudowny. Az chcialoby sie zrobic remoncik;-):-)

Dziewczyny mam nadzieję, że te tempki dzieciaczków to na ząbki. Zdróweczka życzę

U mnie jak to zwykle bywa o tej porzę Kuba spi a Kacper jeszcze sie bawi. Umówiłam się na jutro do fryzjera będę tylko cieniowała włoski, a w domku może zafarbuje sobie ale nie wiem jeszcze na jaki kolorek.
A Wy laseczki-dzieweczki co porabiacie????

Hmm co porabiam... siedzę sama w domku (m pojechał z teściową do lekarza), mała usnęła z nieco mniejszymi pretensjami niż ostatnio, może dlatego, że byłyśmy dziś w sumie ponad 4 h na dworku:sorry2: ale jak widziałam prognozę na jutro i cały tydzień, to już się boję :baffled: deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz :dry:

Witajcie wieczorkowo laseczki... u nas Juluś zasypia, a Anidzia gada tu do mnie i mnie zaczepia i gadam z nią w międzyczasie :-D Adam ogląda film jakiś, ale ja nie lubię takich, co diabły latają i im się oczy świecą, więc dupa... Ale od czego mam Was :-D:-D

jakieś plany na wieczór macie, babeczki?

reklama
Do góry