reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie
Ja tylko na chwilke, sprzatam i robie obiadek Nadii i po 11 uciekam na zakupy do Łodzi, jadę sama ... potrzebuje chwili spokoju :))

Ewa Moja Nadia miala miesiac ta wiatrowkę, miala z 3 wysypy, miala 3 -4 dni wysoką temp, i strasznie cierpniala bo cialo ją na maxa swedzialo, to był dla nas koszmar....:baffled:mam nadzieje ze u Ciebie tak nie bedzie... ehhh brrr az mnie zatrząsło na samą mysl jak ona wyglądała ...

Miłego Dnia BBoomowe Mamy

reklama
Witajcie laseczki , ja się wyspałam, sprzątam ten bajzel a mała rozwala. Przyniosła na ławę lakier z łazienki i masę innych rzeczy , do tego włazi na meble i jak już nie daje rady to mnie nawołuje i minkę ma przy tym nieziemską .
Marlenia mam nadzieję że braciszek kupi ci coś fajowego :-)
Ewa jak miałam ospę chyba z 2 tygodnie ale mało miałam krostek i już po kilku dniach nie swędziało tak mocno.
Najważniejsze , że już będziesz miała ospę z głowy.

Dzień dobry miłe panie!

Marlenko, Ulciu- spóźnione ale mega szczere życzonka dla Was!!!!!!! :-)

Ja niedawno zwlekłam się z łóżka, Ł dzisiaj zajął się od rana Bartem a ja odsypiałam wczorajszą imprezę, ależ się wybawiłam, nie ma co!!! Było naradę super, mam bombowych ludzi w robocie! :tak:

Zaraz zabieram się za obiadek, Bart szaleje z tatą, męczy go ten katarek, ale tak to ok... pogoda do du... ehhh

Marlenka ja nic specjalnego nie wkładałam na imprezke, ot te nowe botki, dżinsy i sweterek kremowy ;-)

Witajcie kochane :-)

U mnie Juluś już po spaniu, a Ania biedna śpi... wywaliła jej jakaś cholera na skórce :szok: byliśmy na ostrym dyżurze, okazało się, że ma alergię kontaktową :-( o matko kochana... mam ją kapać, kupić emiolient... oszzzz k......a :crazy: czemu one są zawsze chore, jak ja pieniędzy nie ma :angry::angry:... muszę teściową poprosić... buuuu

Juluś coraz lepiej, krostki bledną... Lilianka, dzięki za odp :tak:
nie ma tempki... ale ostatnio miała katar i dostała go o zęby :szok: bo teraz wszystko ustąpiło, jedynie kupska zielone i zęby w natarciu...

U mnie dziś rosołek, nie chce mi się nic robić... Adam da Julce, ja posiedzę z Anią... tak była padnieta, że jeść nie chciała i śpi jak zabita. Mam nadzieję, że nic nie złapie po tej dzisiejszej wizycie...

Marlenko, Lilianko, udanych zakupków!!!

Daruniu, fajnie, że impreza się udała!!! u mnie nie ma czegoś takiego :-(

Udanego dnia kobietki :-)

reklama
Do góry