reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ale się u nas prześcigają u nas w tv :-D coś ciekawego leci na wszystkich kanałach , jak nigdy ......
Marlenia , ja właśnie zapakowałam 3 prezenty bo jurto u mojej siostry 3 okazje .. 1 rok ..ważne wydarzenie Ewelinki , mojej siostry córci, szwagra imieniny i imieniny ich syna czyli mojego chrześniaka ...ufff

Hmmm zjazd... dziś był wyjątkowo nudny wykład, jak dla mnie... no ale to studia robione pod pracowników jednostek samorządowych, a nie tych, co chcą się czegoś więcej dowiedzieć, może dlatego... ogólnie duzo ciekawych informacji można się dowiedzieć i jak przysiądzie się w domku, to wiedze jakąś się wyniesie (mój sposób, to przepisywanie na czysto notatek:sorry2:) co do koleżanek... na szczęście spotkałam się z kumpelą z podstawówki, więc mam do kogo sie odezwać, bo reszta babek to raczej tak koło 40 :cool2: ale to dopiero 3 zjazd z około 25, więc wszystko może sie jeszcze zmienić ;-)
a co do kachy w nocy, to ja nie wiem co małej odbija, tym bardziej, że je cały dzień jak trzeba, kolacje ładnie i tu nagle głodna... ale ona ostatnio ma chyba jakis skok rozwojowy, bo i ze spaniem problemy w dzień (zawsze chodziła koło 11-12, a teraz i o 15 sie buntuje, ale śnięta jest na maxa :sorry2:), wieczorem podobnie, teraz też jeszcze nie spi, tylko sie wierci i popłakuje...

Coż Marleńciu ...... studia:-D:-D
Ja jestem typową gwiazdą socjometryczną (tzn Jest to osoba najczęściej wybierana jako potencjalny partner interakcji, wobec której wiele osób ma pozytywne odczucia sympatii, przyjaźni etc. lub która wybierana jest jako osoba kompetentna).i chcąc nie chcąc zawsze skupiam wokół siebie ludzi:-D:-D:-D mam świetne laski na roku, i jednego kolegę:-D:-D tak że zawsze jest śmiesznie i weoło:-D:-D:-D a jak mi idzie nie narzekam, a nawet chwale bo raczej to na tej uczelni odpoczywam niż pracuje:-D:-D:-D a to ploteczki to jakis obiade w restauracji w przerwie, to jakas ksiązke poczytam na nudnym wykładzie:-D:-D:-D fajnie jest

Marlenko a o jakich egzaminach mówisz? Ja ma wszystko zal za obecność i tylko prace końcową do napisania :-p pod tym względem mam luzik, co nie znaczy, że chodzę dla chodzenia tylko, bo chcę jak najwięcej wynieść wiedzy, w koncu nie po to płace im kasę ;-)

Fajnie wam studia lecą ...
Marlenia ja kupiłam taką zabawkę combo z każdej strony coś fajnego a to lustereczko a to młoteczek a to telefonik , ogólnie powinno być ok , dżamba wamba :-Dsrytu frutu

Ewcia .. studia nie zająć...

reklama
Do góry