reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie laseczki. Powracam do Was:tak::tak::tak: Tak jak pisałam ostatnio miałam kiepskie dni, jest trochę lepiej i postanowiłam w koncu sie odezwać. Z Wami jest weselej i człowiek zapomina na troche o tym co mu dokucza. Widzę, że wiele sie wydarzyło w ciągu tych kilku dno mojej nieobecności.
[*] dla Aniołeczków:-( Smutne, jest to że tak małe istotki nie nadążyły nacieszyć sie życiem a już odeszły. Współczuje okropnie rodzicom:-(

U mnie jakoś powoli do przodu leci. Dzieciaczki zdrowe. Pogoda nie najlepsza, ale śniegu nie mamy. Wczoraj i przedwczoraj wiało tak okropnie że mało głowy nie urwało. Na morzu mega sztorm.
Nic zmykam bo Kuba nie daje mi popisać. Do wieczorka

reklama
A ja właśnie wykąpałam Bartka, Ł jest w pracy, Bart coś maluje na tej tablice ścieralnej, a ja mam chwilkę dla Was :tak:
Zaraz muszę iść pod prysznic, może pifko sobie wypije, a jak dobrze pojdzie to może w sobote wieczorkiem wyskocze gdzieś do knajpiki z koleżankami... ehhhh dobrze by było ;-) no ale zobaczymy jeszcze ;-)

A co z Wami dziołchy, Basia zameldowała się wieczorkiem... :happy:

to i ja się melduję, padam na twarz, a mała dopiero z tatusiem je kachę... mała cały dzień dziś jęczy i buczy, m wrócił późno i zaraz poszedł do auta, bo przegląd na dniach... a ja sobie tempo narzuciłam, ogarnęłam kuchnię, pokój 2 razy (tornado), poprasowałam stertę prania, 3 razy układałam 60% ubranek małej, które wywaliła przez ten czas z komody:baffled: jak nie legnę wcześnie do łóżka, to może zajrzę jeszcze do Was :sorry2:

Dobry Wieczór

Najlepszego Asiowo 100 lat!!!!!

U mnie dzieci już pomyte, oglądają dobranockę i zaraz lulu.
Nadia dzisiaj zaliczyła o dziwo dwie drzemki, jedną 2,5h a drugą 1,5 h hmm zaskoczyła mnie ... tylko mam problem z jedzeniem, bo moje małe szczescie na obiadku konczy swój posiłek.... kolację odmawia od jakiegoś czasu... może to przez zęby...
M jeszcze nie ma, wróci pozniej, a ja padam - słaba jestem i nie mam siły na nic ...
Może jeszcze zaglądnę do WAs
Agusia, Darunia fajnie, że zaglądnęłyście :cool2::rofl2:

Witam się i ja wieczorową porą
U mnie mała juz w łóżeczku oglada dobranockę, zaraz gasze jej tv i idzie spać. M na jakiejś znów naradzie wojennej;-) z chłopakami. Wrócił o 13 z pracy , zdrzemnął się i o 15:30 wybył i nadal go nie ma:confused2:wczoraj było to samiutko:confused2:ale coż...
Ja się za to pochwalę że przez tek kilka dni po weekendzie co mnie tu mało było udało mi się sklecić pierwszy rozdział mojej pracy mgr:cool2::-D:-D wiec narazie luzik guzik sie promotor nich odczepi:-)

Asiowo 100 latek kochana:tak::tak:

Uleńka a Wy dalej toczycie ten spór? :eek:

Ehhhh ja własnie rozmawiałam na gg z moją przyjaciółką, która już mieszka w Hiszpani, nie widziałyśmy się kilka lat, jest w ciąży w 25 tyg ;-) maluszek jej dokuczał jak rozmawiała :)

A ja własnie popijam pifko... jednak ;-) Bart śpi... a ja jeszcze nie byłam się wykąpac... jakaś chandra mnie dopadła... :sorry:

A ja jutro mam wolne.A dzis wysiadlo ogrzewanie i nie ma cieplej wody w lazience,brrrrrrrr!Jutro z rana dzwonie po specjalistow.Oj,zimno dzis nam bedzie w nocy.....

reklama
Do góry