reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej wieczorkiem,
my dziś na zakupki wyskoczyliśmy do tesco,:tak:
kupiłam Wojtkowi rękawiczki no i uzupełnilismy
braki w kuchni i łazience.:eek:
To już ostatni raz takie zakupy zaopatrzeniowe w Wawie!
Wcześniej wyskoczyliśmy na chińszczyznę bo mi się nie chciało gotować,
a jutro na obiadek jedziemy do znajomych!:happy:
No i gotowanie w weekend odpada:-)

Z Wojtkiem już lepiej, mam nadzieję, że nocka będzie ok.

Asiowo no to super, że randka się udała, zawsze to jakiś oddech w macierzyństwie.:tak:
Ewunia a Tobie życzę jak najszybciej takiego wyjścia sam na sam z m.!
Bo Tobie to się szczególnie należy;-)! A co u Matyldzi?
Kasiau - czerwone szponki, no to drapieżna noc się szykuje:-)
Darunia - zdrówko, ja też sobie chyba zaraz piwko otworzę!
Maajaka no to musiałaś się nieźle obkupić przez tyle czasu:szok:
Lila a co z Tobą, jak się czujesz, mam nadzieję, że Cię mąż nie zagonił do gotowania ;-):laugh2:!

Może złośliwa to nie ale jak jest okazja z m poszaleć to wiesz :-D właśnie Ola wstała ale wyspała się i jest zabawna i szalona :-) chyba obudziła się na swój ulubiony program mam talent :-)
Karolajna ach karolajna miłego wieczorku

Witam sie i ja:-)

dzisiaj biegalam po sklepach szukajac kartki urodzinowej dla brata(jutro ma urodziny)na prezent dostanie odemnie bluze i tort wisniowy,jutro na 5 idziemy do restauracji

Milego wieczorku kochane moje:-)

Dobry wieczór :-)
Nie nie kochane ja dzisiaj tylko tak malusio zrobilam w domciu bo sił nie mam, Nadia była pod opieką opiekunki.. mąż mial zupkę wiec luzik, poza tym byla babcia i pomogla mi w domu, niestety chcialabym miec tyle sił co przed operacją ale niestety ... :) więc laseczki moje kochane - nie sprzątalam :))) i nie gotowalam :p
Nadia padła po 19 hmm naszczescie m do niej wstaje hahahaha a ja leże, spię - poprostu bycze się... a i dzisiaij czuje sie lepiej... z dnia na dzien będzie coraz lepiej...

Oczywiscie z laptokiem na kolanach klikam :))):rofl2::rofl2: oglądam ciuszku na allegro:-p

witam:-)
jakos nie mialam nastroju pisac przez ten tydzien wybaczcie:zawstydzona/y:
pije sobie piwko i czekam na m ma byc okolo polnocy...
mlody zasnal przed 8 mam nadzieje ze pospi do rana....dzis bylaby moja 8 przespana nocka:-p
Lilianko super ze czujesz sie coraz lepiej ale lepiej poleniu**** sobie jeszcze troche;-)
Mejdia ciesze sie ze Wojtusiowi juz lepiej:tak:
Asiowo trzymam kciuki za obrone napewno wszystko bedzie bezproblemowo:tak:
Marlenko tort wisniowy wlasnorecznie przez Ciebie upieczony??:-)mniam
Kasiu czerwone pazurki mmm bedzie sie dzialo...zycze zeby Ola twardo spala;-)
milego wieczoru:-)

Wiecie co Ola szaleje na piesku na biegunach :-D:-D:-D
M na chwilkę poszedł do kuchni a ja klikam , wyspana jestem , sobota jest więc gites majonez.
Lila "mało zrobiłaś " a tylko byś spróbowała coś zrobić to normalnie byś dostała kopa w d.... leż kochana , leż , bycz się , bo te chwile są ulotne jak motyle :-D:-D:-D

Ola dziś robiła mi przegląd w łazience i w kibelku wylądowało 10 tamponów

reklama
Witam kochane moje:-)

Kasiu niezle,niezle Olenka rzadzi,moja Marys tez jak wpadnie do lazienki to robi ostre zamieszanie:rofl2:

Marzenko ja nie robilam tortu,tylko kupilam,ale to taka fajna cukiernia gdzie wypieki smakuja jak domowej roboty:tak:no i wpadaj czesciej na bb:cool2:

Liluszko fajny ten komplecik co mi pokazywalas,a co do takich bluzeczek z motywami to ja je uwielbiam:tak:

Milego dnia kochane

Do góry