reklama
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
Hej wieczorkiem,
my dziś na zakupki wyskoczyliśmy do tesco,
kupiłam Wojtkowi rękawiczki no i uzupełnilismy
braki w kuchni i łazience.
To już ostatni raz takie zakupy zaopatrzeniowe w Wawie!
Wcześniej wyskoczyliśmy na chińszczyznę bo mi się nie chciało gotować,
a jutro na obiadek jedziemy do znajomych!
No i gotowanie w weekend odpada:-)
Z Wojtkiem już lepiej, mam nadzieję, że nocka będzie ok.
Asiowo no to super, że randka się udała, zawsze to jakiś oddech w macierzyństwie.
Ewunia a Tobie życzę jak najszybciej takiego wyjścia sam na sam z m.!
Bo Tobie to się szczególnie należy;-)! A co u Matyldzi?
Kasiau - czerwone szponki, no to drapieżna noc się szykuje:-)
Darunia - zdrówko, ja też sobie chyba zaraz piwko otworzę!
Maajaka no to musiałaś się nieźle obkupić przez tyle czasu
Lila a co z Tobą, jak się czujesz, mam nadzieję, że Cię mąż nie zagonił do gotowania ;-)!
my dziś na zakupki wyskoczyliśmy do tesco,
kupiłam Wojtkowi rękawiczki no i uzupełnilismy
braki w kuchni i łazience.
To już ostatni raz takie zakupy zaopatrzeniowe w Wawie!
Wcześniej wyskoczyliśmy na chińszczyznę bo mi się nie chciało gotować,
a jutro na obiadek jedziemy do znajomych!
No i gotowanie w weekend odpada:-)
Z Wojtkiem już lepiej, mam nadzieję, że nocka będzie ok.
Asiowo no to super, że randka się udała, zawsze to jakiś oddech w macierzyństwie.
Ewunia a Tobie życzę jak najszybciej takiego wyjścia sam na sam z m.!
Bo Tobie to się szczególnie należy;-)! A co u Matyldzi?
Kasiau - czerwone szponki, no to drapieżna noc się szykuje:-)
Darunia - zdrówko, ja też sobie chyba zaraz piwko otworzę!
Maajaka no to musiałaś się nieźle obkupić przez tyle czasu
Lila a co z Tobą, jak się czujesz, mam nadzieję, że Cię mąż nie zagonił do gotowania ;-)!
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Może złośliwa to nie ale jak jest okazja z m poszaleć to wiesz właśnie Ola wstała ale wyspała się i jest zabawna i szalona :-) chyba obudziła się na swój ulubiony program mam talent :-)
Karolajna ach karolajna miłego wieczorku
Karolajna ach karolajna miłego wieczorku
marlena nad
:)
Witam sie i ja:-)
dzisiaj biegalam po sklepach szukajac kartki urodzinowej dla brata(jutro ma urodziny)na prezent dostanie odemnie bluze i tort wisniowy,jutro na 5 idziemy do restauracji
Milego wieczorku kochane moje:-)
dzisiaj biegalam po sklepach szukajac kartki urodzinowej dla brata(jutro ma urodziny)na prezent dostanie odemnie bluze i tort wisniowy,jutro na 5 idziemy do restauracji
Milego wieczorku kochane moje:-)
Dobry wieczór :-)
Nie nie kochane ja dzisiaj tylko tak malusio zrobilam w domciu bo sił nie mam, Nadia była pod opieką opiekunki.. mąż mial zupkę wiec luzik, poza tym byla babcia i pomogla mi w domu, niestety chcialabym miec tyle sił co przed operacją ale niestety ... więc laseczki moje kochane - nie sprzątalam )) i nie gotowalam
Nadia padła po 19 hmm naszczescie m do niej wstaje hahahaha a ja leże, spię - poprostu bycze się... a i dzisiaij czuje sie lepiej... z dnia na dzien będzie coraz lepiej...
Oczywiscie z laptokiem na kolanach klikam )) oglądam ciuszku na allegro
Nie nie kochane ja dzisiaj tylko tak malusio zrobilam w domciu bo sił nie mam, Nadia była pod opieką opiekunki.. mąż mial zupkę wiec luzik, poza tym byla babcia i pomogla mi w domu, niestety chcialabym miec tyle sił co przed operacją ale niestety ... więc laseczki moje kochane - nie sprzątalam )) i nie gotowalam
Nadia padła po 19 hmm naszczescie m do niej wstaje hahahaha a ja leże, spię - poprostu bycze się... a i dzisiaij czuje sie lepiej... z dnia na dzien będzie coraz lepiej...
Oczywiscie z laptokiem na kolanach klikam )) oglądam ciuszku na allegro
marlena nad
Liluszko co tam ciekawego wypatrujesz na allegro???
Liluszko co tam ciekawego wypatrujesz na allegro???
Oglądam kompleciki dla Nadusi a dla siebie szukam jakiś bluzeczek bawełnianych w kolorze bieli z jakimś extra motywem.... ehhh
witam:-)
jakos nie mialam nastroju pisac przez ten tydzien wybaczcie
pije sobie piwko i czekam na m ma byc okolo polnocy...
mlody zasnal przed 8 mam nadzieje ze pospi do rana....dzis bylaby moja 8 przespana nocka
Lilianko super ze czujesz sie coraz lepiej ale lepiej poleniu**** sobie jeszcze troche;-)
Mejdia ciesze sie ze Wojtusiowi juz lepiej
Asiowo trzymam kciuki za obrone napewno wszystko bedzie bezproblemowo
Marlenko tort wisniowy wlasnorecznie przez Ciebie upieczony??:-)mniam
Kasiu czerwone pazurki mmm bedzie sie dzialo...zycze zeby Ola twardo spala;-)
milego wieczoru:-)
jakos nie mialam nastroju pisac przez ten tydzien wybaczcie
pije sobie piwko i czekam na m ma byc okolo polnocy...
mlody zasnal przed 8 mam nadzieje ze pospi do rana....dzis bylaby moja 8 przespana nocka
Lilianko super ze czujesz sie coraz lepiej ale lepiej poleniu**** sobie jeszcze troche;-)
Mejdia ciesze sie ze Wojtusiowi juz lepiej
Asiowo trzymam kciuki za obrone napewno wszystko bedzie bezproblemowo
Marlenko tort wisniowy wlasnorecznie przez Ciebie upieczony??:-)mniam
Kasiu czerwone pazurki mmm bedzie sie dzialo...zycze zeby Ola twardo spala;-)
milego wieczoru:-)
kasiau30
Czerwcowa mama'08
Wiecie co Ola szaleje na piesku na biegunach
M na chwilkę poszedł do kuchni a ja klikam , wyspana jestem , sobota jest więc gites majonez.
Lila "mało zrobiłaś " a tylko byś spróbowała coś zrobić to normalnie byś dostała kopa w d.... leż kochana , leż , bycz się , bo te chwile są ulotne jak motyle
Ola dziś robiła mi przegląd w łazience i w kibelku wylądowało 10 tamponów
M na chwilkę poszedł do kuchni a ja klikam , wyspana jestem , sobota jest więc gites majonez.
Lila "mało zrobiłaś " a tylko byś spróbowała coś zrobić to normalnie byś dostała kopa w d.... leż kochana , leż , bycz się , bo te chwile są ulotne jak motyle
Ola dziś robiła mi przegląd w łazience i w kibelku wylądowało 10 tamponów
reklama
marlena nad
Witam kochane moje:-)
Kasiu niezle,niezle Olenka rzadzi,moja Marys tez jak wpadnie do lazienki to robi ostre zamieszanie
Marzenko ja nie robilam tortu,tylko kupilam,ale to taka fajna cukiernia gdzie wypieki smakuja jak domowej robotyno i wpadaj czesciej na bb
Liluszko fajny ten komplecik co mi pokazywalas,a co do takich bluzeczek z motywami to ja je uwielbiam
Milego dnia kochane
Kasiu niezle,niezle Olenka rzadzi,moja Marys tez jak wpadnie do lazienki to robi ostre zamieszanie
Marzenko ja nie robilam tortu,tylko kupilam,ale to taka fajna cukiernia gdzie wypieki smakuja jak domowej robotyno i wpadaj czesciej na bb
Liluszko fajny ten komplecik co mi pokazywalas,a co do takich bluzeczek z motywami to ja je uwielbiam
Milego dnia kochane
Podziel się: