reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ewunia strasznie mi przykro...

Mejdia lodzkie powiadzasz;-)no to chyba fajowo,tylko te dojazdy:sorry:ale widze,ze jestes fajnie nastawiona:tak:

Darunia niemozliwa jestes,padlam jak przeczytalam o tej maseczce,tzn bardziej z tego ,,Kasiu uprzedzajac Twoje pytanie...,,:-D

Ewunia co u Ciebie???jak sie czujesz?

Kasiu co porabiasz??

Mata spi juz Dobrusia???

Ulenko napisz jak tam wloski?

Marysia juz spi,a ja wypilam meliske i herbatke i wode i jestem pelna,do tego zrobilam sobie salatke owocowa,mniam...

Ciekawe co u Agusi i Stokrotki??
Liluszko kochana pisz co tam u Ciebie?ciesze sie,ze juz jestes w domku:tak:

reklama
Ja oglądałam tv ,musiałam się położyć koło małej żeby zasnęła.
Zmęczona dziś jestem po całym tygodniu , ostatnio mi one jakoś śmigają że szok.

Kasia,a ja sie wcale nie dziwie,ze Tobie tak te tyg smigaja,ja siedzac w domu nie moge czasami uwierzyc jak ten czas szybko leci,a powinien niby sie dluzyc,moim najgorszym miesiacem to i tak styczen(ten to sie dluzy)

Ja wlasnie juz zjadlam wszystko co mialam naszykowane i cos mi sie jeszcze chce,ide zagladnac do szafki:-p

Mejdia a jak tam twoje prawko ?
Ha ha ja tez chodzę co chwila do lodóweczki
Daruunia fajnie że sobie robisz maseczki, to działa odprężająco

Ostatnia edycja:
Marlenko ja podjadam słonecznika i popijam Desperadosem:-D.
Kasiau oj prawko nic nie ruszone ze względu na "życiowe" zmiany!
Chyba już w Wawie nie zdążę zdawać...:eek:
Mamootku dla mnie te 2 godz. to też :szok:!
No ale jednak bardziej obawiam się mieszkania
z teściami niż tych dojazdów, ale życie pokaże!:tak:

Ha ha ja tez chodzę co chwila do lodóweczki
najgorsze co może być jak siedzi się w domu, to kuchnia pełna pyszności :rofl2:

Mamootku dla mnie te 2 godz. to też :szok:!
No ale jednak bardziej obawiam się mieszkania
z teściami niż tych dojazdów, ale życie pokaże!:tak:
Mejdija no to wielkie zmiany Was czekają :tak: a teściami sie nie przejmuj, bo bardziej będziecie sie pewnie mijać niż na siebie wpadać ;-) no i będzie mocny argument co by m przycisnąc do wykończenia domku :-p

mała śpi, oby znów całą nocke przespała :sorry: my po próbie, dziś tylko 45 min, zakwasów nie będzie ;-) jak wrócilismy po małą (była u teściówki) to tylko zerknęła, że przyjechalismy i dalej sie bawiła :rofl2: to dobrze, bo ja jutro mam zjazd od 11 do 19, a mała jeszcze nigdy tyle beze mnie nie była. Boję się jak to obie zniesiemy:zawstydzona/y: ale chyba czas uciąc pępowinę:sorry:
a co do sprawy m ze studiami to porażka, babeczka tylko najeżdżała na m, że się awanturuje, ma o wszystko pretensje :szok: a na dobrą sprawę m nie zdążył nic powiedzieć... Okazało się, że róznice programowe to nie 3 a 7 przedmiotów i jak chce i zapłaci 2300zł za semestr to może studiować:eek: w skrócie lipa - szukamy innej uczelni, która zaliczy mu studia i pozwoli sie bronić, a jak odbierze dokumenty, to napisze skargę do rektora głównej siedziby, bo to co się w tej filii wyprawia jest niedopomyslenia...
a i u teściówki wyszperałam 2 torby włóczki i się zastanawiam co z niej zrobię :cool2:na razie męczę bolerko dla teściówki na imieniny :tak:

Ano weszłam na chwilunię do WAS
Mąż mi laptopal połozyl na łóżku... trochę dzisiaj krwawilam ale zmienilam opatrunek i jakoś jest ok...poza tym boli jak ..... :eek:

Mejda no to masz kawałek ...2 h :tak: a co do przepukliny dziecięcej to ta jest zupelnie inna, mni sie poprostu zrobila przez to ze mialam słabe miesnie a dzieci nosilam w brzuchu dosc spore, ze zrobila sie ogromna przepuklina to miesnie brzucha sie rozlazły.. bleee :sorry:

Ewuniu
[*]
[*]
[*] tak mi przykro :-(

Trzymam kciuki za Matylde
Kasiu kochanie a wiesz ze przegralam aukcję - wrrr o 1 zł mnie przebiła ehh - zawiesił mi sie komp wrrr ale nie ma tego złego... kupilam takie same u innej laski- zrobila mi na kup teraz - a tak chcialam wygrac aukcje:-p
Marlenko wiem ze pisalaś na skype ale ja lezałam jak kłoda na wyrku i dopiero teraz mam kompa pod nosem :cool2:

Dziewczynki kochane jeszcze raz dziekuję za to ze wspierałyscie mnie, strasznie mi było miło ze pamietałyscie o mnie ..........:rofl2:Szalone i kochane Mamusie Boom Boom !!!!!!! - OLE:rofl2:

Lilianko ale bierzesz cos przeciwbólowego? No i widzę, że mimo bólu humorek dopisuje ;-) teraz z laptopkiem to pełen relaks ;-)

Ewunia dopiero doczytalam, tak mi przykro... nie ma chyba nic bardziej smutnego niz smierć dziecka :-(

reklama
Lili - dzielna jesteś kobieto! :tak:
Oby szybko się wszystko pogoiło!
Mata - ja też kiedyś przerwałam studia i po póltora
roku okazało się, że różnice programowe są nie do
pokonania :no:- 13 przedmiotów!:szok:
A ja miałam już wszystko tylko obrona!
Nic się nie dało zrobić, no i jak na razie zostałam tylko przy licencjacie ...:-(
Może kiedyś wrócę na studia, tylko zacznę sobie coś innego!;-):-)

Do góry