reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wojtuś padł jak kawka po wizycie u znajomych.
Ja mam fajny humorek bo martini wypiłam,
tylko T. cosik markotny bo musiał się samkiem obejść
nasz kierowca etatowy;-):-)!
Pewnie jak zrobię to prawko już tak dobrze nie będzie...:eek:

Mata - dobrze, że na studiach lajtowo;-),
a z pracą to wszystko okaże się w praniu, dobrze, że to zlecenie na początek.:happy:
Darunia oby Bartuś już był zdrowiutki i szybko czegoś nowego nie przywlókł!

A co u reszty towarzystwa, jak weekendzik?

reklama
Martusia huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, opijamy twoją robótkę :-)

dla każdego coś dobrego :-p;-)

Wyjeżdzik udany, już jestesmy w domku, Juluś śpi a Ania gada sobie do mnie i się śmieje :-)

Mejdia, napisałam PW :tak:

A co tam u reszty lejdis?

Martusia huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, opijamy twoją robótkę :-)
z tym opijaniem to spokojnie, we wtorek jadę pogadać co i jak i jakie warunki;-) poleciła mnie dobra koleżanka, ale zobczymy czy na pewno nadam się do tej pracy...

a co do rozkręcania sie sytuacji u mnie, to chyba za szybko wszystko sie dzieje i nie wiem czy nadążę :sorry:

zmykam spać, mała jak ładnie pośpi to znów z samiutkiego ranka urządzi pobudkę... a tyle rzeczy jutro do zrobienia mam, że dnia mi braknie chyba :cool2:

Martusia, gratuluję pracy! I życzę, żeby Dobrusia dalej tak spała.:tak:
Darunia, no niestety tak z tym basenem jest, że się zawsze jakieś świństwo przyplątać może. Na szczeście u nas na razie się nie przyplątało.

Witam z rana:-)

u mnie lato!!!!!!!!!!!!!!jupi,wstawilam zupke,pranie,zaraz zaczna sie bajeczka Marysi,prawdopodobne po drzemce pojdziemy na buja,buja

Zyczymy wszystkim milego dnia:cool2::-)

Dzien dobry:tak:

A u nas szaro, buro, leje i nic sie nie chce:-(
Mała wstała o 3 gotowa do zabawy:eek:koszmar... wzielismy ja do siebie, a tak sie bawi z nami, a ciemno jak w tyłku:-p i przywaliła mi w nos, ze krewka poleciała... :shocked2:co za dziecko...
No i ja nieprzytomna, ale pospałam dłuzej, bo tesciu ma na 14 i wział mała do siebie, a nawet poszli na mały spacerek:tak:
Mała padła, a ja pije kawusie i czytam notatki...
Niby jutrzejsza obrona to tylko formalnosc, a kurde sie stresuje, a P. tylko sie ze mnie smieje:-p

Spróbuje po południu jeszcze do was zajrzec! Miłego dzionka mamusie!:tak:

I ja witam
Marlenka to dawaj to słonko do nas :rofl2: u nas tez paskudnie, ale na szczęscie wiatr mniejszy i juz nie tak zimny jak wczoraj...
My po małym spacerku i zakupkach. Mała dalej zasmarkana, m do tego tak rozpalił w piecu, że całą noc tropiki i mala co chwile sie na picie budziła :confused2:
Asiu obrona to pestka będzie, trzymam kciukasy :tak:

reklama
Hej dziewczeta!:-)
Asiowo-powodzenia jutro!Na pewno swietnie dasz sobie rade!:-)
Mata-dla Ciebie tez powodzenia jutro na rozmowie!:-)

A ja dzis do pracy na 14.00,Maja wlasnie zasnela,wiec mam troszke czasu:-)Od rana juz poprasowalam,ale powinnam jeszcze obiad zrobic,a mi sie nie chce.....
Wczoraj w nocy obejrzalam 4 ostatnie odcinki z 5 serii Dr.House'a-oj,dzialo sie.....

Milego dnia,kobietki!:-)

Do góry