reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Wojtuś padł jak kawka po wizycie u znajomych.
Ja mam fajny humorek bo martini wypiłam,
tylko T. cosik markotny bo musiał się samkiem obejść
nasz kierowca etatowy;-):-)!
Pewnie jak zrobię to prawko już tak dobrze nie będzie...:eek:

Mata - dobrze, że na studiach lajtowo;-),
a z pracą to wszystko okaże się w praniu, dobrze, że to zlecenie na początek.:happy:
Darunia oby Bartuś już był zdrowiutki i szybko czegoś nowego nie przywlókł!

A co u reszty towarzystwa, jak weekendzik?

reklama
Martusia huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, opijamy twoją robótkę :-)

dla każdego coś dobrego :-p;-)

Wyjeżdzik udany, już jestesmy w domku, Juluś śpi a Ania gada sobie do mnie i się śmieje :-)

Mejdia, napisałam PW :tak:

A co tam u reszty lejdis?

Martusia huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, opijamy twoją robótkę :-)
z tym opijaniem to spokojnie, we wtorek jadę pogadać co i jak i jakie warunki;-) poleciła mnie dobra koleżanka, ale zobczymy czy na pewno nadam się do tej pracy...

a co do rozkręcania sie sytuacji u mnie, to chyba za szybko wszystko sie dzieje i nie wiem czy nadążę :sorry:

zmykam spać, mała jak ładnie pośpi to znów z samiutkiego ranka urządzi pobudkę... a tyle rzeczy jutro do zrobienia mam, że dnia mi braknie chyba :cool2:

Martusia, gratuluję pracy! I życzę, żeby Dobrusia dalej tak spała.:tak:
Darunia, no niestety tak z tym basenem jest, że się zawsze jakieś świństwo przyplątać może. Na szczeście u nas na razie się nie przyplątało.

Witam z rana:-)

u mnie lato!!!!!!!!!!!!!!jupi,wstawilam zupke,pranie,zaraz zaczna sie bajeczka Marysi,prawdopodobne po drzemce pojdziemy na buja,buja

Zyczymy wszystkim milego dnia:cool2::-)

Dzien dobry:tak:

A u nas szaro, buro, leje i nic sie nie chce:-(
Mała wstała o 3 gotowa do zabawy:eek:koszmar... wzielismy ja do siebie, a tak sie bawi z nami, a ciemno jak w tyłku:-p i przywaliła mi w nos, ze krewka poleciała... :shocked2:co za dziecko...
No i ja nieprzytomna, ale pospałam dłuzej, bo tesciu ma na 14 i wział mała do siebie, a nawet poszli na mały spacerek:tak:
Mała padła, a ja pije kawusie i czytam notatki...
Niby jutrzejsza obrona to tylko formalnosc, a kurde sie stresuje, a P. tylko sie ze mnie smieje:-p

Spróbuje po południu jeszcze do was zajrzec! Miłego dzionka mamusie!:tak:

I ja witam
Marlenka to dawaj to słonko do nas :rofl2: u nas tez paskudnie, ale na szczęscie wiatr mniejszy i juz nie tak zimny jak wczoraj...
My po małym spacerku i zakupkach. Mała dalej zasmarkana, m do tego tak rozpalił w piecu, że całą noc tropiki i mala co chwile sie na picie budziła :confused2:
Asiu obrona to pestka będzie, trzymam kciukasy :tak:

reklama
Hej dziewczeta!:-)
Asiowo-powodzenia jutro!Na pewno swietnie dasz sobie rade!:-)
Mata-dla Ciebie tez powodzenia jutro na rozmowie!:-)

A ja dzis do pracy na 14.00,Maja wlasnie zasnela,wiec mam troszke czasu:-)Od rana juz poprasowalam,ale powinnam jeszcze obiad zrobic,a mi sie nie chce.....
Wczoraj w nocy obejrzalam 4 ostatnie odcinki z 5 serii Dr.House'a-oj,dzialo sie.....

Milego dnia,kobietki!:-)

Do góry