reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej kobietki!:-)
Lila-korzystaj i nic nie rob!Musisz powoli do siebie dojsc,a to wymaga odpoczynku.

My wczoraj usmialismy sie z Mai,bo dalismy jej wafelka ryzowego-ona troche go podjadla,a potem porozrywala na kawalki i ukladala rowniutko ook siebie:-)a potem jeden na drugim itp.W miedzyczasie podjadala,az zjadla wszystko i nie bylo czym sie bawic.A taka byla skupiona!;-):-)A,i probowala karmic swoja maskotke tymi kawaleczkami;-)

reklama
Witam w niedziele miłe Panie...

Asiu fajnie, że wyjście się udało ni trzymam mocno kciuki za obrone!!!! Będzie dobrze!
Lilka bycz się bycz- zasługujesz na to po takich przejściach!!!
Kasiu powalił mnie na łopatki cyt: gites majonez :-D:-D:-D
Majeczka hahaha ależ jesteś kochana!

Nocka u nas ok, wczoraj wieczorem wypiłam ja głupia SAMA te dwa piwska i dzisiaj głowa boli :zawstydzona/y::eek: więcej to się nie powtórzy... Ł i Bart śpią, ja spałam z nimi ale postanowiłam wstać i zaglądnąć na bb, bo poźniej jak wstaną to nie wiem czy dałabym rade na bb wleźć :-)

udanej niedzieli!

Lili, odpoczywaj spokojnie.:tak:
Asiowo, już trzymam kciuki. :-)

My po porannym basenie. Fajnie te moje chłopaki już sobie radzą. Szczególnie Wojtek z zapałem macha nogami. :-)
Niby sa zdrowi, ale Staś jak leży to mu się chyba nosek przytyka, to oddycha przez buźkę, to zaraz kaszle i spać nie może. I ja też, bo latam, żeby mu dać pić... No i jestem dziś strasznie niewyspana.:eek:

Witajcie kochane... u nas królewny ładnie pospały. Juluś zasnęła przebudziła się nad ranem, poszłam do niej zasnęła... spała do 9 :szok::-D a Andziusia zbudziła się koło 6, wzięłam ją do łózka zjadła całą butlę mojego ściągniętego mleka i padła, spałyśmy do prawie 11 :szok::-D Juluś znowu śpi, a jak wstanie, to jedziemy do mojej mamy, bo nas zaprosiła do siebie. Tęskno mi za nią ale się wygadamy :tak:

Darunia, dobrze, że dziś niedziela i możesz spokojnie kacora leczyć :rofl2:

Mamootku, zdrówka dla Stasia!!!

Liliana, korzystaj z wolnego i odpoczywaj!!!

Marlenka, Julka to gdzie nie wejdzie, to rozpierduchę zrobi :-)

Maajka, Julka lubi rozwalać chrupki kukurydziane... kruszy i bałagan robi w całym domu :-)

Udanej niedzielki, pozdrawiam z deszczowych Kielc...

Ciao,
ale dzis paskudna pogoda :baffled:
ze spaceru nici, ale jak tylko Wojtek się obudzi
jedziemy do znajomych więc trochę rozrywki będzie.:tak:
Lilka - póki co korzystaj i leżakuj!:happy:
Maajka, ale masz pomysłową córcię i jak długo
i ładnie się potrafi sama bawić! Ja zazdroszczę...
Wilmek - gratulki przespanych nocek, oby to już tak zostało:-)
Kasiau - to teraz robią pieski na biegunach:szok:
Marlenko - udanej imprezki !
Mamootku super, że chłopaki lubią wodę, mój Wojtuś też szaleje na basenie, kurcze przydałoby się jeszcze skoczyć przed wyprowadzką!;-)

Melduje się po krótkiej nieobecności. Wczoraj tylko zajrzałam co u Was, ale byłam tak padnięte po wykładach, że nie dałam rady pisać. Studia trudne nie są (wszystko zal za obecność, kilka ćwiczeń na zajęciach i praca końcowa), ale jak ktoś nie jest po studiach ekonomicznych coś chce z nich wynieść, no to musi przysiąść :sorry:
Tatuś ładnie sobie poradził z opieką nad małą, spała mu 2,5 godziny :szok: no i ogólnie nie rozpaczała, że mamy nie ma, a ja tylko sie na początku martwiłam jak tam z jej spaniem będzie, a potem to ok bylo.
Majeczka :-D:-D:-D
Mamoot no to pływacy Ci rosną ;-)
Wilmek no to Bruno coraz ładniej śpi :tak:
musze pochwalic tez Dobrusię, bo chociaż wczorajsza nocka była płacząca, ale za to dziś obudziła sie koło 1 na smoka a tak to spała od 21 do 6 :-):tak:i to mimo glutków w nosie :sorry:
A niedawno miałam telefon, że czeka na mnie praca i to od zaraz :-) a ja juz rozpaczam co i jak... bo to byłoby od 9 do 18 i do tego trzeba dodać z 1-1,5 h na dojazdy, więc praktycznie cały tydzien by mnie nie było w domu, w sobote zajęcia... no ale musze spróbować... na początek to umowa-zlecenie, więc w razie czego mogłabym zrezygnować...
jak mała wstanie lecimy do teściówki obgadać co i jak...

Heloł!

Marta no to widzę że u Ciebie wszystko sie rozkręca i to na bardzo wysokich obrotach, ale to dobrze, na pewno sobie poradzicie... :tak:
Mamoot fajnie, ze chłopaki sobie radzą na basenie- my zrezygnowaliśmy przez to że Bart na basenie załapał te mięczaki, no i doktor nam odradził... ale może kiedyś zaczniemy chodzić ;-)
Mejdia fajnie, że dzisiaj jedziecie do znajomych- bawcie sie dobrze!
Ewunia fajnie że jedziecie dzisiaj do mamy! No i słoń na biegunach :rofl2:;-):-D górą!!!

U nas dzień jakoś leci. już się w miare dobrze czuje, Ł zaraz wychodzi do kościoła, a ja z Bartem zostanę....Jutro Ł idzie na kontrole do lekarza, zobaczymy czy Bart będzie mógł do żłobka chodzić....
A co u Was dziołchy... bo cisza jakaś.... Ula a jak u Ciebie zajęcia?????

A ma ktoś kontakt z Magdziarką????????

Ostatnia edycja:
reklama
Cze laseczki , my powróciliśmy niedawno z gości , małą już wykąpana, bawi się na jeździku a ja sobie klikam bo m jest w kuchni.

Do góry