reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej kobietki!:-)
Lila-korzystaj i nic nie rob!Musisz powoli do siebie dojsc,a to wymaga odpoczynku.

My wczoraj usmialismy sie z Mai,bo dalismy jej wafelka ryzowego-ona troche go podjadla,a potem porozrywala na kawalki i ukladala rowniutko ook siebie:-)a potem jeden na drugim itp.W miedzyczasie podjadala,az zjadla wszystko i nie bylo czym sie bawic.A taka byla skupiona!;-):-)A,i probowala karmic swoja maskotke tymi kawaleczkami;-)

reklama
Witam w niedziele miłe Panie...

Asiu fajnie, że wyjście się udało ni trzymam mocno kciuki za obrone!!!! Będzie dobrze!
Lilka bycz się bycz- zasługujesz na to po takich przejściach!!!
Kasiu powalił mnie na łopatki cyt: gites majonez :-D:-D:-D
Majeczka hahaha ależ jesteś kochana!

Nocka u nas ok, wczoraj wieczorem wypiłam ja głupia SAMA te dwa piwska i dzisiaj głowa boli :zawstydzona/y::eek: więcej to się nie powtórzy... Ł i Bart śpią, ja spałam z nimi ale postanowiłam wstać i zaglądnąć na bb, bo poźniej jak wstaną to nie wiem czy dałabym rade na bb wleźć :-)

udanej niedzieli!

Lili, odpoczywaj spokojnie.:tak:
Asiowo, już trzymam kciuki. :-)

My po porannym basenie. Fajnie te moje chłopaki już sobie radzą. Szczególnie Wojtek z zapałem macha nogami. :-)
Niby sa zdrowi, ale Staś jak leży to mu się chyba nosek przytyka, to oddycha przez buźkę, to zaraz kaszle i spać nie może. I ja też, bo latam, żeby mu dać pić... No i jestem dziś strasznie niewyspana.:eek:

Witajcie kochane... u nas królewny ładnie pospały. Juluś zasnęła przebudziła się nad ranem, poszłam do niej zasnęła... spała do 9 :szok::-D a Andziusia zbudziła się koło 6, wzięłam ją do łózka zjadła całą butlę mojego ściągniętego mleka i padła, spałyśmy do prawie 11 :szok::-D Juluś znowu śpi, a jak wstanie, to jedziemy do mojej mamy, bo nas zaprosiła do siebie. Tęskno mi za nią ale się wygadamy :tak:

Darunia, dobrze, że dziś niedziela i możesz spokojnie kacora leczyć :rofl2:

Mamootku, zdrówka dla Stasia!!!

Liliana, korzystaj z wolnego i odpoczywaj!!!

Marlenka, Julka to gdzie nie wejdzie, to rozpierduchę zrobi :-)

Maajka, Julka lubi rozwalać chrupki kukurydziane... kruszy i bałagan robi w całym domu :-)

Udanej niedzielki, pozdrawiam z deszczowych Kielc...

Ciao,
ale dzis paskudna pogoda :baffled:
ze spaceru nici, ale jak tylko Wojtek się obudzi
jedziemy do znajomych więc trochę rozrywki będzie.:tak:
Lilka - póki co korzystaj i leżakuj!:happy:
Maajka, ale masz pomysłową córcię i jak długo
i ładnie się potrafi sama bawić! Ja zazdroszczę...
Wilmek - gratulki przespanych nocek, oby to już tak zostało:-)
Kasiau - to teraz robią pieski na biegunach:szok:
Marlenko - udanej imprezki !
Mamootku super, że chłopaki lubią wodę, mój Wojtuś też szaleje na basenie, kurcze przydałoby się jeszcze skoczyć przed wyprowadzką!;-)

Melduje się po krótkiej nieobecności. Wczoraj tylko zajrzałam co u Was, ale byłam tak padnięte po wykładach, że nie dałam rady pisać. Studia trudne nie są (wszystko zal za obecność, kilka ćwiczeń na zajęciach i praca końcowa), ale jak ktoś nie jest po studiach ekonomicznych coś chce z nich wynieść, no to musi przysiąść :sorry:
Tatuś ładnie sobie poradził z opieką nad małą, spała mu 2,5 godziny :szok: no i ogólnie nie rozpaczała, że mamy nie ma, a ja tylko sie na początku martwiłam jak tam z jej spaniem będzie, a potem to ok bylo.
Majeczka :-D:-D:-D
Mamoot no to pływacy Ci rosną ;-)
Wilmek no to Bruno coraz ładniej śpi :tak:
musze pochwalic tez Dobrusię, bo chociaż wczorajsza nocka była płacząca, ale za to dziś obudziła sie koło 1 na smoka a tak to spała od 21 do 6 :-):tak:i to mimo glutków w nosie :sorry:
A niedawno miałam telefon, że czeka na mnie praca i to od zaraz :-) a ja juz rozpaczam co i jak... bo to byłoby od 9 do 18 i do tego trzeba dodać z 1-1,5 h na dojazdy, więc praktycznie cały tydzien by mnie nie było w domu, w sobote zajęcia... no ale musze spróbować... na początek to umowa-zlecenie, więc w razie czego mogłabym zrezygnować...
jak mała wstanie lecimy do teściówki obgadać co i jak...

Heloł!

Marta no to widzę że u Ciebie wszystko sie rozkręca i to na bardzo wysokich obrotach, ale to dobrze, na pewno sobie poradzicie... :tak:
Mamoot fajnie, ze chłopaki sobie radzą na basenie- my zrezygnowaliśmy przez to że Bart na basenie załapał te mięczaki, no i doktor nam odradził... ale może kiedyś zaczniemy chodzić ;-)
Mejdia fajnie, że dzisiaj jedziecie do znajomych- bawcie sie dobrze!
Ewunia fajnie że jedziecie dzisiaj do mamy! No i słoń na biegunach :rofl2:;-):-D górą!!!

U nas dzień jakoś leci. już się w miare dobrze czuje, Ł zaraz wychodzi do kościoła, a ja z Bartem zostanę....Jutro Ł idzie na kontrole do lekarza, zobaczymy czy Bart będzie mógł do żłobka chodzić....
A co u Was dziołchy... bo cisza jakaś.... Ula a jak u Ciebie zajęcia?????

A ma ktoś kontakt z Magdziarką????????

Ostatnia edycja:
reklama
Cze laseczki , my powróciliśmy niedawno z gości , małą już wykąpana, bawi się na jeździku a ja sobie klikam bo m jest w kuchni.

Do góry