reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
a ten kolorek pasuje do różowego :-) szaliczek , czapeczka czy rękawiczki w tym kolorze i będzie cacy
A jak nie to nowa kurteczka może będzie fajna jakaś jeszcze do kompletu ..

Żegnam się kochane bo jutro jadę o godzinę wcześniej do pracy bo chcę wyjść wcześniej , idziemy do lekarza z małą , do jutra laleczki moje

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu milej nocki i powodzenia u lekarza

Dobranoc Ula

a co do tych bucikow no to nie beda pasowaly do kurtki bo jest jasno rozowa,ale mi chodzilo o to badziej po pierwsze,ze byly tanie i to firma ecco wiec powinny myc w miare dobre jakosciowo

Jestem :)
Nadioza i Fabianito posneli a ja sama siedze bo R pewnie wróci poznooo.
Posiedzialam u kolezanki, poplotkowałysmy troszczeczke hahaha, dzieciaki super sie bawiły... brakuje mi takich spotkan z kolezankami :)) :rofl2:

Hej,ja tylko na troszke,odmeldowac sie;-)
Dzis zauwazylam u Mai dwa nowe zabki,wiec wyjasnily sie ostatnie stany goraczkowe i nocne wybudzanie z placzem:-)
Buzialki kobietki!

Witam Was kochane z pracy!

Nocka taka sobie, Bart coś marudził... ooo idzie szef pa

Już zagrożenie minęło ;-) a więc tak jak pisałam nocka taka sobie, ehhh niestetty, jeszcze brzuchol dawał się we znaki... wczoraj nic nie pisałam bo net coś mi nawala... ehhh wkurza mnie ten play zasr.... no nic to lecę na inne wątkie a Wy kochane piszcie, piszcie ;-) miłego dnia!!!

Ostatnia edycja:
To poszalałyście wczoraj :-D
Ula i jak tam muł bagienny?
Marlenka widzę, że zakupy udane ;-) ja będę musiała sie jakos też wybrać SAMA na zakupy ubraniowe, bo z ogonkiem ciężko cokolwiek na spokojnie kupić :confused2:
U nas nocka nie była zła, mała wstawała 3 razy, ale zaraz usypiała, tylko wstała o 7 tatusia do pracy odprawić... teraz ogląda książeczki, kanapke tym razem wsmarowała w tv :sorry: ja czaję się na pranko, tylko nie wiem czy padać nie będzie...

reklama
Ale mam dzisiaj spokój w pracy... pewnie zaraz przyjdzie poczta i nie bedę wiedziała jak się nazywam... zawsze tak jest, że jak spokój to na maksa, a jak już zczyna się coś dziać to na całego ;-)

Bartuś dzisiaj z tatą został w domu, tata ma wolne więc dobrze się złożyło, Bartuś i tak już lepiej się czuje, ale na wszelki wypadek niech posiedzi do końca w domku, a od poniedziałku zacznie chodzić do żłobka ;-)

Jutro też kurcze idę do pracy, a w niedziele mam dyżur telefoniczny, ehhh chciałabym mieć week wolny bo ileż można robić, szczególnie że porzedpni week też robiłam :confused2: w poniedziałek za to przyjedzie mój tato ;-) zawsze to coś nowego, w sumie mama miała przyjechać, ale u niej w pracy dwie babki rzuciły L4 i nie może przyjechać :-( no ale może kiedy indziej się uda, a tymczasem Bart będzie miał dziadka :-)

No a co u Was dziołchy? Piszcie co bo nudno :-p

Do góry