reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej kochane!
Pokazuję się że jestem:-)
Wieczorem ostatnio o 21.00 już kimono...sama nie wiem na 90% w ciąży nie jestem ...a jakaś taka...przesilenie jesienne czy co:eek::eek::eek:

Starszaki jeszcze w szkole, a Maciuś porządkuje zabawki :-D:-D:-D więc mam chwilkę dla siebie:tak:

Pozdrawiam!

reklama
Witam Was z zimnej chałupy - 18st mam w domu:no::no::no:. U nas końcówka remontu. Niedługo się przeprowadzimy, tzn do łazienki już się przeprowadzilismy i mebelki do Artura pokoju też wstawione.

Składam zaległe życzenia rocznicowe dla Ani, Marty i Asi!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! DUŻO MIŁOŚCI....

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN DLA MAGDY!!!

W tym tygodniu mieliśmy pare przygód. Grzejnik u Artura w pokoju był niedokręcony i wyleciała woda na panele:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że szybko zareagowaliśmy i obeszło się bez szkód.
Piec mamy dziurawy i zimno w chałupie jak diabli. Moj tata rozpalił w piecu (nie było w nim wody bo wyciekła). O mało chałupy w powietrze nie wysadziło, dobrze ,że się zorientował i powolutku dolał wody. Temp na piecu 120st, stracha miał nie wiedział co robić. Dziś kupił nowy piec. Mam nadzieję, że dziś go zamontuje hydraulik bo zamarźniem
Artur śpi z nami, bo w łóżeczku mu zimno.

Praleczka, też już wymieniona na Samsunga -super, jestem bardzo zadowolona
Pozdrawiam i zdróweczka życzę wszystkim chorowitkom

Darię wciągnęło, więc chyba poczta przyszła :-D
Zuzia jeszcze troche i dostaniesz powera, nie bój ;-)
Patyk, dobrze, że nie wywaliło Wam pieca :eek: i trzymam kciuki, żeby już dziś było cieplutko u Was :tak:a jaką praleczkę masz dokładnie, bo my tez mamy samsunga (jakoś mam sentyment do tej firmy i sporo sprzetu z niej mamy :sorry:) i dziękuję za życzenia:tak:
gwiazda juz prawie godzine śpi, obiadek mam zrobiony i niedługo wyskoczymy na zakupki, chociaz pogoda nie zachęca...

Takie cudeńko mamy
24091pralkasamsungwf860.jpg

Samsung WF8602SFV

Mogłaby mieć tylko większy wsad. Była pralka samsung z wsadem 8kg, miała fajny wyświetlacz ale cena była nie do przyjęcia.

Kuchnię tzn płytę i piekarnik kupiliśmy Amici. Mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować, nie tak jak pralka.

Artur też lubi pranie nastawiać. Ta pralka ma blokade na dzieci - fajna sprawa.
dopóki nie rozgryzą jak się ją wyłącza :-p mała na razie nie umie, ale to tylko kwestia czasu :cool2:
my mamy mały wkład 4,5 kg, bo nam zależało na małej pralce, ale daje radę :tak: i mi się podoba, że sobie sama waży pranie i wg tego pobiera wodę :tak: mam nadzieję, że długo Wam posłuży (nasza poz małym wypadkiem jak filtr od wody na się zapchał działa bez zarzutu 3 lata)

Heloł witam Was z domku! Mata miałaś rację- robota zaczęła mi wrzeć i po mieście musiałam ganiać :-)

Wklejam za pamięci te butki- botki, może być tu? ;-)

Załączniki

• Obraz 074.jpg
    Obraz 074.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 25
  • Obraz 079.jpg
    Obraz 079.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry