reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
heh Marta ja też mam zjazd 10-11:-D:-D oblężenie Głogowa :-D:-D No zostawisz mała z mężem to się przekona jak to fajnie jest:tak::tak: moj juz marudzi ze znów się zacznie:sorry:
tylko, że ja robię nalot na Polkowice :-p najgorsze jest to, że m będzie musiał ostatni rok powtórzyć (4 przedmioty, bo różnice programowe) i mała będzie wtedy u babci, a ona nie jest przyzwyczajona, że dziecko może byc tak żywe i tak broić i szczerze powiedziawszy boje się, że małej cos sie stanie :zawstydzona/y:
mała wsuwa kachę, zaraz pójdzie spać, a ja chyba wypiję meliskę, bo ledwo co wyrabiam :confused2:

reklama
Mata na pocieszenie,moja Marys tez dzisiaj byla nieznosna i tez tak banana rozciera:-pdo tego dzisiaj byla 3 h z moim R i on zazwyczaj mial do niej cierpiwosc,ale dzisiaj dala czadu wszedzie jej zle bylo i marudzila,wiec moj R stwierdzil,ze jest jak mamusia:-p

szuklalam dzisiaj butow i nic nie znalazlam,no dobra mialam nie pisac,ale kupilam sobie za to spodnie:-p

witam i ja
ależ jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wyrzuciłam z sibie to co mi leżało na wątrobie do M choć normalnie nigdy w życiu bym mu tego nie powiedziała :crazy: tak mnie wku...... (ze się wyrażę)koniec skonczyła się moja dobroć i cierpliwość do tego muła bagiennego:crazy::crazy::crazy:

Marleńcia no wiesz ja to zawsze musze sobie coś fundnąć na pocieszenie jak nie kupię tego co zamierzałam:tak::tak:

Kasia mówisz że będziesz się lansować w nowych szkiełkach;-)

niestety dalej sie we mnie gotuje, a ten palant jak zwykle focha strzelił to mu najlepiej wychodzi cholerny pępek świata, jedyny biedny , cierpiący, i tylko jemu zawsze wiatr w oczy! Normalnie trzymajcie mnie bo popełnie dziś mord z zimną krwią!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy: jakby podowali jakieś newsy o strasznej maskarze na dolnym śląsku to u mnie;-):-D:-D

żartuje, na szczęście mała już zasupia ja wziełam sobie coś na nerwy i ide sobie meliskę strzelić

Marlenka a spodenki ?? jakie ? wrzucaj wrzucaj fotkę .
Ula wyobraź sobie ten namiętny , dziki seks w ramach przeprosin , od razu ci się humorek poprawi

reklama
Ula wyobraź sobie ten namiętny , dziki seks w ramach przeprosin , od razu ci się humorek poprawi
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jasne:oo2:żeby nie czasem!!!!! a kij mu w ucho,z resztą to on czeka na przeprosiny, choć raczej na odwrót być powinno! aaaaa szkoda słow , odneriacz zaczyna działać i juz mi się dorze robi:sorry:

halo lo lo lo lo lo lo! - ależ echo jest tam kto?

Do góry