reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
heh Marta ja też mam zjazd 10-11:-D:-D oblężenie Głogowa :-D:-D No zostawisz mała z mężem to się przekona jak to fajnie jest:tak::tak: moj juz marudzi ze znów się zacznie:sorry:
tylko, że ja robię nalot na Polkowice :-p najgorsze jest to, że m będzie musiał ostatni rok powtórzyć (4 przedmioty, bo różnice programowe) i mała będzie wtedy u babci, a ona nie jest przyzwyczajona, że dziecko może byc tak żywe i tak broić i szczerze powiedziawszy boje się, że małej cos sie stanie :zawstydzona/y:
mała wsuwa kachę, zaraz pójdzie spać, a ja chyba wypiję meliskę, bo ledwo co wyrabiam :confused2:

reklama
Mata na pocieszenie,moja Marys tez dzisiaj byla nieznosna i tez tak banana rozciera:-pdo tego dzisiaj byla 3 h z moim R i on zazwyczaj mial do niej cierpiwosc,ale dzisiaj dala czadu wszedzie jej zle bylo i marudzila,wiec moj R stwierdzil,ze jest jak mamusia:-p

szuklalam dzisiaj butow i nic nie znalazlam,no dobra mialam nie pisac,ale kupilam sobie za to spodnie:-p

witam i ja
ależ jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wyrzuciłam z sibie to co mi leżało na wątrobie do M choć normalnie nigdy w życiu bym mu tego nie powiedziała :crazy: tak mnie wku...... (ze się wyrażę)koniec skonczyła się moja dobroć i cierpliwość do tego muła bagiennego:crazy::crazy::crazy:

Marleńcia no wiesz ja to zawsze musze sobie coś fundnąć na pocieszenie jak nie kupię tego co zamierzałam:tak::tak:

Kasia mówisz że będziesz się lansować w nowych szkiełkach;-)

niestety dalej sie we mnie gotuje, a ten palant jak zwykle focha strzelił to mu najlepiej wychodzi cholerny pępek świata, jedyny biedny , cierpiący, i tylko jemu zawsze wiatr w oczy! Normalnie trzymajcie mnie bo popełnie dziś mord z zimną krwią!!!!!!!!:crazy::crazy::crazy: jakby podowali jakieś newsy o strasznej maskarze na dolnym śląsku to u mnie;-):-D:-D

żartuje, na szczęście mała już zasupia ja wziełam sobie coś na nerwy i ide sobie meliskę strzelić

Marlenka a spodenki ?? jakie ? wrzucaj wrzucaj fotkę .
Ula wyobraź sobie ten namiętny , dziki seks w ramach przeprosin , od razu ci się humorek poprawi

reklama
Ula wyobraź sobie ten namiętny , dziki seks w ramach przeprosin , od razu ci się humorek poprawi
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jasne:oo2:żeby nie czasem!!!!! a kij mu w ucho,z resztą to on czeka na przeprosiny, choć raczej na odwrót być powinno! aaaaa szkoda słow , odneriacz zaczyna działać i juz mi się dorze robi:sorry:

halo lo lo lo lo lo lo! - ależ echo jest tam kto?

Do góry