reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Daruunia ale z Ciebie dobra żona:-D:-D:-D Niech chłop też ma coś od życia:-D:-D Ale sobie spacerek urządziłyście. Ale jak się idzie i rozmawia to droga szybciej mija.

Lilianko fajnie, że już jesteś. spokojnie powoli wszystko porobisz. Odpocznij po podróży:tak::tak::tak: Najważniejsze, że wakacje udane i jesteś zadowolona i wypoczęta. A przecież o to głównie chodziło.

A ja własnie skończyłam myć podłogi i jutro mam już luzik. To znaczy nei luzik muszę znów ogarnąć chłopców pokój bo pełno niepotrzebnych rzeczy sie znów tam nazbierało. Kacper co i róż jakieś skarby do domu znosi i tak przezuca je z kąta w kąt.

reklama
Zaganiany dziś dzionek miałam,:tak:
zostawiłam Wojtka w żłobku a sama bryknęłam się do Złotych Tarasów.:-)
Kupiłam sobie koszulkę i legginsy, a Wojtkowi spodenki i dwie koszulki na przyszły rok za niecałe 30 zł:szok:!
A Wojtuś mój kochany miał dziś mały kryzysik:-(, ale po 15 min. płaczu
udało się go uspokoić i następne 2 godz. ładnie się bawił!
Jutro idziemy na 7.30 i zostaje na ok. 5 godz., zobaczymy jak z drzemką ,
a łatwo na pewno nie będzie:no:!
Witaj Liliana, pewnie żeś pięknie opalona:-)!
Joasiek - STO LAT!
Bbakania, ja też lubiłam jeździć do mojej mamy, zawsze to gdzieś się wyskoczyło z kumpelkami ze szkolnych lat:happy:!
Kasiau - ja dziś Kolejami mazowieckimi myknęłam do centrum 20 min., a autobusem jadę 55min.,a dopiero teraz to odkryłam :szok::tak:

Witam sie po tygodniu nieobecności. Ubiegły tydzień minął nam szybko i intensywnie- mieliśmy gości do piatku. Potem złapał nas rota a teraz Antoś ma ospe idę poczytać co u was.

Basia ach u nas na wsi tez jest duzo zabek i wieczorkiem jest jeden wielki rech rech rech rabe rabe rabe :-D
A ja dziś kupiłam sobie też sukienkę na wesele numer 2 :tak: może i bym nie kupowała ale dostałam na nią kaskę od babci :-)
Mejdia tak to jest u mnie z pracy jak nieraz wracam samochodem to taki sam czas

Monia, nie ma za co, po prostu stwierdzam fakty, najgorsze w dołkach jest sie załamać, ja staram się o tym nie mysleć bo mam dzieciaki na głowie :tak:

Agusia, piękny awatarek ;-)

Basiu i Mejdia, super, ze zakupki miałyście udane :-p

u mnie małe już śpią, A ogląda "Kiepskich" a ja siedzę na BB ;-)

Basiu, ja akurat żabuś się nie boję ale jakbym zobaczyła mysz to bym się wściekła, ale adrenalina rośnie jak wpadnie mi np szerszeń do pokoju, tego to się boję cholernie brrrr

Magdziarko, życzę Antosiowi zdrówka!!! :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry