reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Ciao dziewczyny,
ja mam katar - buuuu:no:, Wojtek też - buuuu:no:,
musimy się "nacebionikować":-);-)

Jak tylko wstanie i zje sniadanie lecimy do żłobka na 4 godz.!:szok:
Ja przetestuję w tym czasie drogę do pracy,
będę chyba do centrum dojeżdżać
kalejami mazowieckimi :tak:

Joasiek - ZAPOMNIAŁAM na śmierć, że Ty weselicho szykujesz!:ninja2:
Basiu jesteś niezawodna! Kurcze zazdroszczę Ci pamięci, bo ja to straszną sklerozę mam!:tak:
Jola ja tez słyszałam, że rutinoscorbin jest dobry na naczynka. Łykaj póki co, a i tak trzeba się skonsultować z jakimś lekarzem.
Marlenka - jaki słodki ten piesek, ciekawe jaki ma charakterek:confused:,
moja ciocia ma strasznego krzykacza, choć chiała spokojnego, malutkiego psiaka.:-D
Aniknulek - słoneczka i więcej czasu !
Wilmek oby Bruno po tej przygodzie kichać nie zaczął...
Agusia nie ma to jak starszy brat:happy:!
Super, że Kacper się zajmuje Kubą, a Ty jesteś spokojna!
Darunia cieszę się, że Bart też sobie świetnie daje radę z adptacja w żłobku, zobaczymy co będzie dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Joasiek sto lat :-)
Mejdija zdrówka dla Was
Bruno widzę też amator wody jak Dobrusia, nie ważne w jakiej postaci i ilości, byleby woda :-D
Jolu z tymi naczynkami to lepiej lekarzowi pokazać, chyba, że masz pod ręką sprawdzoną, dobrą farmaceutkę, to doradzi co możesz brać na naczynka:tak:
A Bbakania to nasza specjalistka od winka :-D:-D:-D
u nas nocka koszmarna, kto mi powie czemu ta maruda budzi sie z rykiem co 1-1,5 godziny to ma piwo, ciężarówkę piwa :rofl2: jak juz sie trochę uspokoi dostanie smoka, ewentualnie pić, przekręci sie na boczek i śpi i tak całą nockę :baffled:
do tego odesłali mi podanie o zwrot wpisowego, że niby dowodu wpłaty nie załączyłam, a ja musiałam tylko podanie wypełnić, a resztę babki z filii miały dodać (wszystko miały w moich papierach):crazy: a co smiesziejsze mam coś ta podpisać i razem z dowodem wpłaty odesłać i tu jest problem, gdzie. Bo najpierw jest napisane, że odesłać do centrali uczelni, a 4 linijki niżej, żeby nie odsyłac do centrali, to gdzie ja k...wa mam to odesłać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mąż ma w piątek wolne, to podjedziemy do filii i zadmyme zrobię, bo juz sił nie mam, 2 m-ce trzymaja kae i nie mają jeszcze zamiaru jej oddać :crazy:

Witajcie. My wstalismy przed 9:szok: tak sobie dzieci pospały i ja z nimi. Za oknem ochmurno, ale na szczęście iepło. Mykniemy sobie później na Pocztę i do Urzędu Pracy po ten zakichany kwitek, że nie jestem ubezpieczona. I trzeba złożyć papiery u M w pracy żeby nas do ubezpieczenia dopisali. .
Ale teraz piję kawkę, zaraz wysuszę włoski:-D:-D:-D

Mata ale numer z tym wpisowym. Jak kasę wziąć to wiedzą jak tylko z oddaniem problem. Jedź i zrób tam zadymę, poustawiaj wszystich będą chodzili jak w zegarku;-):tak::tak: A Dobrusia moim skromnym zdaniem budzi sie z placzem i tak często z przyzwyczajenia. Płacze bo wie, że tym sposobem przywoła Cię do siebie

Mejdia oby z tego katarku nic się nie rozwinęło. Zdróweczka dla Was. I udanego kolejnego adaptacyjnego dnia w złobku;-):-D:-D

Joasiek Najlepsze życzenia z okazji Urodzin.......................

Jola z tymi naczynkami idź do lekarza. Upewnisz się co to dokładnie jest i lekarz powinnien wiedzieć co przepisac:tak::tak::tak:

Mejdia jakoś tam się jeździ raz lepiej , raz gorzej , remontuja perony i czasem są opóźnienia ale ostatnio odpukać jeżdżą punktualnie :-D

Mata moja tak samo śpi jak i twoja - ja tylko daję cyca zamiast smoka bo ona smoka wypluwa . Wczoraj jej chciałam wcisnąc butelke z mlekiem z zamkniętymi oczami - myśle sobie może przejdzie no i dupa od razu wypluwała

witam:-)
ale mamy pogode ciemno zimno ponuro i pada:-(wiec ze spaceru pewnie nici...
musze sie zabrac w koncu i zrobic porzadek w szufladzie z papierkami bo juz sie nie moge tam odnalezc:zawstydzona/y:ale to jak bruno zasnie bo watpie by byl pomocny :-D
Marlenko "foremki"? :-)
Mejdia bruno kichac nie zaczal chyba dlatego ze dopadlo nad niedaleko od domku wiec szybko sie wysuszylismy:tak:zdrowka dla Ciebie i Wojtusia i powodzenia z koleja;-)
Mata tez bym sie zdenerwowala na twoim miejscu..nic sobie nie robia z tego ze moze ty nie masz czasu i pieniedzy zeby jezdzic i poprawiac ich zaniedbania:no:
a co do wstawania dzieciakow to ja tez sobie zadaje to samo pytanie...ja mysle ze Bruno wstaje bo potrzebuje bliskosci albo boi sie i sprawdza czy jestem...nie mam ppojecia jak dlugo to jeszcze potrwa ale raczej nie jestem wstanie go przetrzymywac w nocy tak zeby sie wyplakal i w koncu zasnal:zawstydzona/y:
Agusia no to powodzenia z "kwitkiem":-)
Bbkanie ale fajny dzionek Ci sie zapowiada zazdroszcze:-)

Hej dziewczyny:-)
Mata-to jedz i rob zadyme!;-)
Joasiek-SPELNIENIA MARZEN W DNIU URODZIN!!!!:-):-):-)
Ewunia-Maja ma sie dobrze,dziekuje za troske:-)Na razie nie choruje,ale czekam jak przybedzie dzieci w zlobku......-to i choroby sie zaczna....
Mata-Maja tez czasem budzi sie nagle w nocy z placzem.Czasem wystarczy podac pic lub smoczka,a czasem (choc rzaaadko) lulam ja i lulam,a jej sie ciezko uspokoic.

My w tym tygodniu na popoludnie,dlatego jestem zazwyczaj rano na bb.Dzis jeszcze po pracy mamy z dziewczynami szkolenie pierwszej pomocy,wiec w domciu bede pozno.
Milego dzionka!:-)

reklama
100 lat Joasiek!!!!!!!!!!!!!

Witajcie!
Dziewczyny mam nadzieje że wybaczycie mi że nie odpisuje każdej osobno, ale jest u mnie sis i non stop cos robimy, a piszę tylko żebyśta się nie martwiły- byliśmy w żłobku troszkę było płaczu na początku, bo jak wracałam do auta to słyszałam :baffled: pani powiedziała że Bart grymasi z jedzenie... no mam nadzieje że to sie jakos ułozy!

Buziak!

Do góry