reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
hehehe, no tak, jak sobie brykała po ubrankach, to musiało być ciekawe doświadczenie hahaha :cool2::rofl2:

doszło bardzo szybko, jeszcze raz dziękuję, tak jak Uli, jeśli tylko się pojawi na BB :tak::tak:

reklama
Witajcie. No nie wierzę dziewczynki hop hop. Gdzie jesteście???:szok:
Ja już popijam kawkę. Tak jak wczoraj pisałąm lecimy za niedługo do fryzjera przy okazji jakieś zakupki zrobimy.

Kasiu kupiłaś sukienkę i Cię jeszcze w niej nie widziałam:-p:-p

Basiu ale numer z tą żąbą. Też nie miała gdzie wskakiwać tylko do Waszego pokoju. Ja chyba też bym paniki narobiła. Dobrze, że mama zachowała zimną krew i uwolniła ją:-D:-D:-D Zakupki, i spotkanka widać że się udały. Ale to wszystko mało:-D:-D:-D jeszcze dzisiaj pędzisz na podbój sklepów.

Mejdia Daruuunia dzisiaj też trzymam kciku za wasze dzieciaczki:tak::tak:

Witam z rana:-)

Nocka ladnie przespana,ja wlasnie pije kawusie,Marysia oglada bajeczki:tak:

Agusia Ty ranna ptaszyno;-)
Kasia i Basia ja prosze o foty tych kreacji bo nie uwierze;-):-p

Milego dzionka kochane mamusie:-):tak:

I ja witam :-)
nocka u nas standardowa, spałam z 3-4 godziny na raty :baffled: juz wymiękam... a najgorsze jest to, że poprawy raczej szybko nie będzie :sorry2: a burza jaka w nocy u nas była, aż szyby w oknach latały (plastikowych):szok:

Hej dziewczyny!:-)
Witaj Lilka z powrotem!:-)

Ja tylko na chwilke.Majunia zajada sie jablkiem,ja na kompku,a tu prasowania kuuuupa czeka.A potem jeszcze do pracy.
Buzialki!

witam

P. zabral mała do rodziców, a sam znów pojechał na rozmowe...
Ja mam czas troche ogarnac mieszkanie i siebie, bo dzis wizyta u ginki. Dzidzia od kilku dni nie daje o sobie znac:zawstydzona/y:wyniki badan kiepskie, ehhh... Cala chodze:zawstydzona/y:

Z P. w ogole juz nie umiem sie dogadac, widac, meczy go to "nic nie robienie" i tylko coraz wieksze długi mamy:baffled: za miesiac musimy sie wyprowadzic, mielismy do brata i znów sie wszystko komplikuje... pod mostem zostaniemy. Ja juz sama sił nie mam i nie wiem jak mam go wspierac, wszystko sie pieprzy... znów marudze, sorki

Miłego dnia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien Dobry
U nas nocka ok, skonczylam sprzątac mieszkanie, zaraz Nadię polozę spac i zacznę prasować. Wczoraj dostalam@ ( wieć Darunia:-) niedlugo u Ciebie) i mam powera do sprzątania hahaha...
M pojechał na cały dzien do pracy, wróci ok. 19, Fabianito pojechał z babcią na malinki a jutro tatuś go zabierze.

Asiowo - życzę Ci jak najwiecej pozytywnego myślenia, pamietaj, ze zycie lubi nas zaskakiwać - napewno wszystko sie ułozy - więcej cierpliwosci..........

Wczoraj dostalam@ ( wieć Darunia:-) niedlugo u Ciebie) i mam powera do sprzątania hahaha... [/FONT]

To jużżżżżżżżżżżz??? Tak szybko????????? :eek::crazy::-);-)

Witajcie!

Antoś zdrówka!
Asiu kurcze będzie dobrze! Wierzę w to- Bóg Was nagrodził drugim bąblem to teraz napewno Wam nie pozwoli isc pod most! Bądź dobrej myśli no i wspieraj P... jemu też napewno nie jest łatwo... trzymam kciuki...

Kochane ja też tak na szybko, bo wlaśnie z sis robimy obiad...
Bart w żłobku radzi sobie w miarę ok, tylko na początku jest płacz... ehhh mam nadzieje że minie a dzisiaj zliczył drzemkę niespodziewaną w żłobku... :szok:;-) jutro na 3 godziny od 9 ;-) przynajmniej pomyje okna i popiorę firanki :tak:

Miłęgo dnia!

reklama
To ja też się witam kobietki!:-)
Wojtuś w żłobku,
mielismy iść na 7.30 ale była taka burza,:wściekła/y:że zaprowadziła
go dopiero na 9.00. O 14.00 ma obiadek więc zaraz po niego lecę!
Miałam dziś posprzątać, ale niespodziewanie odwiedziła mnie siostra,
z synkiem więc ploty i kawusia...:happy2:
Dawno się nie widziałyśmy bo całe wakacje spędzili w Californi u teściów!!!
(Ale jej zazdroszczę :rolleyes2:)
Dostałam parę fajnych bluzek,T. koszulę, a Wojtek dresik i czapeczkę!
Na szczęście ja też miałam coś dla Jaśka:tak:, ufff!

Asiowo nie martw się, wszystko pomalutku się ułoży,
najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa, a Ty spokojna!:yes:
Bbakania - katar leci mi z nosa jak z kranu, a w sobotę mam weselę :szok:!
Agusia jak tam Kacperski z nową fryzurką?:confused:

Do góry