reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Asiu kurcze będzie dobrze! Wierzę w to- Bóg Was nagrodził drugim bąblem to teraz napewno Wam nie pozwoli isc pod most! Bądź dobrej myśli no i wspieraj P... jemu też napewno nie jest łatwo... trzymam kciuki...

Daruniu, podpisuję się pod Twoimi słowami rękami i nogami!! :tak::tak::tak::tak::tak: Asiu, błagam Cię, nie denerwuj się! Twoje nerwy jedynie zaszkodzą dziecku!!! uspokój się prosze, chociaż wiem że łatwo powiedzieć, trudno zrobić, ale trzeba myśleć pozytywnie. Ja też dopinguję mojego A a by poszukiwał pracy, dzwoni, lata na rozmowy... oby wszystko dobrze się skończyło!!! trzymam za Was kciuki!!!

u na nocka w porządku, Ania spała do 8 :szok::-D:-D a Juluś do 10 :-) oszalały :-) mogę powiedzieć, że się wyspałam hahaha ;-)
Anusia właśnie sobie drzemie, a Juluś niedługo mam nadzieję że uśnie, bo zbliża się pora spania :baffled: bo nie mogę nic zrobić, jak ten typek nie śpi :baffled: byliśmy na zakupkach w makro a teraz siedzimy w domu. Później może pójdziem na placyk, niech Juleczka sobie polata :-)

a powiem Wam numer, wczoraj moja drakula(teściowa), miała z teściem 42 rocznicę ślubu... teściu wyjechał do Lublina, żeby załatwiać jakieś sprawy, próbowałam podgadać ją, ale nie chce drakula nic powiedzieć, żeby nie zapeszyć, boję się że wywiną jakiś numer :baffled::-(

udanego dnia babeczki

reklama
Witajcie ja na chwilunię. Zaraz zmykamy na spacere. Chociaż skwar okropny i nie bardzo mi sie chce, ale obiecałam Kacprowi. Kuba przed chwilunią wstał

Ewunia mam nadzieję, że teściowa nic nie kombinuje. Nie myśl narazie o tym.

Mejdia robota nie zając nie ucieknie. Wszystko zdążysz zrobić. A przynajmniej miło spędziłaś przedpołudnie z siostrą. Ale mialyscie pewnie sporo rzeczy sobie do opowiedzenia:tak::tak:

Asiowo nie martw sie narazie na zapas. Wierzę, że wszystko się ułoży:tak::tak:

Agusia Ty ranna ptaszyno;-)
Czasami mi się zdarzy wcześniej wstać:-D:-D ale to raczej z przymusu niż z chęci

Agusia jak tam Kacperski z nową fryzurką?:confused:
Fryzurka ok. Na dowód dodam fotki wieczorkiem usunę;-);-)

Wow, wow Kacperski jaki Fryzzzzzzz :-Dsuper!!!

Ja poprasowalam, Nadia spała dzisiaj od 11:30 do 15:15 :szok:jak dla mnie bomba hahahha:-D
Uciekam na spacer
Ciaooo

Wow, fryzurka Kacpra superowa :-) ale przystojniacha z niego :-)

u mnie Julka jeszcze nie śpi, zaraz ją zastrzelę jak nie pójdzie spac, bo jest strasznie upierdliwa :baffled: u mnie gorąc sakramencki umrzeć idzie

Nadia spała dzisiaj od 11:30 do 15:15 :szok:
:szok::szok::szok: moja maruda to nawet w nocy tyle ciurkiem nie prześpi :no:

Agusia ale Kacper ma modna fryzurkę, świetnie w niej wygląda :tak:

Ewunia oby teściowa jak by juz miała cos kombinować, to żeby w końcu coś dobrego z tego wynikneło :tak:
ja swoją mega marudę też cudem położyłam na druga drzemkę, bo nie do wytrzymania się zrobiła... ja z nią już wysiadam...

O to chodzi, Martusiu, że się boję tego, co zrobi, ona jest nieobliczalna :szok: już od wielu ludzi nasłuchałam się na jej temat, nawet o sobie, wiec wiesz :szok: dlatego się boję... domyślam się, że może chodzić o to, ze sobie jakies mieszkanie w Lublinie kupili, a nas puszczą kantem...

moja dalej nie śpi :angry:

Ewunia może jednak nie będzie źle, teściowie sobie pojada do tego Lublina, a Wy dostaniecie mieszkanko i bedzie spokój :-p
moja maruda sie wyspała i już ryczy... a ja nie mam pojęcia o co jej chodzi...
ciiiiiiiii... chyba dalej poszła spać, bo ucichło :dry:

taaaaa, żartujesz sobie ? :-p nasłuchałam się troszkę na jej temat i wiem co ona potrafi... podgaduję ją jak mogę i za cholerę nie chce powiedzieć o co chodzi. mowi że nie powie aby nie zapeszyć i chodzi strasznie podekscytowana i nie wiem o co chodzi, i naprawdę boję sie że coś wywiną

a jeśli będą chcieli nam dać w jakimś lublinie czy na jakiejś pipidówie mieszkanie to niech sobie z głowy wybiją że się na pozbędą, drakula wstręscuila nie odetnie mnie od rodziny.
chciałabym się pogodzić z moję rodzinką, zmoim bratem, to ta do mnie mówi, że ich do domu nie wpuści, a jak chcę to mogę gościć mojego brata na klatce schodowej :szok:

Ostatnia edycja:
No mój królewicz dzisiaj ładnie wytrzymał w żłobku 5 godz.!
Jak przyszłam to spał ze starszakami na materacyku!:szok:
Obudził sie jednak zaraz bo chyba mnie usłyszał:tak:,
obiadek też dość ładnie zjadł i nie płakał prawie wcale!:-)
Bart tez sobie ładnie radzi, chyba bedzie dobrze z naszymi chłopakami.

Aguś Kacper to teraz taki mężczyzna się zrobił w tej fryzurce:happy2:,
super wygląda!
Ewunia, a może teściowie zrobią niespodziankę i zostawią Wam
to mieszkanie, ale byś się zdziwiła co... mam nadzieję, że tak czy inaczej
w końcu zamieszkacie na swoim:tak:
Liliana Nadia wymęczona podróżą, to nie ma się co dziwić,
kiedys trza było odespać:-)

reklama
Mejdia, cholera ich wie, to jst nieobliczalne babsko i nie wiem w tym momencie na czym stoję :tak:

bździągwa jeszcze nie śpi a o tej porze to ona już wstaje :szok: nie wiem co jej odbija :-(

Do góry