reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenka ale zdolniacha z ciebie :-)
Całe szczęście że nic się poważnego nie stało
U la la zapowiada się kolejny cichy wieczorek bo dziewczynki mają kiepski nastrój
Mata zdrówka dla zalazi

reklama
Hallo kobietki!:-)
Mejdia-jak milo,ze zauwazylas moja nieobecnosc:-)Juz jestem:-)
A,i powodzenia na egzaminie:-)

Moja siostra juz wczoraj wieczorem odjechala,a ja wrocilam do pracy,wiec czasu bylo malo.teraz juz raczej codziennie bede zagladac,zwlaszcza,ze w pracy tez bedzie luzno.
Maja w zlobku zrobila sie zazdrosna o mnie,pewnie po tym miesiacu wakacji,odzwyczaila sie....
Mata-ale mnie rozbawilas ta ''zalazia'':-):-):-)Dobrusia to chyba moja ulubienica:-):-)
Ula-ja tez mowie na smoczek ''didi'',''didolek''-myslalam,ze sama to wymyslilam,ale widocznie nie;-)
Monika-nieciekawa masz sytuacje w domu,dobrze,ze pogadalas z mezem i cos do niego dotarlo....Powodzenia!

Marlenia a myslałam ,że może sprzątasz :-D:-D:-D Ja poukładałam jedej i drugiej ciuchy w szafkach bo nie było już gdzie palca wcisnąć - powyrzucałam trochę , potem relaksik w wannie a teraz bb.
Ogólnie zrobiłam małej flache mleka tzn 120 ml , wypiła nawet 40 ale potem tak sobie z tą butlą łaziła aż wymyśliła że jak się przekręci go góry nogami to fajnie leci - no i to był już koniec picia mlesia na dziś

No i co no i oblałam, za dużo błędów na mieście:no:,
i łuk mi wyszedł słabo, a nie miałam z nim większych problemów.
Cóż super kierowcą nie jestem trzeba się przyznać niestety!:baffled:
Miłego wieczorku laski....nie mam cosik humorku przez to...

Maja witaj:tak:
Kasia sprzatalam rano,ale tylko troche:zawstydzona/y:pogoda sie poprawila wiec wyskoczylysmy w miasto;-)Moja Marys jak juz jest najedzona,to czasami tez przechyla butelke i jej leci mleczko,a radosci jest przy tym,ho,ho,ho;-):-D
Mejdia powodzenia na egzaminie,ps:ale Ty masz dlugie nogi:-pojojoj,napisalysmy posta w tym samym czasie,tak mi przykro....cholercia

Ostatnia edycja:
Siedzi Francuz, Włoch i Polak przy piwku i rozmawiają jak doprowadzają swoje kobietki do szału.
Francuz:
- Kupuje butelkę dobrego winka, zapraszam ją wieczorem na piknik nad Sekwanę, rozpalam ją delikatnymi pocałunkami, a do szału doprowadzam ją
poprzez miłość francuską.
Włoch:
- Przygotowuje dla nas wspaniałą kolacje z owoców morza, otwieram butelkę dobrego winka i kochamy się namiętnie całą noc i to ją doprowadza do
szału.
Polak:
- Wracam z roboty, stara jak zwykle przy garach, biorę ją od tyłu, a do szału doprowadzam ją, jak wycieram potem fiuta w firankę.

reklama
Do góry