Witajcie :-)Kuba poszedl spać a ja zrobiłam sobie chwilkę luzu
Zaraz wracam do obowiązków
Marlenko nieźle z tym zlewem. Dobrze, że byłaś w domku i na szczęscie tylko uszczelka ucierpiała. Mam nadzieję, że stopiona uczelka nie będzie przeszkadzała w użytkowaniu.
Mata oby kolanko Dobrusi się w końcu wygoiło. U nas też kolanka pozdzierane na porządku dziennym. I u Kuby i u Kacpra. Nie ma znaczenia ile dzieci maja lat;-);-)
Daruuunia Bart to widzę, że też kamikadze
Nieźle. Dobrze, że nic powazniejszego sie nie stało. Mam nadzieję, że wymysliłaś coś z prezentem dla mamy
dzis juz zaliczylysmy urzad - musialam sie wyrejestrowac bo nie przyjelam niekorzystnej dla mnie oferty pracy... No ale coz...
Nic nie stracilam
Ja wczoraj włąsnie odebrałam pismo z UP że mnie wyrejstrowali na 3 miesiące bo zapomnialam podpisu złożyć
I też idę na ubezpieczenie Damiana, przyniósł jakieś świstki do wypełnienie i jeszcze jakieś dwa podania muszę napisać. ale jak trzeba to trzeba. Przynajmniej nie bedę sie stresowała czy skieruja mnie do pracy nie patrząc na warunki jakie są, albo że będę musiała iść z dnia na dzień.
Mi ostatnio jak proponowali pracę i nei przyjęłam to powiedzieli że po 3 odmowie wykreślają. Ale pewnie cosik siew zmieniło
przy odstawianiu dużą role odgrywa przywiązanie do cyca... jak dziecku wszytko jedno czy dostanie cyca czy butlę, to raczej problemów nie będzie... jesli jednak dziecko uwiązane do piersi jak pies do budy to problemy pewnie będą...
Martuś niekoniecznie tak musi być. Ja Kacpra karmiłam 10 miesięcy. Za nic nie chciał butli. Ale jak w końcu podjął próby picia z niej to przestawiłam go zaraz tylko na butlę i nigdy więcej nie upominał sie o cyca. A wcześniej mógł wisiec na nim całą noc i dzień.
Właśnie , prosimy o cenne rady dziewczynki malinki
co do odstawiania
Kasiu nie wiem co Ci doradzić. Chyba nie ma jednej sprawdzonej metody. Pozwodzenia życze mamuśkom które chcą skończyć karmienie cycem. Trzymam kciuki
Wczoraj był zastój na bb ale dzięki temu wyprasowałam zaległości
2 godziny
prasowałam , a fe
i ja dzieku temu poprasowalam
;-)wiecej takich dni,a mieszkanko bedzie blyszec;-)
No i jak widać to cisza na BB czasami sie przydaje
Jak dziewczyny pięknie czas spożytkowaly
A bym zapomniała Magdalenkakol napisała do mnie, że już wrócili. Nie może sie zalogować na BB bo ma problemy z przeglądarką. Jak tylko doprowadzi dom do porządku i ogarnie górę prania to napisze do nas. Macie oczywiście pozdrowienia