reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Marlenka ale zdolniacha z ciebie :-)
Całe szczęście że nic się poważnego nie stało
U la la zapowiada się kolejny cichy wieczorek bo dziewczynki mają kiepski nastrój
Mata zdrówka dla zalazi

reklama
Hallo kobietki!:-)
Mejdia-jak milo,ze zauwazylas moja nieobecnosc:-)Juz jestem:-)
A,i powodzenia na egzaminie:-)

Moja siostra juz wczoraj wieczorem odjechala,a ja wrocilam do pracy,wiec czasu bylo malo.teraz juz raczej codziennie bede zagladac,zwlaszcza,ze w pracy tez bedzie luzno.
Maja w zlobku zrobila sie zazdrosna o mnie,pewnie po tym miesiacu wakacji,odzwyczaila sie....
Mata-ale mnie rozbawilas ta ''zalazia'':-):-):-)Dobrusia to chyba moja ulubienica:-):-)
Ula-ja tez mowie na smoczek ''didi'',''didolek''-myslalam,ze sama to wymyslilam,ale widocznie nie;-)
Monika-nieciekawa masz sytuacje w domu,dobrze,ze pogadalas z mezem i cos do niego dotarlo....Powodzenia!

Marlenia a myslałam ,że może sprzątasz :-D:-D:-D Ja poukładałam jedej i drugiej ciuchy w szafkach bo nie było już gdzie palca wcisnąć - powyrzucałam trochę , potem relaksik w wannie a teraz bb.
Ogólnie zrobiłam małej flache mleka tzn 120 ml , wypiła nawet 40 ale potem tak sobie z tą butlą łaziła aż wymyśliła że jak się przekręci go góry nogami to fajnie leci - no i to był już koniec picia mlesia na dziś

No i co no i oblałam, za dużo błędów na mieście:no:,
i łuk mi wyszedł słabo, a nie miałam z nim większych problemów.
Cóż super kierowcą nie jestem trzeba się przyznać niestety!:baffled:
Miłego wieczorku laski....nie mam cosik humorku przez to...

Maja witaj:tak:
Kasia sprzatalam rano,ale tylko troche:zawstydzona/y:pogoda sie poprawila wiec wyskoczylysmy w miasto;-)Moja Marys jak juz jest najedzona,to czasami tez przechyla butelke i jej leci mleczko,a radosci jest przy tym,ho,ho,ho;-):-D
Mejdia powodzenia na egzaminie,ps:ale Ty masz dlugie nogi:-pojojoj,napisalysmy posta w tym samym czasie,tak mi przykro....cholercia

Ostatnia edycja:
Siedzi Francuz, Włoch i Polak przy piwku i rozmawiają jak doprowadzają swoje kobietki do szału.
Francuz:
- Kupuje butelkę dobrego winka, zapraszam ją wieczorem na piknik nad Sekwanę, rozpalam ją delikatnymi pocałunkami, a do szału doprowadzam ją
poprzez miłość francuską.
Włoch:
- Przygotowuje dla nas wspaniałą kolacje z owoców morza, otwieram butelkę dobrego winka i kochamy się namiętnie całą noc i to ją doprowadza do
szału.
Polak:
- Wracam z roboty, stara jak zwykle przy garach, biorę ją od tyłu, a do szału doprowadzam ją, jak wycieram potem fiuta w firankę.

reklama
Do góry