reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
No i chyba ubezpieczenie?
Mata ja już bym chciała odstawić bo to juz się na naszych ogranizmach odbija , brak wapnia itp ale jak wracam z pracy to mała juz z babcią w drzwiach stoi i czeka na cyca mimo że najedzona , ach

Joasiek nawet nie wiedziałam... kurcze mam nadzieję, ze mi nie wyszukają jakiejś kosmicznej oferty :dry: ale może na studia pójdę, to i tak będe musiała się wyrejestrować, o rentę dostanę :sorry2:

Kasiu dla mojej cyc jest uspokajaczem, mało mleka leci i krótko, więc aż tyle ze mnie nie ciągnie...

zmykam do kuchni, bo gwiazda usnęła, a ja przygotuje przez ten czas wszystko na leczo, bo mąż wczoraj cukinię kupił :-p

ale jak wracam z pracy to mała juz z babcią w drzwiach stoi i czeka na cyca mimo że najedzona , ach

slodko to musi wygladac:tak:

zmykam do kuchni, bo gwiazda usnęła, a ja przygotuje przez ten czas wszystko na leczo, bo mąż wczoraj cukinię kupił :-p

mniam,mniam;-):tak:

Kasia, o to dokladnie wypytalam, bo mnie meczylo... Moje ubezpieczenie teraz przejmie moj mezus :tak:A wiec tak czy siak ubezpieczona jestem na szczescie :-)

ufff,dobrze,ze ubezpieczenie jest:tak:

spalilam garnek,wlaczylam kilka palnikow na jednym z nich stal pusty,czysty garnek,taki dziwny zapach mam teraz w domu,kiedys mielismy pozar w mieszkaniu,zapalila sie instalacja elektryczna i zapach byl taki sam,brrr,ale mi wspomnienia teraz wrocily

Ostatnia edycja:
spalilam garnek,wlaczylam kilka palnikow na jednym z nich stal pusty,czysty garnek,taki dziwny zapach mam teraz w domu,kiedys mielismy pozar w mieszkaniu,zapalila sie instalacja elektryczna i zapach byl taki sam,brrr,ale mi wspomnienia teraz wrocily
uuuuu.... mam nadzieję, że szybko zapach zniknie i złe wspomnienia też :tak:
Dobrusia ostatnio u teściówki gaz odkręciła (maja stara kuchenkę) i sporo go wyleciało, bo jak weszłam do kuchni to niezły smrodek już był :baffled: zaraza vel zalazia moja :-p
na leczo wszystko przygotowane, jak mała wstanie to będe robić (nie chce, żeby ja odgłosy z kuchni obudziły)

moj zlew,po wstawieniu goracego garnka(nie nalalam wczesniej zimnej wody)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 003.jpg
    003.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 26
Haha Marlenka to pewnie przez bb taka zakręcona jesteś :-p:rofl2:;-) dobrze, że nic się poważnego nie stało!

Dziewczyny cycusiowe- kurcze mam nadzieje ze uda się Wam odstawic małe przylepy, mój Bart było głowdny więc butle i cyca dostawał, aż został na butli :tak:

Ja już posprzątałam w domu, pranie zrobiłam, kotlety umażyłam, ziemniaki już obrane i chciałam odpocząc, a tu niespodzianka Bart wstał z drzemki... ot sobie odpoczęłam...

A wczoraj Bart u teściów się przewrócił i rozwalił sobie wargę i mu krew leciała, dzisiaj szłam z nim do sklepu, puscił się i wywalił i znów mu aż krewka z buziolka poszła- pewnie ząbkiem gdzieś przejechał :baffled::dry: biedny Bart właśnie zrobił kupkę...

Marlenko szok!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Marlenko mam nadzieję, że oprócz tego, że ta izolacja się stopiła, to zlew nadaje się do uzytku...
Daria a tak się martwiłas, że Bartuś nie chodzi, a teraz widze, że z niego kamikadze jak z Dobrusi :sorry2: oby szybko sie mu zagoiła ranka :tak: (moja gwiazda już 3 tydzień ma strupa na kolanie, tak sie załatwiła :dry: i na dwór tylko długie spodnie w te upaly jej zakładałam, że by znów sobie nie zdarła kolan:sorry2:)

Do góry