reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witam z rańca z pracy jak zawsze :-D:-D:-D
Daruunia zadzwoń i złóż życzenia a możesz i wysłać drobiazg po fakcie i zwalić na pocztę :-D:-D
Wczoraj był zastój na bb ale dzięki temu wyprasowałam zaległości :-D:-D
2 godziny :szok: prasowałam , a fe
Wnocy to mnie z kolei burza obudziła a nie mała , niestety smok jest be a cycy super

reklama
witam i ja :-)

Darunia możesz zadzwonic do mamy i cos pocztą wysłać, mama na pewno się ucieszy, bo nie będzie się spodziewała, że coś dostanie po fakcie ;-) a jak masz jakiś dobrych znajomych w rodzinnym mieście, to możesz poprosić ich,żeby zamówili jakis bukicik z dostawą do domu (a Ty im kaskę przelejesz)...

u nas paskudna nocka, mała starsznie się wieciła i popłakiwała, od 2 do 4 budziła się co chwilkę na picie, koło 4 była rozpalona, zmierzyłam jej tempkę i miała niecałe 38 stopni, rozebrałm ja trochę, przebrałam pampersa i gwiazda usnąc już nie mogła i godzine sie bawiła :sorry2: potem juz odpadła i jakoś 2 godzinki pokimała jeszcze...
no i nie wiem co to, żadne objawy się nie pojawiają... może to trzydniówka:confused: zębolce na pewno, ale chyba nie aż tak :dry:

Mata a jak u ciebie ze smokiem ?
Moja odrzuciła smoka parę miesięcy temu , teraz wydawało się że zaskoczy ale to było dlatego że widziała smoka u swojej siostry a jak jej teraz dawałam to nie chce wcale

Mata a jak u ciebie ze smokiem ?
Moja odrzuciła smoka parę miesięcy temu , teraz wydawało się że zaskoczy ale to było dlatego że widziała smoka u swojej siostry a jak jej teraz dawałam to nie chce wcale
u nas smok do spania tylko i koszulka, to standard od bardzo dawna, gdyby nie to, to cycki do ziemi by mi juz wisiały, taka mam pijawkę :sorry2:
Basiu obyś miała rację:tak: mała ma juz mniejsza tempke i psoci normalnie;-)

To i ja się witam
Nocka przespana,ja czytałam do 3 książki zwariować można.A teraz kawka na miły początek dnia.Wczoraj mój M oznajmił mi że moge wyjść z kumpelą w sobote:szok:.Nie wiem czy coś nie kombinuje bo to aż dziwne
mata-kow
A może Dobrusia ma grype żołądkowa,albo trzydniówka

Monika no to widac rozmowa pomogła ;-) jelitówki raczej mała nie ma, bo brzuszek jej nie boli :dry:
Kasiu 19 sie pijawki chyba rodzą :-D przynajmniej będziemy się doskonale rozumieć przy odstawianiu dziewczyn od cyca :baffled:

reklama
Do góry