reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie laseczki:-) My po obiadku wybraliśmy się z Kacprem na rower. Początkowo miał mega zapał, żeby uczyć sie jazdy na dwóch kółkach, ale euforia szybko minęła:wściekła/y::wściekła/y: I skończyło się na prowadzeniu roweru do domu. Później posiedzieliśmy sobie w ogródku i czas do kąpieli zleciał. Kubacki jak to zwykle o tej porze bywa smacznie śpi. Kacper jeszcze siedzi z nami:tak::tak:

Mata poprawy samopoczucia Ci życze. Niech główka przestanie bolec:tak::tak::tak:

Daria widzę, że znów się byczysz. Ale to dobrze. Korzystaj kochana, że są chętni do pilnowania Bartusia. Zresztą opieka nad nim to sama przyjemnoć:tak::tak::tak:

Joasiek super, że macie ZOO blisko. Jeszcze nie raz tam sie wybierzecie. Wszyscy korzystają teraz to i kolejki są. Ale pomimo teego, że wypad się nie udał to i tak weekendzik miło spędzony. Niespodziewane imrezki są najlepsze:-D:-D:-D

Ewunia mam nadzieję, że zaspokoiłaś swoja zachciankę na loda:-D:-D:-D

reklama
Cze laski . Właśnie wróciłam od męża. Siedziałam w sobotkę w domu , a tu nagle telefon że mam być gotowa za pół godziny więc nawet nie zdążyłam nic napisać.

Cze laski . Właśnie wróciłam od męża. Siedziałam w sobotkę w domu , a tu nagle telefon że mam być gotowa za pół godziny więc nawet nie zdążyłam nic napisać.

nu,nu,nu:-D

Darunia mam nadzieje,ze juz jestes w kinie;-)
Joasiek piekna fontanna:tak:
Matus mam nadzieje,ze migrena przeszla
Moniakap fajnie,ze wybraliscie juz sobie meble

Ostatnia edycja:
Nie no , wkurzyłam się . Jak byłam u m,siostra pozyczyła mi 2 smoka dla Oli bo my już dawno dawno temu nie używałyśmy , no ale wolę jej teraz dać smoka niż ma cycać i cycać no i ładnie ssała dyda i spała 2,5 godziny a teraz w domu przewalam i przeewalam i nie mogę znależć naszego . Cóż muszę zaacząć edukację stop cyc - witaj monio - od jutra

Tylko że my smoka nie używałyśmy juz z 8 miesięcy , gdzieś się tam przewalał ostatnio ale jako bezużyteczny złomik więc nie pamiętam gdzie go widziałam

Ha ha znalazłam , był w kuchni , w rzeczach które sa nieużyteczne alle szkoda wyrzucić hahaha

Ostatnia edycja:
Dobre , przeważnie znajduję rzeczy jak ich przestaje szukać :-D:-D:-D albo są w miejscu gdzie bym się tego najmniej spodziewała

...jak na razie to wyjęła z buzi smoka i myk do cyca ...ach

Ostatnia edycja:
reklama
no nareszcie oderwałam mojego brzydala od kompa!:-D:-D ogląda skróty meczów tej kolejki wiec niech zapomni że oddam mu kompa:-D:-D:-D

heh u nas didi (czyt. smoczek:-D) zazwyczaj znajduje albo za sofą albo w łożeczku. Do innych miejsc Zuź nie udaje się ze smokiem:-D:-D

Do góry