reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
To ja też sie witam. Maluszek spi, to ja tylko na chwilkę.
Wszystkim wyjeżdzajacym na urlop miłego wypoczynku.
U mnie dizś piekne słoneczko. Dzis rano zapupiliśmy obiecanego i wyczekiwanego pieska, dla moich starszaków. małeko kundelka, podobnego do cockiel spaniela. Słodziutka psinka, wiec jest nas juz wiecej;-). Jeszcze troszke to podwórko bedzie za małe, bo teściowa juz zamówiła sobie kota!!!
Pozdrawiam wszystkich.

reklama
Ja włąsnie położyłam Kubę spać. |Ale słyszę że nie w głowie mu spanie. Obiadek już prawie zrobiony. Tylko ziemniaczki ugotować. I luzik:-D:-D

Daria to zaszalalaś wczoraj ni ma co:-D:-D:-D ale co tam czasami trzeba sie odchamić;-);-):-D:-D:-D. Oby tylko główka szybko przestała boleć.

Azile dzieciaczki pewnei zadowolone z pieska. Super dla dzieci jak maja zwierzątko. Ja widze po moich chłopcach:tak::tak: To mały zwirzyniec będziesz miałą niedługo. Tylko patrzeć jak dzieci zechcą chomika, rybki i.t.p:-D:-D:-D

Agusia, ja mam prawidłowo GPS nastawiony, tylko poczekam na sygnał od Marlenki ;-)

Darunia, super, ze tak fajnie spędziłaś czas, warto mieć kaca, jeśli dobrze się bawiłaś ;-);-)

u mnie obiadek gotowy ;-) mam nadzieję że Julka niedługo uśnie bo zaczyna się upierdliwa robić :angry: i musze pilnować, aby mi Ani nie zbudziła :wściekła/y:

Agusiu tym razem planuje ladowanie w ogrodzie:tak:;-)
Ewunia milego spacerku:tak:
Azile jak wspaniale,ze macie pieska,no teraz czekam na foteczki nowego czlonka rodziny,jak dzieci go nazwaly???:-)
Darunia kochana,ale mialas wspanialy wieczorek,zazdroszcze,ja zazwyczaj sama siedze wieczorami,czasami tylko wpadnie do mnie Mani chrzestna z siostra i wtedy tez dlugo siedzimy;-)

Witam
Wróciliśmy od rodzinki o 4 nad ranem mały spał do 10,dał troszke pospać,za godzinke wybieramy się na basen i za meblami popatrzeć do naszego domku.Cały czas zastanawiam się jak urządzić pokoik małego i nic jeszcze nie wymyśliłam

Hej kobitki,
ale żem wczoraj poszalała!;))

Tańczyłyśmy na boso na piasku bo to było Beach party;
wypróbowałysmy wszystkie drinki z baru
i upolowałyśmy paru młodocianych "dancerów" ;).
Jeden nawet zdjął koszulkę i prężył się przed nami
niczym rasowy kogut, ale się ubawiłyśmy!!!

Idę się zdrzemnąć jeszcze, bo nadal niewyspana jestem!

reklama
Czesc dziewczynki:-)
Liluszka juz leci sobie,piekne ma widoczki teraz,lot w dzien,to wspaniala sprawa:-):tak:
Mejdiaaaaaa,cudownie to opisalas,ja sie poczulam jakbym tam byla,mmmmm,marzenie

Do góry