reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
NO rasowa kobietka Ci rośnie ! :-)
Wybiera, przebiera, to coś chyba po mamusi mi się zdaje;-)
A co do odstawienia, to myślę Mata, że nie taki diabeł straszny!
Próbowałaś kiedyś dać jej butlę?

ja sie własnie wcale nie stroję :no:
mała butle załapała dopiero ok. 5 m-ca, od 6 m-ca piła z niekapka (w nocy daje jej wodę z niekapka) a w dzien pije z bidoniku i słomki... ja bym chciała pokarmic ją jeszcze trochę (do ok. 2 lat), ale oduczyc tego nocnego cycania, żeby w końcu nocki przesypiała, bo ja wciąż mam niemowlę w domu, często się budzi i domaga się cyca...

reklama
mata:-Dlustro.

jejku idę bo późno. A mam rodzinkę na głowie, w zasadzie spią u naszej drugiej chatce...więc luz no ale rano musze zupę ugotowac bo oni z dzieckiem, a z rana Olek wraca z obozu. A potem siup nad jeziorko.A ten mój Olek to tez - Dacie wiarę że ani razu w tym tygodniu do mnie nie zadzwonił. A ja tu tak się martwię. matka.
no nic spadam pa

Mata, ja wiem, że Ty przed lustrem nie stoisz,
ale sama pisałaś, że wybredna to jesteś:tak:,
tak więc córa co nieco po mamusi odziedziczyła!
Może to strojenie po tatusiu, co?;-)

Mata, ja wiem, że Ty przed lustrem nie stoisz,
ale sama pisałaś, że wybredna to jesteś:tak:,
tak więc córa co nieco po mamusi odziedziczyła!
Może to strojenie po tatusiu, co?;-)
ej no wybredna to ja tez nie jestem ;-) jestem raczej konserwatywna w sprawie ubioru, lubię klasykę, a teraz klasyki to jak na lekarstwo w sklepach, same homo niewiadomo :sorry2:

ja nie lubię ubrań czy butów z ozdóbkami, jakimiś fikuśnymi wykrojami itd. ale i te nie całkiem ascetyczne, bo takie mi sie tez nie podobają...no i musi byc wszytsko wygodne i w miare dobrze leżeć...
hmmm a może ja jestem rzeczywiście wybredna:confused::dry:

Ja tam jestem też dość wybredna,
nie lubię cekinów, ozdóbek, świecidełek za dużo!
Choć powiem Wam, że ostatnio przekonałam się nawet
do różu więc chyba się zmieniam czyt. starzeję!:tak:
Kiedyś mój ulubiony kolor to wojskowe khaki , a teraz ...:-)

Mata - tatuś puścił, bo wyjścia nie miał ;-)

reklama
Do góry