reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej!
No Lilianka teraz to ma rewelacje...
Mejdia ależ Ci dobrze było :-D:rofl2:

A ja jak zwykle wymemłana dzisiaj na maxa nie wiem co zrobic i ze sobą i z moją rodzinką... właśnie wylazałam z pod prysznica, Ł dalej dosypia, Bart się bawi, a my wiem że na noc jedziemy do teściów, bo jutro zostawimy Barta a sami pojedziemy do mojej roboty bo muszę zrobic obiegówkę... ;-)

A teraz to mi ciężko zebrac i siebie i Łukasza i tak siedzimy w tym domu, na zewnątrz żar się z nieba leje... ehhh nic mi się nie chce! :crazy:

Kurde mój A w "pseudorobocie", małe śpią a mnie tak się chce loda jak cholera, chodzi za mną Algida śmietankowa, kurde aż mnie skręca :-(

mniammmmmmm

Darunia zycze Ci poprawy humorku:-)(tak fajnie opisujesz swoje dzisiejsze smopoczucie,jakbym siebie czytala,hihi)
Ewunia,mniam,mniam;-)

Wzielam Marysie na rowerek i swojego pieska na spacerek,przedtem obcielam jej pazurki i ja skaleczylam:baffled::-(potem zaatakowala,nas ta wredna suka z sasiedzctwa,jutro na BANK ide zglosic to do hycla,musza ja zabrac,jak wlasciciele za nia zaplaca raz,drugi to moze w koncu bedzie na smyczy,albo na swoim podworku:sorry2:
Marynia probuje zasnac,wlaczylam jej kolysanki i wyswietlam bajeczki na suficie:rofl2:zobaczymy jak to na nia podziala;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane po mojej niespodziewanej przerwie :-) ;-) :-D

W czoraj byl taki niespodziwany dzien, ze nawet nie zdazylam zajrzec i napisac :zawstydzona/y: Wybralismy sie do tego zoo, ale nie doszlismy bo pod kasami w dwoch kolejkach czekalo po okolo 100 osob :szok: :szok: :szok: Podziekowalismy wiec i obok wybralismy sie na rodzinny spacer do parku i nad fontanne kolo Hali 100-lecia :tak: Bylo cudnie i nawet zalapalismy sie na pokaz :-) Jak zrzuce fotki i filmik to wkleje :tak: Po powrocie do domku zadzwonil wujek spod wrocka z zaproszeniem na grilla wiec myknelismy po Oli drzemce i zostalismy do dzis ;-) Wlasnie przed chwila wlezlismy do domku :tak: Piwko zimne lyknelam i jestem troche rozmemlana :-D Pije kawe wiec moze pomoze... :zawstydzona/y:
Zajrze jeszcze do Was potem i pokombinuje z fotkami...
Buzka!

Aloha! :-)

A więc humor trochę mi się poprawił, jesteśmy już u teściów,Ł teraz siedzi przy grillu, Bart z babcią i ciocią w piaskownicy, to ja szybko kawka i bb ;-) i zaraz będę jesc kiełbasę :tak:

Marlenka mam nadzieje że humor już dopisuje, masz rację żeby zgłosic to do hycla bo tak byc nie może! :no:
Joasiek fiu, fiu, fiu fajniusi dzień miałaś! Super!
Ewcia... chętnie bym się podezieliła z Tobą lodem... ja właśnie jadąc do teściów kupiłam takiego loda tylko że truskawkowo- śmietankowego, mam nadzieje że Twój małż zaraz wróci i będziesz mogła isc po loda! A tak w ogóle to nie martw, ja jeszcze tego loda nie otworzyłam, leży w zamrażalce ;-)

Pogoda dopisuje... ciepło, a wręcz gorąco, namawiam Łukasza żeby pod wieczór jak już Bart zaśnie jechac do kina, ale nie wiem czy uda mi się go przekonac... trzymajcie więc kciukasy laski!

Kasiau gdziesz Ty się podziewasz? Mata hellołłłł... i cała spółka...łer ar ju? :-p:-)

dobry dień!!!!!

my właśnie wrólicliśmy całą rodzinką z ogrodu cały dzionk na zewnątrz nawet obiad w altance jedliśmy. :-D:-D:-D

M teraz komara przyciął a mała po nim łazi:-D:-D:-D

widzę że laseczki poszalały wczoraj:-D:-D

reklama
Wrocławska fontanna :-) ZAPRASZAM!
Ale najlepsze efekty ponoc o 21, wraz ze swiatlem.. Moze uda nam sie niedlugo zobaczyc ;-) Fotki wtedy tez wrzuce :tak:

Załączniki

• p1090794.jpg
    p1090794.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 22
  • p1090795.jpg
    p1090795.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 24
  • p1090799.jpg
    p1090799.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 22
  • p1090800.jpg
    p1090800.jpg