reklama
marlena nad
:)
Witam:-)
nocka ladnie przespana,tylko wstalysmy po 6,tera Marysia oglada ,,Ulice Sezamkowa,,a ja zastanawiam sie co by bu zjesc na sniadanie,pogoda mmmhm,narazie nijaka,no dobrze lece
Milego dzionka:-)
nocka ladnie przespana,tylko wstalysmy po 6,tera Marysia oglada ,,Ulice Sezamkowa,,a ja zastanawiam sie co by bu zjesc na sniadanie,pogoda mmmhm,narazie nijaka,no dobrze lece
Milego dzionka:-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Witajcie:-):-) U mnie nocka ok. Kuba trochę niespokojnie spał, ale na szczęscie nie wybudzął się. Ale ja spałam cjak zając pod miedzą. Nawet nieźle sie czuję jak na taki sen. Kawusię wlaśnie popijam i zaglądam co się tutaj dzieje. Ale widzę, że póki co nic szczególnego
Miłego dnia
Miłego dnia
Witajcie kochane :-)
Marlenka, obiecałaś mi kawkę ;-) ja piję swoją Inkę
u nas nocka też ok, bez pobudek, Julka poszła pierwszy raz spać na noc bez smoka a Ania usnęła o 23 i spała do 7 rano a Julka obudziła się grubo po 9 już po śniadanku, właśnie gotuję rosołek :-)
u nas słonecznie i gorrrąco :-) jaka miła odmiana po tym zimnie i deszczach co było ostatnio ;-)
Marlenka, obiecałaś mi kawkę ;-) ja piję swoją Inkę
u nas nocka też ok, bez pobudek, Julka poszła pierwszy raz spać na noc bez smoka a Ania usnęła o 23 i spała do 7 rano a Julka obudziła się grubo po 9 już po śniadanku, właśnie gotuję rosołek :-)
u nas słonecznie i gorrrąco :-) jaka miła odmiana po tym zimnie i deszczach co było ostatnio ;-)
marlena nad
Ewunia jestem,ja doslownie w tym momencie lece zrobic kawencje;-)
marlena nad
Chociaż dobrze GPS nastaw, bo znów wpadniesz Agusi do komina
Jak ja bym chciala znowu do niej poleciec,lecisz?????wieczorem???;-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Błagam tylko juz nie do komina Pelno sadzy miałam w pokoju. Lądowanie w ogródeczku albo koło Apollo;-)Jak ja bym chciala znowu do niej poleciec,lecisz?????wieczorem???;-)
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Dzień dobry gaduły!!!
Melduje się i ja...
Więc czoraj byliśmy ze znajomymi u teściów na grillu, wrócilismy po 19-stej i już tu na mnie czekała znajoma, Ł poszedł na noc do pracy i przyszła kolejna znajoma, pękło winko, wódeczka... ehhh a dzisiaj lecze kaca... właśnie wstałam razem z Bartem z drzemki, pije kawkę, Ł śpi, Bart się bawi, dziołchy wyszły o 4 ale fajnie tak posoedziec i pogadac...
Lecę na inne atki, przepraszam że nie odpiszę dzisiaj każdej osobno ale to wszystko że coś się skupic nie mogę... ciekawe czemu... :-)
Melduje się i ja...
Więc czoraj byliśmy ze znajomymi u teściów na grillu, wrócilismy po 19-stej i już tu na mnie czekała znajoma, Ł poszedł na noc do pracy i przyszła kolejna znajoma, pękło winko, wódeczka... ehhh a dzisiaj lecze kaca... właśnie wstałam razem z Bartem z drzemki, pije kawkę, Ł śpi, Bart się bawi, dziołchy wyszły o 4 ale fajnie tak posoedziec i pogadac...
Lecę na inne atki, przepraszam że nie odpiszę dzisiaj każdej osobno ale to wszystko że coś się skupic nie mogę... ciekawe czemu... :-)
Podziel się: