reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:caly czas cwicze:-D

z moim bratem nie mam problemu,bo on nigdy nic nie ma,hahaha,ale dla R chcialam cos fajnego wybrac,czego jeszcze nie ma,echhh...

Marysi wychodzi zabek na gorze,czy taki malutki kielek to czworka???
bo brat może żony jeszcze nie ma i dlatego nie ma problemu ale nasi panowie to już nie mały problem , ja to jeszcze mam tak ze jak go pytam co chce dostać on zawsze mówi mi że nie wiem :wściekła/y:

Mój będzie miał niespodziankę .
Marlenka mojej się dopiero co wybił ale tak zbyt to go nie oglądałam bo moja Ola mnie strasznie gryzie

z tym masz racje że ciężko ja mam zawsze problem :dry:
a ja juz nie, bo odkąd kupil sobie aparat i na powaznie zaczął się interesowac fotografią, to wiem co mu sie przyda :-p chociaż ostatnio mruczy cos o lampie błyskowej (800-1200zł:confused2:), to ja już wole jakąś fachową literaturę mu kupić :sorry2:
mój to ma jeszcze parę drobiazgów do kupienia :-D a z gps to bomba bo on nie ma orientacji za dobrej
u nas to ja robię za gpsa :sorry2:

Widze mowa o prezentach dla facetów...
Mnie czeka cos do wymyslenia pod koniec wrzesnia:baffled:i az sie boje...
GPS kupilismy jak P. zaczał prace na terenie Krakowa, bo bez tego ani rusz po tym miescie:-pa co innego kupic facetowi:confused: chociaz mysle o jakiejs skórzanej teczce, bo chodzi a własciwie chodził do pracy z torbą jak dziecko do szkoły:-Dno ale na to sie zdecyduje jak juz bedzie wiadomo jaka prace znajdzie P... nic innego narazie mi na mysl nie przychodzi;-)

Mimo, ze całe zycie mieszkałam z 3 bracmi dalej nie wiem co kupowac facetom na urodziny:-D

reklama
Do góry