reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Ostatnio to nawet wypoczywac nie umiem... dziwny stan:zawstydzona/y:dzieki!

Jutro w koncu i ja wpadam do fryzjera! Czekam od tygodnia i normalnie nie umiem sie doczekac!!!!:tak:

No widzisz i to mi się podoba że jest jeszcze coś co Cię cieszy...
Oczywiście o fotkach wspominac nie muszę :tak:;-)

Jupi! A mi Bart usnął w końcu... zaraz zbieram się pod prysznic i na samotne oglądnie tv- dosc już tego kompa- cały boży dzień chodzi... :sorry2::-)

Witam wieczorkiem:-)
Marysia zasypia w lozeczku,ja mam chwilke dla Was;-)bylysmy na bujawkach,potem z kolezanki corcia u lekarza:tak:teraz popijam czerwona herbatke i czytam co tu sie dzisiaj wydazylo;-):-D

Milego wieczorku:-)

witam jestem i ja ;-)
u nas pogoda butelkowa :baffled: nawet z Mikołajem na spacer nie wyszłam :wściekła/y: i coś tak czuje że urlop też będzie do dupu przez tą pogodę :wściekła/y: ale w sumie nie ważne aby z dala od domu i firmy :tak:
Darunia mogłaś przyciąć sobie te tipsy :tak:
Kasiu ja mam długi pazur i nie przeszkadzało mi to i nie przeszkadza :tak: myślę że to kwestia przyzwyczajenia
Asiu odpoczywaj o nic się nie martw :tak:

Ja mała ze 2 razy zadrapałam ale miałam wtedy takie małe więc może dlatego. Teraz to obcinam na krótko i nawet nie maluję , jakoś takie mi isę podobają jak narazie. Maluje za to u nóg :-D

ja zamiast mikrofalówki kupiłam na urodziny M gpsa bo nie wiedziałam co kupić a broniłam się przed tym i proszę :zawstydzona/y: ale nie drogo zapłaciłam 499 zł :tak:

reklama
Do góry