reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:caly czas cwicze:-D

z moim bratem nie mam problemu,bo on nigdy nic nie ma,hahaha,ale dla R chcialam cos fajnego wybrac,czego jeszcze nie ma,echhh...

Marysi wychodzi zabek na gorze,czy taki malutki kielek to czworka???
bo brat może żony jeszcze nie ma i dlatego nie ma problemu ale nasi panowie to już nie mały problem , ja to jeszcze mam tak ze jak go pytam co chce dostać on zawsze mówi mi że nie wiem :wściekła/y:

Mój będzie miał niespodziankę .
Marlenka mojej się dopiero co wybił ale tak zbyt to go nie oglądałam bo moja Ola mnie strasznie gryzie

z tym masz racje że ciężko ja mam zawsze problem :dry:
a ja juz nie, bo odkąd kupil sobie aparat i na powaznie zaczął się interesowac fotografią, to wiem co mu sie przyda :-p chociaż ostatnio mruczy cos o lampie błyskowej (800-1200zł:confused2:), to ja już wole jakąś fachową literaturę mu kupić :sorry2:
mój to ma jeszcze parę drobiazgów do kupienia :-D a z gps to bomba bo on nie ma orientacji za dobrej
u nas to ja robię za gpsa :sorry2:

Widze mowa o prezentach dla facetów...
Mnie czeka cos do wymyslenia pod koniec wrzesnia:baffled:i az sie boje...
GPS kupilismy jak P. zaczał prace na terenie Krakowa, bo bez tego ani rusz po tym miescie:-pa co innego kupic facetowi:confused: chociaz mysle o jakiejs skórzanej teczce, bo chodzi a własciwie chodził do pracy z torbą jak dziecko do szkoły:-Dno ale na to sie zdecyduje jak juz bedzie wiadomo jaka prace znajdzie P... nic innego narazie mi na mysl nie przychodzi;-)

Mimo, ze całe zycie mieszkałam z 3 bracmi dalej nie wiem co kupowac facetom na urodziny:-D

reklama
Do góry